Jump to content
Dogomania

Emi- mikroskopijna, skrajnie zachudzona sunia,ma dom :)

Recommended Posts

Posted

Mam chwilę to zaglądam do maleńkiego Skarba; pokochałam Emi i jak by była potrzebna jakaś wizyta przedadopcyjna na terenie Bielan i okolic to się zapisuję, że mogę to zrobić :)

Posted

[quote name='Podmcent']Mam chwilę to zaglądam do maleńkiego Skarba; pokochałam Emi i jak by była potrzebna jakaś wizyta przedadopcyjna na terenie Bielan i okolic to się zapisuję, że mogę to zrobić :)[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy za propozycję:-) Jeśli zgłosi sie ktoś sensowny z Bielan, na pewno sie odezwę:-)

Posted

Emi, nie nosi juz kubraczka i czuje sie z tym zdecydowanie lepiej :)

Sunia wczoraj sama sobie zdjela petęlkę szwu i ma terz niewielka 2 mm ranke, ktora Ania przemywa rivanolem.
Emi nie protestuje i zdecydowanie odzyskala dobry humor:)

Posted

[quote name='Ellig']Emi, nie nosi juz kubraczka i czuje sie z tym zdecydowanie lepiej :)

Sunia wczoraj sama sobie zdjela petęlkę szwu i ma terz niewielka 2 mm ranke, ktora Ania przemywa rivanolem.
Emi nie protestuje i zdecydowanie odzyskala dobry humor:)[/QUOTE]
A to mała grzebielucha :D
Dobry humor to podstawa do dalszej pracy nad nią:)

Wiem ,wiem powtarzam się ale [B]ONA jest ŚLICZNA[/B]:mdrmed:

Posted

Jeszcze nie zrobilam ogloszen , ale juz sa pierwsze zapytania o adopcje Emi.

Tymczasem,
Zapraszam serdecznie na mały i szybki bazarek z kurtkami męskimi i damskimi na naszą Zulę:smile:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/250924-B%C5%82yskawiczny-bazarek-z-kurtkami-m%C4%99skimi-i-damskimi-do-15-lutego-do-godziny-21-00?p=21861906#post21861906"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...6#post21861906[/URL]

Posted

[quote name='Isadora7']Siemnko Emi, muszę się pospieszyć z odwiedzinami żeby ciebie jeszcze przed adopcją zobaczyć[/QUOTE]
Zdążysz Dorotko, bo narazie Elusia odpowiada na maile, ja miałam jedną rozmowę, ale nie ma jeszcze konkretów:-) Emi odżyła po zdjęciu fartuszka i nadrabia stracony czas bawiąc się z Zulą:-)

Posted

Mamy bardzo obiecujący kontakt z domkiem na Białołęce:-) Jak dobrze pójdzie, już w sobotę nowa rodzinka poznalaby Emi. Najpierw jednak musimy znaleźć ogoś, kto zrobiłby wizytę ewentualnie ja wyrwę się jakoś w piątek i zrobię ją sama. Najgorsze, że ten tydzień mam naprawdę masakrycznie zajęty, łącznie z weekendem. No nic, zobaczymy. Elusia szuka kogoś z Białołęki...

Posted

[quote name='Ewa Marta']Mamy bardzo obiecujący kontakt z domkiem na Białołęce:-) Jak dobrze pójdzie, już w sobotę nowa rodzinka poznalaby Emi. Najpierw jednak musimy znaleźć ogoś, kto zrobiłby wizytę ewentualnie ja wyrwę się jakoś w piątek i zrobię ją sama. Najgorsze, że ten tydzień mam naprawdę masakrycznie zajęty, łącznie z weekendem. No nic, zobaczymy. Elusia szuka kogoś z Białołęki...[/QUOTE]

Moja bardzo dobra znajoma zgodziła się i zrobi te wizyte przedadopcyjna za co jestem Jej bardzo wdzieczna, teraz tylko dogadujemy szczegóły.

Posted

[quote name='Ellig']Witamy !:)

Zrobilam Emi ogloszenia na Tablica.pl- wyróznione od dzisiaj i na Gumtree.[/QUOTE]

Dostałam bardzo sensownego maila w sprawie adopcji Emi, wczoraj wieczorem zainteresowana adopcją Emi Rodzina rozmawiala jeszcze z Ewa,wczesniej wypelnili ankietę, teraz wizyta przedadopcyjna, odwiedziny u Emi i zobaczymy co dalej, kciuki mile widziane.

Posted (edited)

[COLOR=#ff0000][SIZE=3][FONT=comic sans ms][B]14 luty 2014[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

[IMG]http://images51.fotosik.pl/246/94b8926628d2b799.jpg[/IMG]

Edited by Ellig
Posted

Niestety z nieznanych nam przyczyn nie możemy skontaktować się z Panią zainteresowaną adopcją Emi:-( Elusia spod ziemi wyczarowała zaufaną osobę, która mogła dzisiaj pojechac na wizytę, ale Pani nie odpowiada na maile i smsy:-( Troszkę się martwimy, że coś się stało, bo Pani naprawdę była bardzo zainteresowana Emitką:-(