Jump to content
Dogomania

Emi- mikroskopijna, skrajnie zachudzona sunia,ma dom :)

Recommended Posts

Posted

Ewa Marta napisał(a):
Dorotko, Kubuś jak najbardziej ma wątek na dogomanii:-) Mam nadzieję, że się nie obrazisz, że za raz wgram na nim jego zdjęcia:-)

To jest jego wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/236255-Zapomniany-14-letni-niewidomy-dziadek-zbiera-na-operację-i-DT-prosimy-o-pomoc?p=21754485#post21754485

A to super będę tam spamować :)
Oszukał mnie mówił ze nie ma wątku :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Isadora7 napisał(a):
A to super będę tam spamować :)
Oszukał mnie mówił ze nie ma wątku :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Bo to skromny chłopak jest:-) Nie chcial robić konkurencji Emi;-)

Posted

Aśka Belkowska napisał(a):
Fajniutka Emi, a jaka elegantka. :lol: Łapinki rzeczywiście krzywe, pewnie była niedożywiona od szczeniaka.
Widać, że powoli odżywa.

Na szczęście teraz będzie już tylko lepiej:-)

Posted

Gusiaczek napisał(a):
Będzie dobrze, ale kciuki na 29 zapisane :)

Isadora7 napisał(a):
Kciukamy, kciukamy

Gusiaczek napisał(a):
Dobrego dnia :)

inka33 napisał(a):
Mi trzeba będzie przypomnieć - ciotka sklerotyczka... :oops:

Witamy, przypomnimy, 29 stycznia o godz.13 :)

Posted

inka33 napisał(a):
Oj, Elu, tak bliżej terminu przypomnieć... :roll:

A po za tym, to wiesz co? :calus:

Przypomnę na pewno, dziękuję.

Mattilu napisał(a):
Bedziemy kciukac w terminie :)

O.K.

b-b napisał(a):
Czytałam już wątek maleńkiej....tylko nie pamiętam czy zostawiam tu swój ślad :)
ONA JEST UROCZAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Witam i dziekuję b-b :)

Posted

Gusiaczek napisał(a):
Witaj Kruszynko, co u Ciebie?

Witamy, Kruszynka woli teraz wiecej czasu spedzac w domku, na spacerki wychodzi w sweterku:)

Posted

Mam wyrzuty sumienia, że nie zaglądam do maleńkiej, ale wiem, że jest pod doskonałą opieką i niczego jej nie brakuje:-)

Wczoraj moja sąsiadka adoptowała z Palucha 7-letniego psiaczka:-) Zaprosiła mnie do nich i oczom moim ukazał sie wychudzony, zszokowany zmianą w zyciu psiaczek... Jeszcze przestraszony, ale szczęśliwy, że z klatki trafił na miękkie posłanko:-) Jak on się na nim rozkładał, jak przekręcał i wycierał o ranty... Kochany, chudziutki skarb, którego będę miała okazję widywać codziennie:-)
A dzisiaj kolejny znajomy jedzie na Paluch adoptować sunię:-) Rok wcześniej adoptował stamtąd psiaczka, a teraz sunię... Kiedy docierają do mnie takie wieści, chce mi się żyć:-)

Posted

[quote name='Ewa Marta']Mam wyrzuty sumienia, że nie zaglądam do maleńkiej, ale wiem, że jest pod doskonałą opieką i niczego jej nie brakuje:-)

Wczoraj moja sąsiadka adoptowała z Palucha 7-letniego psiaczka:-) Zaprosiła mnie do nich i oczom moim ukazał sie wychudzony, zszokowany zmianą w zyciu psiaczek... Jeszcze przestraszony, ale szczęśliwy, że z klatki trafił na miękkie posłanko:-) Jak on się na nim rozkładał, jak przekręcał i wycierał o ranty... Kochany, chudziutki skarb, którego będę miała okazję widywać codziennie:-)
A dzisiaj kolejny znajomy jedzie na Paluch adoptować sunię:-) Rok wcześniej adoptował stamtąd psiaczka, a teraz sunię... Kiedy docierają do mnie takie wieści, chce mi się żyć:-)

Na Paluchu jest też takie cudo, zwrócony po świętach prezent gwiazdkowy (mam więcej fotek i danych)