Jump to content
Dogomania

ROBIN-pies cudo z Siewierza prosi o deklaracje, by mieć szanse na DOM....

Recommended Posts

Posted (edited)

Dziewczynki, zaraz przeleję za bazarek, nie mam jeszcze wszystkiego rozliczonego i potwierdzonego, ale nie szkodzi.
Edit:
Przerwa techniczna w PKO BP ale jak tylko ruszy to 460 zł poleci dla Robina:)

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku:BIG::BIG:

Edited by Mysza2
  • Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapisuję sobie wątek Robina.

Jest fantastyczny.

Ciotki, dacie radę sprawdzić go do kotów? Bo z autopsji wiem, że ludzie często o to pytają.

Posted

Właśnie odkryłam przy okazji porządków, że Robin za budą magazynował kości. Wepchnął tam ze 4 solidne, lekko nadgryzione gnaty.
Panicznie boi się petard, w Sylwestra nie wyszedł wieczorem i wczoraj też się zaparł, bo jeszcze gdzieniegdzie odpalali.

Posted

stzw napisał(a):
Właśnie odkryłam przy okazji porządków, że Robin za budą magazynował kości. Wepchnął tam ze 4 solidne, lekko nadgryzione gnaty.
Panicznie boi się petard, w Sylwestra nie wyszedł wieczorem i wczoraj też się zaparł, bo jeszcze gdzieniegdzie odpalali.

Przedsiębiorczy piesek! Tylko z tym strzelaniem przesadzają, biedak się stresuje. A jak się miewa po kastracji? Już wszystko zagojone? W wolnej chwili będę mega wdzięczna za jakąś świeżą fotkę, bo nie mam co ładować na Fb, a ludzie zaglądają.
Jutro wyróżnię rudaskowi ogłoszenia.

Posted

stzw napisał(a):
Może być fotka w kołnierzu? Wygląda strasznie, ma dłuższy ten plastik, bo dosięgał i mamlał. Wcale nie widać mordy :-(

Może być, jak najbardziej! W końcu to sceny z życia Robinka, nie wszystkie są kolorowe. Przyjmę chętnie wszystko co dasz, ważne by na FB ludzie nie zapomnieli o psiaku.
A to jeszcze bidok nie zagojony? Pewnie za bardzo się szwami interesował.

Posted

madziakato napisał(a):
Poda ile za tą tablicę , przeleję Ci pieniążki z kona Robinka.

Nie trzeba! Wspomogę ile mogę :) Najwyżej jak coś zostanie po zapłacie za hotel to możemy wyróżnić też na gumtree i morusku na dłuższy okres.