Jump to content
Dogomania

ROBIN-pies cudo z Siewierza prosi o deklaracje, by mieć szanse na DOM....

Recommended Posts

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

stzw napisał(a):
E, nikt się nie znęca :-)
Robin pojedzie do znajomej mojej przyjaciółki. Pani przeprowadziła sie jakiś czas temu do większego mieszkania i "dojrzała" do posiadania psa. Znam tą panią osobiście. I Robin pojedzie " na próbę", bo nie wiem, jak będzie się zachowywał, a nie może ujadać w samotności. To jest jedyny warunek, bo mieszkanie jest w bloku. Będzie mieszkał w Sosnowcu, więc blisko. Pani ma pełną świadomość, że przez pierwsze dni Robin może się zachowywać inaczej, że może mu się zdarzyć wpadka pomiędzy spacerkami itd. Jedzenie będzie gotowane. W domu jest jeszcze dwoje nastoletnich dzieci. Robin będzie musiał zostawać sam przez ok. 4 godziny dziennie.

Brzmi bardzo, bardzo obiecująco! :) W dodatku tak blisko ten dom! Cieszę się i trzymam kciuki!

Posted

ania0112 napisał(a):
ooo brzmi obiecująco! Robinku cicho sza w swoim domku! a kiedy jedzie zacząć próbę?

Mam nadzieję, ze w tym tygodniu. Ale muszę dograć się w pracy.

Posted (edited)

margoth137 napisał(a):
oj widzę, że przystojniak się przeprowadza;)

Mam nadzieję! Byłoby cudownie!

A czy rudasek juz wygojony po kastracji? Gdyby się niechcący trafiło jakieś jego świeże zdjęcie to oczywiście nie pogardzę.
Trzymam bardzo mocno kciuki za dom, ale na FB też chętnie ludziom przypomnę o Robinku jeśli będzie jakaś fotka ;)

Edited by Neelith
Posted

madziakato napisał(a):
Doszło 10,00 dla Robinka od Gabrysia79- zwrot deklaracji Neelith dla Lakusia. Pieknie dziękujemy:-) Zapisuje:-)

Madziu, zapisz proszę, że to od Neelith, ja tylko pośredniczyłam

Posted

Wpadam po przerwie, a tu takie wieści!!! :) :) :) Oby wszystko się udało!

Kurcze, gdyby madziakato nie pomogła wtedy Robinowi to by w życiu nie doczekał takiego domku, może zginąłby pod kołami auta, taka prawda...

Posted

__Lara napisał(a):
Kurcze, gdyby madziakato nie pomogła wtedy Robinowi to by w życiu nie doczekał takiego domku, może zginąłby pod kołami auta, taka prawda...

Zgadza się! Raczej nie miał perspektyw na długie życie - głód, ziąb, samochody...

Dziś wielki dzień dla Robinka? Denerwuję się i cieszę się, nie wiem co bardziej. Zobaczymy co z tego wyniknie. czy potencjalna nowa Pani wcześniej widziała pieska "na żywo"?

Posted

Robin zawieziony. Madziakato poinformowana o szczegółach, od teraz jest 'odpowiedzialna" za newsy.
Robin pierwszy raz w życiu zobaczył się w lustrze :-))))
Wieczorem wkleję zdjęcia.

Posted

stzw napisał(a):
Robin zawieziony. Madziakato poinformowana o szczegółach, od teraz jest 'odpowiedzialna" za newsy.
Robin pierwszy raz w życiu zobaczył się w lustrze :-))))
Wieczorem wkleję zdjęcia.

Ciekawe, czy oczy zrobiły mu się jeszcze większe od tego widoku :)?

Posted

Łaaaaał! Nareszcie, stało się, udało się, Robinku trzymaj się! :multi:
Co za wzruszająca chwila, bardzo na nią czekałam :) Szczypią mnie oczy...
Nie wiem co mogłoby pójść nie tak, mocno wierzę z Robina i jego cudne usposobienie. Wierzę też w dobrych ludzi. Ciekawe jak teraz się miewa kochany rudas. Niecierpliwie czekam na zdjęcia!
Madziakato, przybywaj! :D

Posted

Jestem, jestem:-)
Również bardzo wzruszona!!!
Mam propozycję-dryngnę do Państwa jutro, żeby nie być namolniakiem:-)

Będę wieczorem dopiero, bo mam całodniowy wyjazd , więc uzbroić się w cierpliwość proszę;-)

Posted

madziakato napisał(a):
Jestem, jestem:-)
Również bardzo wzruszona!!!
Mam propozycję-dryngnę do Państwa jutro, żeby nie być namolniakiem:-)

Będę wieczorem dopiero, bo mam całodniowy wyjazd , więc uzbroić się w cierpliwość proszę;-)

Jasne, nie ma co ludzi prześladować, zresztą niech się z psiakiem nawzajem oswajają, ale muszę przyznać, że siedzę jak na szpilkach i nie mogę się doczekać nowych wieści. Stzw zapodaj więcej info z przekazania rudasa i wrzuć zdjęcia, proooszeeeeeę! :)