Isadora7 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Ewa Marta napisał(a):Dorotko, Kubuś jak najbardziej ma wątek na dogomanii:-) Mam nadzieję, że się nie obrazisz, że za raz wgram na nim jego zdjęcia:-) To jest jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/236255-Zapomniany-14-letni-niewidomy-dziadek-zbiera-na-operację-i-DT-prosimy-o-pomoc?p=21754485#post21754485 A to super będę tam spamować :) Oszukał mnie mówił ze nie ma wątku :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Ewa Marta Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Isadora7 napisał(a):A to super będę tam spamować :) Oszukał mnie mówił ze nie ma wątku :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Bo to skromny chłopak jest:-) Nie chcial robić konkurencji Emi;-) Quote
Aśka Belkowska Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Fajniutka Emi, a jaka elegantka. :lol: Łapinki rzeczywiście krzywe, pewnie była niedożywiona od szczeniaka. Widać, że powoli odżywa. Quote
Ewa Marta Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Aśka Belkowska napisał(a):Fajniutka Emi, a jaka elegantka. :lol: Łapinki rzeczywiście krzywe, pewnie była niedożywiona od szczeniaka. Widać, że powoli odżywa. Na szczęście teraz będzie już tylko lepiej:-) Quote
inka33 Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Suotttki potffffór zębisko-szponny! :loveu: http://img594.imageshack.us/img594/893/sqnn.jpg Quote
Ellig Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 inka33 napisał(a):Suotttki potffffór zębisko-szponny! :loveu: http://img594.imageshack.us/img594/893/sqnn.jpg :) Ewunia, umowiła sterylizacje Emi na 29 stycznia. Quote
Gusiaczek Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Ellig napisał(a)::) Ewunia, umowiła sterylizacje Emi na 29 stycznia. Będzie dobrze, ale kciuki na 29 zapisane :) Quote
Isadora7 Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Gusiaczek napisał(a):Będzie dobrze, ale kciuki na 29 zapisane :) Kciukamy, kciukamy Quote
inka33 Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Gusiaczek napisał(a):Będzie dobrze, ale kciuki na 29 zapisane :) Mi trzeba będzie przypomnieć - ciotka sklerotyczka... :oops: Quote
Ellig Posted January 16, 2014 Author Posted January 16, 2014 Gusiaczek napisał(a):Będzie dobrze, ale kciuki na 29 zapisane :) Isadora7 napisał(a):Kciukamy, kciukamy Gusiaczek napisał(a):Dobrego dnia :) inka33 napisał(a):Mi trzeba będzie przypomnieć - ciotka sklerotyczka... :oops: Witamy, przypomnimy, 29 stycznia o godz.13 :) Quote
inka33 Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Ellig napisał(a):Witamy, przypomnimy, 29 stycznia o godz.13 :) Oj, Elu, tak bliżej terminu przypomnieć... :roll: A po za tym, to wiesz co? :calus: Quote
b-b Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Czytałam już wątek maleńkiej....tylko nie pamiętam czy zostawiam tu swój ślad :) ONA JEST UROCZAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Quote
Ellig Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 inka33 napisał(a):Oj, Elu, tak bliżej terminu przypomnieć... :roll: A po za tym, to wiesz co? :calus: Przypomnę na pewno, dziękuję. Mattilu napisał(a):Bedziemy kciukac w terminie :) O.K. b-b napisał(a):Czytałam już wątek maleńkiej....tylko nie pamiętam czy zostawiam tu swój ślad :) ONA JEST UROCZAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Witam i dziekuję b-b :) Quote
Ellig Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 Do jutra!:) [video=youtube;hCRDskZrUMU]https://www.youtube.com/watch?v=hCRDskZrUMU[/video] Noooo.... Quote
Ellig Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 Gusiaczek napisał(a):Witaj Kruszynko, co u Ciebie? Witamy, Kruszynka woli teraz wiecej czasu spedzac w domku, na spacerki wychodzi w sweterku:) Quote
Ewa Marta Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Mam wyrzuty sumienia, że nie zaglądam do maleńkiej, ale wiem, że jest pod doskonałą opieką i niczego jej nie brakuje:-) Wczoraj moja sąsiadka adoptowała z Palucha 7-letniego psiaczka:-) Zaprosiła mnie do nich i oczom moim ukazał sie wychudzony, zszokowany zmianą w zyciu psiaczek... Jeszcze przestraszony, ale szczęśliwy, że z klatki trafił na miękkie posłanko:-) Jak on się na nim rozkładał, jak przekręcał i wycierał o ranty... Kochany, chudziutki skarb, którego będę miała okazję widywać codziennie:-) A dzisiaj kolejny znajomy jedzie na Paluch adoptować sunię:-) Rok wcześniej adoptował stamtąd psiaczka, a teraz sunię... Kiedy docierają do mnie takie wieści, chce mi się żyć:-) Quote
Isadora7 Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [quote name='Ewa Marta']Mam wyrzuty sumienia, że nie zaglądam do maleńkiej, ale wiem, że jest pod doskonałą opieką i niczego jej nie brakuje:-) Wczoraj moja sąsiadka adoptowała z Palucha 7-letniego psiaczka:-) Zaprosiła mnie do nich i oczom moim ukazał sie wychudzony, zszokowany zmianą w zyciu psiaczek... Jeszcze przestraszony, ale szczęśliwy, że z klatki trafił na miękkie posłanko:-) Jak on się na nim rozkładał, jak przekręcał i wycierał o ranty... Kochany, chudziutki skarb, którego będę miała okazję widywać codziennie:-) A dzisiaj kolejny znajomy jedzie na Paluch adoptować sunię:-) Rok wcześniej adoptował stamtąd psiaczka, a teraz sunię... Kiedy docierają do mnie takie wieści, chce mi się żyć:-) Na Paluchu jest też takie cudo, zwrócony po świętach prezent gwiazdkowy (mam więcej fotek i danych) Quote
Ewa Marta Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 To jest nienormalne:-( Taki psiak w schronisku:-( Prześlij mi Dorotka więcej zdjęć, puszczę do znajomych. Quote
Mattilu Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Zwrocony prezent gwiazdkowy :( jakby to jakas rzecz byla :( :( :( Quote
Gusiaczek Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Nóż w kieszeni się otwiera! :angryy: http://img62.imageshack.us/img62/2196/xupr.jpg Ślicznota ... nie mam słów ... Quote
Recommended Posts