Neelith Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='grazaza']Podrzucam wątek... popatrzcie ludziki... takie cudo rudaśne czeka na domek :)[/QUOTE] [quote name='jotpeg']:hand: cześć Robin, bedę cię odwiedzać![/QUOTE] Dziękujemy za odwiedziny! :Rose: Quote
madziakato Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 http://www.dziennikpolski24.pl/pl/region/region-olkuski/1298261-bezdomn******-i-koty-znikaja-w-tajemniczy-sposob.html Quote
Mysza2 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Przed świętami chyba marny cza na adopcje. Quote
jotpeg Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='madziakato']http://www.dziennikpolski24.pl/pl/region/region-olkuski/1298261-bezdomn******-i-koty-znikaja-w-tajemniczy-sposob.html pani Madgalena to Ty? :p a w ogóle to brawo za poruszenie sprawy. kilka lat temu tez sie wydawalo, ze to koniec z P., i co? nadal kaske na psach robi, a dogomaniacy ratują jego ofiary (te, co zdązą) :roll: ten Olkusz to tragedia. :mad: Quote
BORYSboxer Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 O tak...super, że dużo o tym procederze piszą, nie można odpuścić...ale swoją drogą, że też nie ma na niego I tę jego działalność żadnwgo sposobu...?! Madziakato podeślij mi nr konta bo obiecałam wysłać parę groszy dla rudaska...I w okolicach Świąt zrobię przelew... Quote
madziakato Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 [quote name='BORYSboxer']O tak...super, że dużo o tym procederze piszą, nie można odpuścić...ale swoją drogą, że też nie ma na niego I tę jego działalność żadnwgo sposobu...?! Madziakato podeślij mi nr konta bo obiecałam wysłać parę groszy dla rudaska...I w okolicach Świąt zrobię przelew...[/QUOTE]Bardzo dziękujemy, ogarnę się bo dopiero wróciłam i wieczorkiem podsyłam priva- dzięki wielkie:-) Quote
__Lara Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Jestem u Robinka :) Fajnie jakby chłopaczek znalazł domek, czas leci, on bezpieczny, tylko domku brak. Quote
Neelith Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Dziękujemy za wsparcie i odwiedziny! :bye: Quote
madziakato Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 Robinka wkleiłam tutaj, pasowałby idealnie:-) http://www.dogomania.pl/forum/threads/249406-małe-dorosłe-WCIELENIE-ŁAGODNOŚCI-poszukiwane!?p=21645212#post21645212 Quote
Neelith Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 [quote name='madziakato']Robinka wkleiłam tutaj, pasowałby idealnie:-) http://www.dogomania.pl/forum/threads/249406-małe-dorosłe-WCIELENIE-ŁAGODNOŚCI-poszukiwane!?p=21645212#post21645212 Super! Choć uwzględniając wagę psów to Kora ma większą szansę. Za nią też trzymam kciuki! :) Quote
madziakato Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 Wagę przekraczają oba, ale warto spróbować, bo jak się ktoś zakocha to te parę kg w tą czy w tą....trzeba próbować, bo Robin to ideał:-) Quote
Cantadorra Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Miziaki dla idealnego Robina i zapraszam na bazarek ze srebrną biżuterią dla Helenki nieidalnej :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/249416-Bazarek-Cantadorry-tu-znajdziesz-now%C4%85-bi%C5%BCuteri%C4%99-na-prezenty-gwiazdkowe-do-20-12-br Quote
madziakato Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 Cholera, czemu nikt nie dzwoni o niego???Nie mogę tego pojąć:-( Quote
Neelith Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='madziakato']Cholera, czemu nikt nie dzwoni o niego???Nie mogę tego pojąć:-([/QUOTE] No właśnie, to taki doskonały pies! No cóż, mam nadzieje, że nie będzie długo czekał. Czy w tym tygodniu kastracja? Quote
AgusiaP Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Ja też mam taką nadzieję i mocno trzymam kciuki za ten domek Robinka ;) Quote
madziakato Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 [quote name='Neelith']No właśnie, to taki doskonały pies! No cóż, mam nadzieje, że nie będzie długo czekał. Czy w tym tygodniu kastracja?[/QUOTE]Kochana miała być, ale jego miejsce na "po kastracji" zajęła Niunia- Cindy i teraz już sama nie wiem .... Quote
jotpeg Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='madziakato']Cholera, czemu nikt nie dzwoni o niego???Nie mogę tego pojąć:-([/QUOTE] w tym tygodniu jest ogolna kicha, bo ludzie zajeci swiatecznymi zakupami. Quote
Mysza2 Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='jotpeg']w tym tygodniu jest ogolna kicha, bo ludzie zajeci swiatecznymi zakupami.[/QUOTE] dokładnie, nawet o tą naszą maliznę Luckiego nikt nie dzwoni. A o takie malizny to zawsze są przynajmniej telefony. Quote
stzw Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='madziakato']Kochana miała być, ale jego miejsce na "po kastracji" zajęła Niunia- Cindy i teraz już sama nie wiem ....[/QUOTE] Na razie został zaszczepiony. Kastracja za min. 14 dni, chyba, że wcześniej znajdzie się domek, to zostanie wykastrowany przed wydaniem. Dzisiaj od 1 do 4 rano darli z Peronem mordy. Na zmianę albo w duecie. Obrońcy świata. Quote
Neelith Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='stzw']Na razie został zaszczepiony. Kastracja za min. 14 dni, chyba, że wcześniej znajdzie się domek, to zostanie wykastrowany przed wydaniem. Dzisiaj od 1 do 4 rano darli z Peronem mordy. Na zmianę albo w duecie. Obrońcy świata.[/QUOTE] Nauczył się rudzielec szczekania od Perona :D Na pewno mieli ważne sprawy do obgadania! Współczuję jednak, bo pewnie pospać się nie dało... Co za łobuziaki! :diabloti: Quote
madziakato Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 [quote name='stzw']Na razie został zaszczepiony. Kastracja za min. 14 dni, chyba, że wcześniej znajdzie się domek, to zostanie wykastrowany przed wydaniem. Dzisiaj od 1 do 4 rano darli z Peronem mordy. Na zmianę albo w duecie. Obrońcy świata.[/QUOTE]Nawet nie gadaj, zakochałam się w oby dwóch:-) A Peron to świetny gość i już Quote
Mysza2 Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='stzw']Na razie został zaszczepiony. Kastracja za min. 14 dni, chyba, że wcześniej znajdzie się domek, to zostanie wykastrowany przed wydaniem. Dzisiaj od 1 do 4 rano darli z Peronem mordy. Na zmianę albo w duecie. Obrońcy świata.[/QUOTE] To masz wesoło:):) Quote
Recommended Posts