Jump to content
Dogomania

Emi- mikroskopijna, skrajnie zachudzona sunia,ma dom :)

Recommended Posts

Posted

Malawia napisał(a):
Ellig :loveu: Ewa Marta :loveu: Dziękuję za zabranie i opiekę nad Emi :multi: Ona jest zjawiskowa!

Nie ma za co jak nie pomoc takiej okruszynce :)

Isadora7 napisał(a):
Kto wie czy w niedzielę nie odwiedzę ... Pikusia i przy okazji Emi:megagrin::megagrin::megagrin:

elapapita napisał(a):
Cudowne foteczki! Miło też w watku psiaka zobaczyć kociaki :)

U Emi wszystko dobrze, w piatek Ania zawiezie koooope malutkiej do badania ( zgodnie z zaleceniem lek. wet).
Umowie też Emi do fryzjera:)
Sunia jest bardzo przyjazna i delikatna. Pieknie bawi sie z zółwicą.

Jak wiecie u Ani jest tez niewidomy staruszek Kubuś, ktory wydaje sie mlodniec z dnia na dzień.
Cyt."U nas wszystko dobrze. Jak wróciłam z miasta wszystkie trzy ogony mnie przywitaly jeszcze chwile i by sie urwały. Po spacerze sie poplakalam bo Kubuś przyszedł na pieszczoty, odbil sie i wskoczył mi na kolana. Jak go przytulilam to zaczął mnie lizać, potem dziewczyny, ogolnie zrobilo sie mokro...Co za dzień :) "

Posted

Aśka Belkowska napisał(a):
Ogromnie ciekawa jestem Emi po wizycie u wizazysty. Mój mąż z niepokojem patrzy, gdy zaglądam na dogo. :evil_lol:

strzyzenie mysle ,ze bedzie w przyszlym tygodniu, bede ustalala termin w piatek :)

elapapita napisał(a):
Ja się sama siebie boję, ale przy mojej zwariowanej pracy wiem, że nie mogę zaopiekować się psiakiem :shake: Kot może zostać sam w domu na pól doby, ale pies ma inne wymagania...

I to jest odpowiedzialnosc, moze kiedys bedzie inaczej, czego serdecznie zycze:)

Posted

[FONT=comic sans ms]Na nadchodzący Nowy Rok:

[/FONT]
[FONT=comic sans ms]Mnóstwa miłości i radości
wszystkim co dom mają.

Ciepłych domów i miłości
dla tych, które wciąż czekają.

Tym sponiewieranym- ludzi z cierpliwością
serca dla tych "najbrzydszych",
i młodych i starych
kalekich i smutnych- nigdy nie kochanych.

Sylwestra w nocnej ciszy kotom z myszką, psiakom z zabawkami,
myszkom i świnkom z siankiem, ziarenkami.

Wytrwałości zaś ludziom, którzy pomagają,
niosą dary braciszkom co niewiele mają...

[/FONT]

Posted

Pozdrawiam noworocznie, życze naszym psiakom spokojnego roku i poważnej awarii w fabryce fajerwerków zwłaszcza na koniec roku. :diabloti:

Mój mąż własnie układa w piwnicy i wyciągnął stary psi koszyczek. :evil_lol: Na malutkiego pieska. :evil_lol:

Posted

Dziekujemy za życzenia :)

Ania z Emi, pojedzie w srodę, 8 stycznia do "naszej" zaprzyjaznionej gromerki:)Udalo mi się zarezerwowac wizytę.

Jezeli dzisiejsze badanie kalu Emi okaze sie negatywne to rowniez w srode zaszczepimy malutką:)
Sunia najwiecej bawi sie z kotem Pikusiem, biega za jego ogonem.:)

Posted

Najnowsze wiadomości z smsa Ani:-)

Mam w domu wiewiórkę. Pikuś bawił się orzechami, a Emi pojedynczo je wynosiła, robiła dołek nosem, azagarniała ziemię aż przykryła. Zyskała nowy kolor na pysiu. Idę ją umyć:-)

Posted (edited)

Dostałam wyniki badania kalu Emi, sa negatywne !:loveu:
Badanie kosztowało 40 zł.
Mozemy malutką w srode zaszczepić na choroby wirusowe :)

Edited by Ellig