Nadziejka Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 Zagladam Robiniu :iloveyou: :iloveyou: zdrowenka zdrowenka kochany i domeczku :modla: Quote
madziakato Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Zginął mój post, wstawiam więc raz jeszcze i zaraz podam rozliczenie- za wpłaty bardzo dziękujemy w imieniu swoim i Robinka:-) Quote
madziakato Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Wpłaty styczniowe- nowe: Mysza2- 10,00 Bela51- 10,00 Darek "od kojca"- kolega Neelith- 10,00 Neelith- 20,00 madzakato- 20,00 Quote
madziakato Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=397439480390951&set=gm.836948012998131&type=1&theater Zagadka- GDZIE JEST ROBIN:-)??? Quote
Mysza2 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 madziakato napisał(a):https://www.facebook.com/photo.php?fbid=397439480390951&set=gm.836948012998131&type=1&theater Zagadka- GDZIE JEST ROBIN:-)??? No jak to gdzie:):) drugi od prawej, takie oczy są tylko jedne:):) Quote
madziakato Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Nie dość, że przystojny to jeszcze teraz SŁAWNY:-) Quote
Neelith Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 madziakato napisał(a):Nie dość, że przystojny to jeszcze teraz SŁAWNY:-) :) Pięknie się prezentuje nasz gwiazdor! Quote
milagros19853201 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 ja codziennie zagladam abyu looknac co nowego no i te oczy przystojniaka :-) Quote
Neelith Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Ciężko będzie z finansami w tym miesiącu, martwię się :sad: Czy ktoś podjąłby się zorganizowania kolejnego bazarku dla Robina? :oops: Ja mam kilka fantów, ale to zbyt mało, a ponadto przy moim braku doświadczenia, wolałabym chyba się jeszcze tego podejmować. Mogłabym natomiast obfocić i opisać "swoje" fanty i przesłać foty komuś chętnemu kto dołożyłby jeszcze swoje fanty, i oczywiście wysłałabym to co ewentualnie by się sprzedało... Co sądzicie? Quote
Gabi79 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Neelith napisał(a):Ciężko będzie z finansami w tym miesiącu, martwię się :sad: Czy ktoś podjąłby się zorganizowania kolejnego bazarku dla Robina? :oops: Ja mam kilka fantów, ale to zbyt mało, a ponadto przy moim braku doświadczenia, wolałabym chyba się jeszcze tego podejmować. Mogłabym natomiast obfocić i opisać "swoje" fanty i przesłać foty komuś chętnemu kto dołożyłby jeszcze swoje fanty, i oczywiście wysłałabym to co ewentualnie by się sprzedało... Co sądzicie? Jeśli chodzi o bazarek, to ja niestety nie pomogę, ale może ktoś chętny się znajdzie. Madziakato, masz zapchaną skrzynkę, więc piszę tutaj: [FONT=Verdana]Chciałam przekazać styczniową wpłatę Neelith dla przystojniaka.[/FONT] [FONT=Verdana]Wpłata byla przeznaczona dla Lakiego, ale po pierwsze Laki od dzisiaj w DS, a po drugie miał BDT, więc deklaracje stałe (za grudzień) potraktowałam jako jednorazowe, a Neelith przysłała za styczeń.[/FONT] Quote
madziakato Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Dziękuję za wstawienie FV. Już robię przelew, potwierdź proszę tu na wątku jak dojdzie, ok? Quote
madziakato Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Przelew dla stzw zrobiony, są jeszcze dwie wpłaty dla niego, za które bardzo wielkie dzięki- egradska i milagros19853201- uaktualniam w 1 poście:-) Quote
madziakato Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 Neelith napisał(a):Ciężko będzie z finansami w tym miesiącu, martwię się :sad: Czy ktoś podjąłby się zorganizowania kolejnego bazarku dla Robina? :oops: Ja mam kilka fantów, ale to zbyt mało, a ponadto przy moim braku doświadczenia, wolałabym chyba się jeszcze tego podejmować. Mogłabym natomiast obfocić i opisać "swoje" fanty i przesłać foty komuś chętnemu kto dołożyłby jeszcze swoje fanty, i oczywiście wysłałabym to co ewentualnie by się sprzedało... Co sądzicie?Nieśmiało dołączam się do prośby:-( Quote
Neelith Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 madziakato napisał(a):Przelew dla stzw zrobiony, są jeszcze dwie wpłaty dla niego, za które bardzo wielkie dzięki- egradska i milagros19853201- uaktualniam w 1 poście:-) :) :) :) Widzę, że trochę funduszy zostaje na kolejną płatność, więc brakuje nam około 200 zł. Jeśli nie znajdzie się chętny organizator bazarku, to wczytam się w zasady i postaram się go zrobić :oops: - w końcu czasu nie ma zbyt wiele, bo zanim bazar zostanie rozliczony to wylądujemy już w lutym. Ale gdyby ktoś miał chęć podjąć się zorganizowania (na pewno poszło by to sprawniej i bezproblemowo) i mógłby też dorzucić jakieś fanty to byłoby super! Quote
Maciek777 Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Ja bazar mógłbym zrobić, ale cegiełkowy. Nie wiem tylko czy wyrobię jeszcze w styczniu bo mam już 2 bazary w kolejce do zrobienia:roll: Quote
Neelith Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Maciek777 napisał(a):Ja bazar mógłbym zrobić, ale cegiełkowy. Nie wiem tylko czy wyrobię jeszcze w styczniu bo mam już 2 bazary w kolejce do zrobienia:roll: Myślę, że fantowy byłby lepszy. Wprawdzie nie wiem jak dokładnie wyglądają te cegiełkowe, ale wydaje mi się, że sprzedaż cegiełek na zdrowego i młodego psa byłaby trudna. A fanty można wystawić - zawsze ktoś znajdzie coś dla siebie. Jak sądzicie? Jeśli nikt nie da rady zrobić bazarku, to ja przysiądę przez weekend, wczytam się w zasady i może zadebiutuję. Kiedyś trzeba spróbować, prawda? Choć nadal wolałabym namówić na to jakiegoś speca ;) Tymczasem gdyby ktoś miał jakieś przedmioty do zbycia to proszę o cynk :) Quote
Neelith Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 stzw napisał(a):Neelith, może Mysza? O tak, ale nie mam sumienia pytać, po tym jak pięknie i niedawno zorganizowała poprzedni bazar :oops: :) (Ogromnie dziekujemy!) Nie chcę też w jakikolwiek sposób jej namawiać - może zaczekajmy aż zajrzy na wątek i się wypowie :) Quote
Maciek777 Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Neelith napisał(a):Myślę, że fantowy byłby lepszy. Wprawdzie nie wiem jak dokładnie wyglądają te cegiełkowe, ale wydaje mi się, że sprzedaż cegiełek na zdrowego i młodego psa byłaby trudna. A fanty można wystawić - zawsze ktoś znajdzie coś dla siebie. Ja z tych co to robią nietypowe cegiełkowe:roll: Niestety na fantowy nie mam czasu. Trudno:roll: Mam nadzieję, że ktoś chętny do zorganizowania fantowego się zgłosi:) Quote
Neelith Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Maciek777 napisał(a):Ja z tych co to robią nietypowe cegiełkowe:roll: Ooo, widzisz, ja to nic nie wiem! :oops: Gdybyś znalazł czas to przecież z ogromną, wieeelką, olbrzymią chęcią skorzystamy! :) Będziemy wdzięczni za pomoc! Quote
Maciek777 Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Neelith napisał(a):Ooo, widzisz, ja to nic nie wiem! :oops: Gdybyś znalazł czas to przecież z ogromną, wieeelką, olbrzymią chęcią skorzystamy! :) Będziemy wdzięczni za pomoc! Jasne, postaram się możliwie szybko:) Tak jak wspomniałem - jeszcze mam 2 w kolejce więc pewnie gdzieś na przełomie miesięcy. Mam nadzieję, że już nie będzie potrzebny:) Quote
madziakato Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Maciek777- będziemy baaaardzo wdzięczni:-) dzięki!!!! Quote
stzw Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Maciek777 napisał(a):Ja z tych co to robią nietypowe cegiełkowe:roll: Niestety na fantowy nie mam czasu. Trudno:roll: Mam nadzieję, że ktoś chętny do zorganizowania fantowego się zgłosi:) Ale fantowy Ci wyszedł. Pamiętam. Kupiłam kaganiec. Sprawnie poszło. Quote
Maciek777 Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 stzw napisał(a):Ale fantowy Ci wyszedł. Pamiętam. Kupiłam kaganiec. Sprawnie poszło. Dzięki:) To był mój pierwszy bazar. Mnóstwo godzin mi na to zeszło (od pomierzenia fantów do wysłania), a teraz już nie mam tyle luzu:roll: Mam nadzieję, że kaganiec pasuje:) Quote
Recommended Posts