Jump to content
Dogomania

ROBIN-pies cudo z Siewierza prosi o deklaracje, by mieć szanse na DOM....

Recommended Posts

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciężko będzie z finansami w tym miesiącu, martwię się :sad: Czy ktoś podjąłby się zorganizowania kolejnego bazarku dla Robina? :oops: Ja mam kilka fantów, ale to zbyt mało, a ponadto przy moim braku doświadczenia, wolałabym chyba się jeszcze tego podejmować. Mogłabym natomiast obfocić i opisać "swoje" fanty i przesłać foty komuś chętnemu kto dołożyłby jeszcze swoje fanty, i oczywiście wysłałabym to co ewentualnie by się sprzedało... Co sądzicie?

Posted

Neelith napisał(a):
Ciężko będzie z finansami w tym miesiącu, martwię się :sad: Czy ktoś podjąłby się zorganizowania kolejnego bazarku dla Robina? :oops: Ja mam kilka fantów, ale to zbyt mało, a ponadto przy moim braku doświadczenia, wolałabym chyba się jeszcze tego podejmować. Mogłabym natomiast obfocić i opisać "swoje" fanty i przesłać foty komuś chętnemu kto dołożyłby jeszcze swoje fanty, i oczywiście wysłałabym to co ewentualnie by się sprzedało... Co sądzicie?

Jeśli chodzi o bazarek, to ja niestety nie pomogę, ale może ktoś chętny się znajdzie.

Madziakato, masz zapchaną skrzynkę, więc piszę tutaj:

[FONT=Verdana]Chciałam przekazać styczniową wpłatę Neelith dla przystojniaka.[/FONT]
[FONT=Verdana]Wpłata byla przeznaczona dla Lakiego, ale po pierwsze Laki od dzisiaj w DS, a po drugie miał BDT, więc deklaracje stałe (za grudzień) potraktowałam jako jednorazowe, a Neelith przysłała za styczeń.[/FONT]

Posted

Neelith napisał(a):
Nieśmiało dołączam się do prośby:-(

Posted

madziakato napisał(a):
Przelew dla stzw zrobiony, są jeszcze dwie wpłaty dla niego, za które bardzo wielkie dzięki- egradska i milagros19853201- uaktualniam w 1 poście:-)

:) :) :)
Widzę, że trochę funduszy zostaje na kolejną płatność, więc brakuje nam około 200 zł. Jeśli nie znajdzie się chętny organizator bazarku, to wczytam się w zasady i postaram się go zrobić :oops: - w końcu czasu nie ma zbyt wiele, bo zanim bazar zostanie rozliczony to wylądujemy już w lutym. Ale gdyby ktoś miał chęć podjąć się zorganizowania (na pewno poszło by to sprawniej i bezproblemowo) i mógłby też dorzucić jakieś fanty to byłoby super!

Posted

Maciek777 napisał(a):
Ja bazar mógłbym zrobić, ale cegiełkowy. Nie wiem tylko czy wyrobię jeszcze w styczniu bo mam już 2 bazary w kolejce do zrobienia:roll:

Myślę, że fantowy byłby lepszy. Wprawdzie nie wiem jak dokładnie wyglądają te cegiełkowe, ale wydaje mi się, że sprzedaż cegiełek na zdrowego i młodego psa byłaby trudna. A fanty można wystawić - zawsze ktoś znajdzie coś dla siebie. Jak sądzicie? Jeśli nikt nie da rady zrobić bazarku, to ja przysiądę przez weekend, wczytam się w zasady i może zadebiutuję. Kiedyś trzeba spróbować, prawda? Choć nadal wolałabym namówić na to jakiegoś speca ;) Tymczasem gdyby ktoś miał jakieś przedmioty do zbycia to proszę o cynk :)

Posted

stzw napisał(a):
Neelith, może Mysza?

O tak, ale nie mam sumienia pytać, po tym jak pięknie i niedawno zorganizowała poprzedni bazar :oops: :) (Ogromnie dziekujemy!) Nie chcę też w jakikolwiek sposób jej namawiać - może zaczekajmy aż zajrzy na wątek i się wypowie :)

Posted

Neelith napisał(a):
Myślę, że fantowy byłby lepszy. Wprawdzie nie wiem jak dokładnie wyglądają te cegiełkowe, ale wydaje mi się, że sprzedaż cegiełek na zdrowego i młodego psa byłaby trudna. A fanty można wystawić - zawsze ktoś znajdzie coś dla siebie.

Ja z tych co to robią nietypowe cegiełkowe:roll: Niestety na fantowy nie mam czasu. Trudno:roll:
Mam nadzieję, że ktoś chętny do zorganizowania fantowego się zgłosi:)

Posted

Maciek777 napisał(a):
Ja z tych co to robią nietypowe cegiełkowe:roll:

Ooo, widzisz, ja to nic nie wiem! :oops: Gdybyś znalazł czas to przecież z ogromną, wieeelką, olbrzymią chęcią skorzystamy! :)
Będziemy wdzięczni za pomoc!

Posted

Neelith napisał(a):
Ooo, widzisz, ja to nic nie wiem! :oops: Gdybyś znalazł czas to przecież z ogromną, wieeelką, olbrzymią chęcią skorzystamy! :)
Będziemy wdzięczni za pomoc!

Jasne, postaram się możliwie szybko:) Tak jak wspomniałem - jeszcze mam 2 w kolejce więc pewnie gdzieś na przełomie miesięcy. Mam nadzieję, że już nie będzie potrzebny:)

Posted

Maciek777 napisał(a):
Ja z tych co to robią nietypowe cegiełkowe:roll: Niestety na fantowy nie mam czasu. Trudno:roll:
Mam nadzieję, że ktoś chętny do zorganizowania fantowego się zgłosi:)

Ale fantowy Ci wyszedł. Pamiętam. Kupiłam kaganiec. Sprawnie poszło.

Posted

stzw napisał(a):
Ale fantowy Ci wyszedł. Pamiętam. Kupiłam kaganiec. Sprawnie poszło.

Dzięki:) To był mój pierwszy bazar. Mnóstwo godzin mi na to zeszło (od pomierzenia fantów do wysłania), a teraz już nie mam tyle luzu:roll:
Mam nadzieję, że kaganiec pasuje:)