Jump to content
Dogomania

ROBIN-pies cudo z Siewierza prosi o deklaracje, by mieć szanse na DOM....

Recommended Posts

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma nowych wieści z domku? To pewnie oznacza, że nie ma problemów z Robinkiem :) Gdyby udało się pozyskać fotę z domu we w miarę dobrej jakości to dałabym cynk na FB - chyba już można :)

Posted

Wszystko dobrze, nie mają z nim problemów, jest grzeczny, łagodny, milusiński- ot cały Robin. Po feriach wybieram się w odwiedzinki do niego. Neelith, pojedziemy razem? Ktoś jeszcze chętny? :-)

Posted

[quote name='madziakato']Wszystko dobrze, nie mają z nim problemów, jest grzeczny, łagodny, milusiński- ot cały Robin. Po feriach wybieram się w odwiedzinki do niego. Neelith, pojedziemy razem? Ktoś jeszcze chętny? :-)[/QUOTE]

Tak, tak, tak! :) Zachwyca mnie ten psi ideał i bardzo cieszą takie wieści! Jeżeli tylko mogę z Tobą jechać to oczywiście aż się rwę do odwiedzin! Zobaczyć rudaska w kochającym domu to jest to! Udało się Robinkowi, aż mi się tańcować chce!

Posted

Tak sobie jeszcze myślę, że nie liczyłam że jeszcze zobaczę Robina, więc tym bardziej chętnie pojadę. Jestem pod wrażeniem jego idealności! Szczęściarz trafił na super dom, widać że mu pasuje domowe życie :)

• 3 weeks later...
Posted

Obiecałam zdjęcia, ale padł mi laptop i po zdjęciach:-(
Z rozmów telefonicznych z DS wiem, że wszystko OK u Robinka.
Neelith, kiedy jedziemy na PA?
Ostatnia FV za pobyt Robinka u Izy, zapłacona, czekam na potwierdzenie.
Dziękujemy wszystkim za WSZYSTKO;-)

Posted

[quote name='madziakato']Obiecałam zdjęcia, ale padł mi laptop i po zdjęciach:-(
Dziękujemy wszystkim za WSZYSTKO;-)[/QUOTE]
Zanim zacząłem czytać, spojrzałem odruchowo na " :( " i myślałem, że będzie zwrot:roll::)
Dobrze, że wszystko OK i nadal czekamy na fotki i dalsze info;)

Posted

[quote name='Neelith']Nie ma nowych wieści z domku? To pewnie oznacza, że nie ma problemów z Robinkiem :) Gdyby udało się pozyskać fotę z domu we w miarę dobrej jakości to dałabym cynk na FB - chyba już można :)[/QUOTE]

[quote name='bela51']Jak Robinek miewa sie w nowym domku ? Wszystko dobrze ?[/QUOTE]

[quote name='Gabi79']Też jestem bardzo ciekawa[/QUOTE]

[quote name='from_wonderland']I także zaglądam- co tam u niego słychać? :)[/QUOTE]

[quote name='Neelith']Robinek już tydzień w swoim własnym domu! Udało mu się akurat przed mrozami :) Domek podeśle jakieś fotki?[/QUOTE]

[quote name='milagros19853201']Jak Robinek sie czuje w domu?
wszystko juz zapewnione ?
co ui psiaka?
jakies relacje z domku?[/QUOTE]

[quote name='jotpeg']any news??? co u Robinka???[/QUOTE]

[quote name='Mysza2']Jak się cieszę że wszystko dobrze:):) Jedźcie dziewczynki i przywieźcie następne dobre wieści:)[/QUOTE]

[quote name='madziakato']Obiecałam zdjęcia, ale padł mi laptop i po zdjęciach:-(
Dziękujemy wszystkim za WSZYSTKO;-)[/QUOTE]

[quote name='Maciek777']Zanim zacząłem czytać, spojrzałem odruchowo na " :( " i myślałem, że będzie zwrot:roll::)
Dobrze, że wszystko OK i nadal czekamy na fotki i dalsze info;)[/QUOTE]

prześliczny piesek
dobrze, że mu sie udało
czekamy na nowe wieści i zdjęcia rubinowych oczek