ania0112 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 ooo brzmi obiecująco! Robinku cicho sza w swoim domku! a kiedy jedzie zacząć próbę? Quote
Neelith Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 stzw napisał(a):E, nikt się nie znęca :-) Robin pojedzie do znajomej mojej przyjaciółki. Pani przeprowadziła sie jakiś czas temu do większego mieszkania i "dojrzała" do posiadania psa. Znam tą panią osobiście. I Robin pojedzie " na próbę", bo nie wiem, jak będzie się zachowywał, a nie może ujadać w samotności. To jest jedyny warunek, bo mieszkanie jest w bloku. Będzie mieszkał w Sosnowcu, więc blisko. Pani ma pełną świadomość, że przez pierwsze dni Robin może się zachowywać inaczej, że może mu się zdarzyć wpadka pomiędzy spacerkami itd. Jedzenie będzie gotowane. W domu jest jeszcze dwoje nastoletnich dzieci. Robin będzie musiał zostawać sam przez ok. 4 godziny dziennie. Brzmi bardzo, bardzo obiecująco! :) W dodatku tak blisko ten dom! Cieszę się i trzymam kciuki! Quote
stzw Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 ania0112 napisał(a):ooo brzmi obiecująco! Robinku cicho sza w swoim domku! a kiedy jedzie zacząć próbę? Mam nadzieję, ze w tym tygodniu. Ale muszę dograć się w pracy. Quote
from_wonderland Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 O, proszę, super wieści. Trzymam kciuki za chłopaka, co by sie za bardzo nie rozgadał ;) Quote
Neelith Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 stzw napisał(a):Mam nadzieję, ze w tym tygodniu. Ale muszę dograć się w pracy. :thumbs: :thumbs: :thumbs: Dobrze, że coś się dzieje :) Quote
madziakato Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 Robinku, nowe życie czeka na Ciebie:-) Quote
margoth137 Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 oj widzę, że przystojniak się przeprowadza;) Quote
Neelith Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 (edited) margoth137 napisał(a):oj widzę, że przystojniak się przeprowadza;) Mam nadzieję! Byłoby cudownie! A czy rudasek juz wygojony po kastracji? Gdyby się niechcący trafiło jakieś jego świeże zdjęcie to oczywiście nie pogardzę. Trzymam bardzo mocno kciuki za dom, ale na FB też chętnie ludziom przypomnę o Robinku jeśli będzie jakaś fotka ;) Edited January 14, 2014 by Neelith Quote
stzw Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Jutro rano jedziemy. Zrobię mu zdjęcia na pożegnanie :-) Quote
Neelith Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 (edited) stzw napisał(a):Jutro rano jedziemy. Zrobię mu zdjęcia na pożegnanie :-) O matko!!! :O Edited January 14, 2014 by Neelith Quote
madziakato Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 Doszło 10,00 dla Robinka od Gabrysia79- zwrot deklaracji Neelith dla Lakusia. Pieknie dziękujemy:-) Zapisuje:-) Quote
Gabi79 Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 madziakato napisał(a):Doszło 10,00 dla Robinka od Gabrysia79- zwrot deklaracji Neelith dla Lakusia. Pieknie dziękujemy:-) Zapisuje:-) Madziu, zapisz proszę, że to od Neelith, ja tylko pośredniczyłam Quote
__Lara Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Wpadam po przerwie, a tu takie wieści!!! :) :) :) Oby wszystko się udało! Kurcze, gdyby madziakato nie pomogła wtedy Robinowi to by w życiu nie doczekał takiego domku, może zginąłby pod kołami auta, taka prawda... Quote
Neelith Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 __Lara napisał(a):Kurcze, gdyby madziakato nie pomogła wtedy Robinowi to by w życiu nie doczekał takiego domku, może zginąłby pod kołami auta, taka prawda... Zgadza się! Raczej nie miał perspektyw na długie życie - głód, ziąb, samochody... Dziś wielki dzień dla Robinka? Denerwuję się i cieszę się, nie wiem co bardziej. Zobaczymy co z tego wyniknie. czy potencjalna nowa Pani wcześniej widziała pieska "na żywo"? Quote
stzw Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Robin zawieziony. Madziakato poinformowana o szczegółach, od teraz jest 'odpowiedzialna" za newsy. Robin pierwszy raz w życiu zobaczył się w lustrze :-)))) Wieczorem wkleję zdjęcia. Quote
Cantadorra Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 stzw napisał(a):Robin zawieziony. Madziakato poinformowana o szczegółach, od teraz jest 'odpowiedzialna" za newsy. Robin pierwszy raz w życiu zobaczył się w lustrze :-)))) Wieczorem wkleję zdjęcia. Ciekawe, czy oczy zrobiły mu się jeszcze większe od tego widoku :)? Quote
jotpeg Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 :multi: czekamy na wieści! (Robin na swój widok w lustrze: "lustereczko, powiedz przecie...") Quote
Neelith Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Łaaaaał! Nareszcie, stało się, udało się, Robinku trzymaj się! :multi: Co za wzruszająca chwila, bardzo na nią czekałam :) Szczypią mnie oczy... Nie wiem co mogłoby pójść nie tak, mocno wierzę z Robina i jego cudne usposobienie. Wierzę też w dobrych ludzi. Ciekawe jak teraz się miewa kochany rudas. Niecierpliwie czekam na zdjęcia! Madziakato, przybywaj! :D Quote
madziakato Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 Jestem, jestem:-) Również bardzo wzruszona!!! Mam propozycję-dryngnę do Państwa jutro, żeby nie być namolniakiem:-) Będę wieczorem dopiero, bo mam całodniowy wyjazd , więc uzbroić się w cierpliwość proszę;-) Quote
Neelith Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 madziakato napisał(a):Jestem, jestem:-) Również bardzo wzruszona!!! Mam propozycję-dryngnę do Państwa jutro, żeby nie być namolniakiem:-) Będę wieczorem dopiero, bo mam całodniowy wyjazd , więc uzbroić się w cierpliwość proszę;-) Jasne, nie ma co ludzi prześladować, zresztą niech się z psiakiem nawzajem oswajają, ale muszę przyznać, że siedzę jak na szpilkach i nie mogę się doczekać nowych wieści. Stzw zapodaj więcej info z przekazania rudasa i wrzuć zdjęcia, proooszeeeeeę! :) Quote
Neelith Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 AgusiaP napisał(a):To czekamy i mocno kciuki trzymamy :) Czekamy, czekamy, i nie wiemy czy można iśc spać, czy czekać na zdjęcia? :D Quote
zachary Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Śledzę losy rudaska i mam nadzieję, że jego nowa pani szczerze i odpowiedzialnie "dojrzała" do decyzji o posiadaniu psa.Trzymam kciuki za to!!! Quote
Mysza2 Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Psiaku, żeby Ci się udało, niech to będzie TEN Twój domek:) Quote
Recommended Posts