jotpeg Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 no proszę, Robin w swoim domu :p szczęścia, Robinku!!! :laola: Quote
from_wonderland Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 O proszę, jakie fantastyczne wieści! Niech to będzie TEN dom, oby szczęście trwało :) Quote
Neelith Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Nie ma nowych wieści z domku? To pewnie oznacza, że nie ma problemów z Robinkiem :) Gdyby udało się pozyskać fotę z domu we w miarę dobrej jakości to dałabym cynk na FB - chyba już można :) Quote
Neelith Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Robinek na szczęście nie doczekał się bazarku wiec skorzystają inne psiaki! Zapraszamy tutaj: Ciuchowisko dla Amorka i Cezara :) Quote
bela51 Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Jak Robinek miewa sie w nowym domku ? Wszystko dobrze ? Quote
Gabi79 Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 bela51 napisał(a):Jak Robinek miewa sie w nowym domku ? Wszystko dobrze ? Też jestem bardzo ciekawa Quote
from_wonderland Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 I także zaglądam- co tam u niego słychać? :) Quote
Neelith Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Robinek już tydzień w swoim własnym domu! Udało mu się akurat przed mrozami :) Domek podeśle jakieś fotki? Quote
milagros19853201 Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Jak Robinek sie czuje w domu? wszystko juz zapewnione ? co ui psiaka? jakies relacje z domku? Quote
madziakato Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Wszystko dobrze, nie mają z nim problemów, jest grzeczny, łagodny, milusiński- ot cały Robin. Po feriach wybieram się w odwiedzinki do niego. Neelith, pojedziemy razem? Ktoś jeszcze chętny? :-) Quote
Neelith Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='madziakato']Wszystko dobrze, nie mają z nim problemów, jest grzeczny, łagodny, milusiński- ot cały Robin. Po feriach wybieram się w odwiedzinki do niego. Neelith, pojedziemy razem? Ktoś jeszcze chętny? :-)[/QUOTE] Tak, tak, tak! :) Zachwyca mnie ten psi ideał i bardzo cieszą takie wieści! Jeżeli tylko mogę z Tobą jechać to oczywiście aż się rwę do odwiedzin! Zobaczyć rudaska w kochającym domu to jest to! Udało się Robinkowi, aż mi się tańcować chce! Quote
madziakato Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 No to jedziemy po feriach:-) suuuper Quote
Nadziejka Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 :thumbs::thumbs::thumbs:no to całunki czas kciukiamyyyyy :iloveyou: :iloveyou: i pozdrawiamyyyy Quote
Neelith Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Tak sobie jeszcze myślę, że nie liczyłam że jeszcze zobaczę Robina, więc tym bardziej chętnie pojadę. Jestem pod wrażeniem jego idealności! Szczęściarz trafił na super dom, widać że mu pasuje domowe życie :) Quote
AgusiaP Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 To mamy wspaniałe wiadomości :multi::multi::multi: dziewczynki tylko zabierzcie ze sobą aparat ;) Quote
Mysza2 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Jak się cieszę że wszystko dobrze:):) Jedźcie dziewczynki i przywieźcie następne dobre wieści:) Quote
Maciek777 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 teraz dopiero zaglądam i co widzę?:crazyeye: Bardzo się cieszę:) Quote
from_wonderland Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Wspaniałe wieści :) koniecznie zdjęcia chłopaka! Quote
madziakato Posted February 16, 2014 Author Posted February 16, 2014 Obiecałam zdjęcia, ale padł mi laptop i po zdjęciach:-( Z rozmów telefonicznych z DS wiem, że wszystko OK u Robinka. Neelith, kiedy jedziemy na PA? Ostatnia FV za pobyt Robinka u Izy, zapłacona, czekam na potwierdzenie. Dziękujemy wszystkim za WSZYSTKO;-) Quote
Maciek777 Posted February 16, 2014 Posted February 16, 2014 [quote name='madziakato']Obiecałam zdjęcia, ale padł mi laptop i po zdjęciach:-( Z rozmów telefonicznych z DS wiem, że wszystko OK u Robinka. Neelith, kiedy jedziemy na PA? Ostatnia FV za pobyt Robinka u Izy, zapłacona, czekam na potwierdzenie. Dziękujemy wszystkim za WSZYSTKO;-)[/QUOTE] Zanim zacząłem czytać, spojrzałem odruchowo na " :( " i myślałem, że będzie zwrot:roll::) Dobrze, że wszystko OK i nadal czekamy na fotki i dalsze info;) Quote
Malgoska Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 [quote name='Neelith']Nie ma nowych wieści z domku? To pewnie oznacza, że nie ma problemów z Robinkiem :) Gdyby udało się pozyskać fotę z domu we w miarę dobrej jakości to dałabym cynk na FB - chyba już można :)[/QUOTE] [quote name='bela51']Jak Robinek miewa sie w nowym domku ? Wszystko dobrze ?[/QUOTE] [quote name='Gabi79']Też jestem bardzo ciekawa[/QUOTE] [quote name='from_wonderland']I także zaglądam- co tam u niego słychać? :)[/QUOTE] [quote name='Neelith']Robinek już tydzień w swoim własnym domu! Udało mu się akurat przed mrozami :) Domek podeśle jakieś fotki?[/QUOTE] [quote name='milagros19853201']Jak Robinek sie czuje w domu? wszystko juz zapewnione ? co ui psiaka? jakies relacje z domku?[/QUOTE] [quote name='jotpeg']any news??? co u Robinka???[/QUOTE] [quote name='Mysza2']Jak się cieszę że wszystko dobrze:):) Jedźcie dziewczynki i przywieźcie następne dobre wieści:)[/QUOTE] [quote name='madziakato']Obiecałam zdjęcia, ale padł mi laptop i po zdjęciach:-( Z rozmów telefonicznych z DS wiem, że wszystko OK u Robinka. Neelith, kiedy jedziemy na PA? Ostatnia FV za pobyt Robinka u Izy, zapłacona, czekam na potwierdzenie. Dziękujemy wszystkim za WSZYSTKO;-)[/QUOTE] [quote name='Maciek777']Zanim zacząłem czytać, spojrzałem odruchowo na " :( " i myślałem, że będzie zwrot:roll::) Dobrze, że wszystko OK i nadal czekamy na fotki i dalsze info;)[/QUOTE] prześliczny piesek dobrze, że mu sie udało czekamy na nowe wieści i zdjęcia rubinowych oczek Quote
Recommended Posts