Jump to content
Dogomania

Emi- mikroskopijna, skrajnie zachudzona sunia,ma dom :)

Recommended Posts

Posted

Ledwie się dzisiaj wyrabiam, bo cały czas kończę pracę, ale wgrały sie filmiki, więc wrzucam je, a zdjęcia to pewnie dopiero jutro.

Zobaczcie, jaka Emi jest urocza:-) Dorotka już to wie, ale pozostałe Ciocie nie:-)
[video=youtube_share;Ss-tQzgJIRw]http://youtu.be/Ss-tQzgJIRw[/video]

Posted

Śliczności! :loveu:

Hihi, to Emi powinna mieć imię na "F" - Fryga! ;)
Ale czy mi się wydaje, czy już troszkę mniej te swoje poschroniskowe kółeczka kręci...?

Posted

To prawda, Fryga psauje:-) Inka, rzeczywiście ciut mniej gania dookoła, ale zdarza sie jej jeszcze wpadać w taki korkociąg. Zwłaszcza teraz po zabiegu mamy wrażenie, że troszkę się cofnęła...

Mam jeszcze zdjęcia Emi robione przez Anię ale cały czas pracuje i pewnie dopiero jutro - pojutrze uda mi sie je zgrać. Chyba, że Elunia do tego czasu to zrobi, choć jest zajęta bardzo i też nie wiem, czy da radę.

Posted

Bardzo się cieszę że Emi śmiga jak mały motorek, śliczności malutkie :loveu: aż mi się serducho raduje, gdy widzę jak te psiny są kochane u Pani Ani.
Prawdę mówiąc, też chcę tak mieć jak już dotrę do emerytury, moja rodzina ma jeszcze trochę czasu żeby się psychicznie przygotować do sfory w domu :evil_lol:

Posted

[quote name='Podmcent']Bardzo się cieszę że Emi śmiga jak mały motorek, śliczności malutkie :loveu: aż mi się serducho raduje, gdy widzę jak te psiny są kochane u Pani Ani.
Prawdę mówiąc, też chcę tak mieć jak już dotrę do emerytury, moja rodzina ma jeszcze trochę czasu żeby się psychicznie przygotować do sfory w domu :evil_lol:[/QUOTE]

Wiele z nas chyba marzy o takiej emeryturze:-)

Posted

o emeryturze i domku w Bieszczadach ;)

Emi jest przeurocza, a P. Ani przydałyby się dodatkowe ręce do głaskania wszystkich Ogonków jednocześnie :)

Serce rośnie, jak się patrzy na ten ogrom miłosci

Posted

Sliczności malutkie, troszke rzeczywiscie wycofala sie po zabiegu , ale juz wraca do swojej normy, bedzie dobrze, musiy byc!:)
Cudne filmiki:)

Posted

Emi ciężko znosi noszenie ubranka. Liczymy już godziny do zdjęcia szwów i uwolnienia jej z kubraczka. Niestety musi go nosić, bo bardzo jest zainteresowana szwem:-( Wczoraj praktycznie mnie nie zauważała, a kiedy chciałam ją pogłaskać, cichutko zawarczała i uciekła ode mnie. To bardzo wrażliwa sunia, ale liczymy z Elą na to, że po zdjęciu szwów szybko wróci do normy i będzie można z nią dalej pracować. narazie to praktycznie niemożliwe, bo jest skupiona na ubranku.