Usiata Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 Mam chwilę to zaglądam do maleńkiego Skarba; pokochałam Emi i jak by była potrzebna jakaś wizyta przedadopcyjna na terenie Bielan i okolic to się zapisuję, że mogę to zrobić :) Quote
Ewa Marta Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='Podmcent']Mam chwilę to zaglądam do maleńkiego Skarba; pokochałam Emi i jak by była potrzebna jakaś wizyta przedadopcyjna na terenie Bielan i okolic to się zapisuję, że mogę to zrobić :)[/QUOTE] Bardzo dziękujemy za propozycję:-) Jeśli zgłosi sie ktoś sensowny z Bielan, na pewno sie odezwę:-) Quote
Gusiaczek Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Witaj Emi, kubraczek lada chwila idzie w odstawkę ;) Przekaż, proszę, serdeczności dla Pani Ani i Stada Quote
Ellig Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 Emi, nie nosi juz kubraczka i czuje sie z tym zdecydowanie lepiej :) Sunia wczoraj sama sobie zdjela petęlkę szwu i ma terz niewielka 2 mm ranke, ktora Ania przemywa rivanolem. Emi nie protestuje i zdecydowanie odzyskala dobry humor:) Quote
b-b Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Ellig']Emi, nie nosi juz kubraczka i czuje sie z tym zdecydowanie lepiej :) Sunia wczoraj sama sobie zdjela petęlkę szwu i ma terz niewielka 2 mm ranke, ktora Ania przemywa rivanolem. Emi nie protestuje i zdecydowanie odzyskala dobry humor:)[/QUOTE] A to mała grzebielucha :D Dobry humor to podstawa do dalszej pracy nad nią:) Wiem ,wiem powtarzam się ale [B]ONA jest ŚLICZNA[/B]:mdrmed: Quote
Ellig Posted February 10, 2014 Author Posted February 10, 2014 Jeszcze nie zrobilam ogloszen , ale juz sa pierwsze zapytania o adopcje Emi. Tymczasem, Zapraszam serdecznie na mały i szybki bazarek z kurtkami męskimi i damskimi na naszą Zulę:smile: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/250924-B%C5%82yskawiczny-bazarek-z-kurtkami-m%C4%99skimi-i-damskimi-do-15-lutego-do-godziny-21-00?p=21861906#post21861906"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...6#post21861906[/URL] Quote
Mattilu Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Domyslalam sie, ze juz beda pierwsze telefony :) Quote
Ellig Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 Tak, sa juz telefony i e-maile, na razie rozsylamy ankiety.:) Quote
Ellig Posted February 12, 2014 Author Posted February 12, 2014 Witamy !:) Zrobilam Emi ogloszenia na Tablica.pl- wyróznione od dzisiaj i na Gumtree. Quote
Isadora7 Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Siemnko Emi, muszę się pospieszyć z odwiedzinami żeby ciebie jeszcze przed adopcją zobaczyć Quote
Ewa Marta Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 [quote name='Isadora7']Siemnko Emi, muszę się pospieszyć z odwiedzinami żeby ciebie jeszcze przed adopcją zobaczyć[/QUOTE] Zdążysz Dorotko, bo narazie Elusia odpowiada na maile, ja miałam jedną rozmowę, ale nie ma jeszcze konkretów:-) Emi odżyła po zdjęciu fartuszka i nadrabia stracony czas bawiąc się z Zulą:-) Quote
b-b Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Witaj królewno Emi :D Domki się o ciebie dopytują a cioteczki ci wybiorą taki naj naj naj lepszy!!!:) Quote
Ewa Marta Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Mamy bardzo obiecujący kontakt z domkiem na Białołęce:-) Jak dobrze pójdzie, już w sobotę nowa rodzinka poznalaby Emi. Najpierw jednak musimy znaleźć ogoś, kto zrobiłby wizytę ewentualnie ja wyrwę się jakoś w piątek i zrobię ją sama. Najgorsze, że ten tydzień mam naprawdę masakrycznie zajęty, łącznie z weekendem. No nic, zobaczymy. Elusia szuka kogoś z Białołęki... Quote
Mattilu Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Ech Ewuniu, cos mi sie zdaje, ze mamy podobny styl zycia...bede kciukac za wizyte. Quote
Ellig Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 [quote name='Ewa Marta']Mamy bardzo obiecujący kontakt z domkiem na Białołęce:-) Jak dobrze pójdzie, już w sobotę nowa rodzinka poznalaby Emi. Najpierw jednak musimy znaleźć ogoś, kto zrobiłby wizytę ewentualnie ja wyrwę się jakoś w piątek i zrobię ją sama. Najgorsze, że ten tydzień mam naprawdę masakrycznie zajęty, łącznie z weekendem. No nic, zobaczymy. Elusia szuka kogoś z Białołęki...[/QUOTE] Moja bardzo dobra znajoma zgodziła się i zrobi te wizyte przedadopcyjna za co jestem Jej bardzo wdzieczna, teraz tylko dogadujemy szczegóły. Quote
Ellig Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 [quote name='Ellig']Witamy !:) Zrobilam Emi ogloszenia na Tablica.pl- wyróznione od dzisiaj i na Gumtree.[/QUOTE] Dostałam bardzo sensownego maila w sprawie adopcji Emi, wczoraj wieczorem zainteresowana adopcją Emi Rodzina rozmawiala jeszcze z Ewa,wczesniej wypelnili ankietę, teraz wizyta przedadopcyjna, odwiedziny u Emi i zobaczymy co dalej, kciuki mile widziane. Quote
Ellig Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 [quote name='Gusiaczek']Emi, kciuki zaciśnięte :)[/QUOTE] Nie dziękujemy :loveu: Quote
Ellig Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 (edited) [COLOR=#ff0000][SIZE=3][FONT=comic sans ms][B]14 luty 2014[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR] [IMG]http://images51.fotosik.pl/246/94b8926628d2b799.jpg[/IMG] Edited February 13, 2014 by Ellig Quote
b-b Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 [quote name='Gusiaczek']Emi, kciuki zaciśnięte :)[/QUOTE] Mooooooocnoooo:) Quote
inka33 Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Zajrzałam, wieści obiecujące, więc zaciskam, co sił! :kciuki: Quote
Ewa Marta Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Niestety z nieznanych nam przyczyn nie możemy skontaktować się z Panią zainteresowaną adopcją Emi:-( Elusia spod ziemi wyczarowała zaufaną osobę, która mogła dzisiaj pojechac na wizytę, ale Pani nie odpowiada na maile i smsy:-( Troszkę się martwimy, że coś się stało, bo Pani naprawdę była bardzo zainteresowana Emitką:-( Quote
Recommended Posts