Zofija Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Przepraszam za offa, ale pilnie szukam osoby do wizyty pa w Piasecznie pod Warszawą. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Tu jest link do pieska: http://www.dogomania.pl/forum/threads/247604-Tiran-%E2%80%93-po-7-latach-w-perfidny-spos%C3%B3b-oddany-b%C4%99dzie-w-hotelu a kontakt do mnie na pw, maila: [email protected], tel. 508-063-271 Quote
Zofija Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Przepraszam za offa, ale pilnie szukam osoby do wizyty pa w Piasecznie pod Warszawą. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Tu jest link do pieska: http://www.dogomania.pl/forum/threads/247604-Tiran-–-po-7-latach-w-perfidny-sposób-oddany-będzie-w-hotelu a kontakt do mnie na pw, maila: [email protected], tel. 508-063-271 Quote
Ellig Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 Malawia napisał(a):Ellig :loveu: Ewa Marta :loveu: Dziękuję za zabranie i opiekę nad Emi :multi: Ona jest zjawiskowa! Nie ma za co jak nie pomoc takiej okruszynce :) Isadora7 napisał(a):Kto wie czy w niedzielę nie odwiedzę ... Pikusia i przy okazji Emi:megagrin::megagrin::megagrin: elapapita napisał(a):Cudowne foteczki! Miło też w watku psiaka zobaczyć kociaki :) U Emi wszystko dobrze, w piatek Ania zawiezie koooope malutkiej do badania ( zgodnie z zaleceniem lek. wet). Umowie też Emi do fryzjera:) Sunia jest bardzo przyjazna i delikatna. Pieknie bawi sie z zółwicą. Jak wiecie u Ani jest tez niewidomy staruszek Kubuś, ktory wydaje sie mlodniec z dnia na dzień. Cyt."U nas wszystko dobrze. Jak wróciłam z miasta wszystkie trzy ogony mnie przywitaly jeszcze chwile i by sie urwały. Po spacerze sie poplakalam bo Kubuś przyszedł na pieszczoty, odbil sie i wskoczył mi na kolana. Jak go przytulilam to zaczął mnie lizać, potem dziewczyny, ogolnie zrobilo sie mokro...Co za dzień :) " Quote
Aśka Belkowska Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Ogromnie ciekawa jestem Emi po wizycie u wizazysty. Mój mąż z niepokojem patrzy, gdy zaglądam na dogo. :evil_lol: Quote
elapapita Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Ja się sama siebie boję, ale przy mojej zwariowanej pracy wiem, że nie mogę zaopiekować się psiakiem :shake: Kot może zostać sam w domu na pól doby, ale pies ma inne wymagania... Quote
Ellig Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 Aśka Belkowska napisał(a):Ogromnie ciekawa jestem Emi po wizycie u wizazysty. Mój mąż z niepokojem patrzy, gdy zaglądam na dogo. :evil_lol: strzyzenie mysle ,ze bedzie w przyszlym tygodniu, bede ustalala termin w piatek :) elapapita napisał(a):Ja się sama siebie boję, ale przy mojej zwariowanej pracy wiem, że nie mogę zaopiekować się psiakiem :shake: Kot może zostać sam w domu na pól doby, ale pies ma inne wymagania... I to jest odpowiedzialnosc, moze kiedys bedzie inaczej, czego serdecznie zycze:) Quote
Ellig Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 [FONT=comic sans ms]Na nadchodzący Nowy Rok: [/FONT][FONT=comic sans ms]Mnóstwa miłości i radości wszystkim co dom mają. Ciepłych domów i miłości dla tych, które wciąż czekają. Tym sponiewieranym- ludzi z cierpliwością serca dla tych "najbrzydszych", i młodych i starych kalekich i smutnych- nigdy nie kochanych. Sylwestra w nocnej ciszy kotom z myszką, psiakom z zabawkami, myszkom i świnkom z siankiem, ziarenkami. Wytrwałości zaś ludziom, którzy pomagają, niosą dary braciszkom co niewiele mają... [/FONT] Quote
elapapita Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Dziękuję Ellig :) Pierwsza w tym roku w wątku, wszystkim szczęśliwego roku 2014, życzę! Quote
Aśka Belkowska Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Pozdrawiam noworocznie, życze naszym psiakom spokojnego roku i poważnej awarii w fabryce fajerwerków zwłaszcza na koniec roku. :diabloti: Mój mąż własnie układa w piwnicy i wyciągnął stary psi koszyczek. :evil_lol: Na malutkiego pieska. :evil_lol: Quote
Gusiaczek Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Emi, ten rok na pewno przyniesie Domek tak i Tobie jak i kolejnym Potrzebowskim Pani Aniu, zostawiam serdeczności noworoczne :loveu: Quote
Isadora7 Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Nie dotarłam przed Sylwestrem, wybieram się na Paluch w weekend będę do Ani dzwonić jak będzie to będę u Emi. Quote
Ewa Marta Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Wszystkiego najlepszego, pomyślności w nowym roku dla Was i Waszych zwierzaków:-) Quote
Mattilu Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Najserdeczniejsze zyczenia wszyskiego dobrego dla wszystkich :) A Emi madry piesek i juz sie poznala na zolwicy:loveu: Quote
Ellig Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Zofija napisał(a):Przepraszam za offa, ale pilnie szukam osoby do wizyty pa w Piasecznie pod Warszawą. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Tu jest link do pieska: http://www.dogomania.pl/forum/threads/247604-Tiran-–-po-7-latach-w-perfidny-sposób-oddany-będzie-w-hotelu a kontakt do mnie na pw, maila: [email protected], tel. 508-063-271 Przykro mi ,ale nie mam jak pomoc. Quote
Ellig Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Dziekujemy za życzenia :) Ania z Emi, pojedzie w srodę, 8 stycznia do "naszej" zaprzyjaznionej gromerki:)Udalo mi się zarezerwowac wizytę. Jezeli dzisiejsze badanie kalu Emi okaze sie negatywne to rowniez w srode zaszczepimy malutką:) Sunia najwiecej bawi sie z kotem Pikusiem, biega za jego ogonem.:) Quote
Ewa Marta Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Najnowsze wiadomości z smsa Ani:-) Mam w domu wiewiórkę. Pikuś bawił się orzechami, a Emi pojedynczo je wynosiła, robiła dołek nosem, azagarniała ziemię aż przykryła. Zyskała nowy kolor na pysiu. Idę ją umyć:-) Quote
Ellig Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 (edited) Dostałam wyniki badania kalu Emi, sa negatywne !:loveu: Badanie kosztowało 40 zł. Mozemy malutką w srode zaszczepić na choroby wirusowe :) Edited January 4, 2014 by Ellig Quote
Isadora7 Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Dzisiaj odbyła się kolejna sesja słynnej topmodelki Emi Cambell :) Quote
Isadora7 Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 i w pewnej chwili zaczęła się śmiać... a nawet bardzo śmiać Quote
Isadora7 Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 śmiech zmniejszył natężenie, aby... Zajać się wariacjami na temat profilu... a potem łaskawie przyjac łapówkę Quote
Recommended Posts