Jump to content
Dogomania

ROBIN-pies cudo z Siewierza prosi o deklaracje, by mieć szanse na DOM....

Recommended Posts

Posted

[quote name='grazaza']Podrzucam wątek... popatrzcie ludziki... takie cudo rudaśne czeka na domek :)[/QUOTE]

[quote name='jotpeg']:hand: cześć Robin, bedę cię odwiedzać![/QUOTE]

Dziękujemy za odwiedziny! :Rose:

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O tak...super, że dużo o tym procederze piszą, nie można odpuścić...ale swoją drogą, że też nie ma na niego I tę jego działalność żadnwgo sposobu...?! Madziakato podeślij mi nr konta bo obiecałam wysłać parę groszy dla rudaska...I w okolicach Świąt zrobię przelew...

Posted

[quote name='BORYSboxer']O tak...super, że dużo o tym procederze piszą, nie można odpuścić...ale swoją drogą, że też nie ma na niego I tę jego działalność żadnwgo sposobu...?! Madziakato podeślij mi nr konta bo obiecałam wysłać parę groszy dla rudaska...I w okolicach Świąt zrobię przelew...[/QUOTE]Bardzo dziękujemy, ogarnę się bo dopiero wróciłam i wieczorkiem podsyłam priva- dzięki wielkie:-)

Posted

[quote name='madziakato']Cholera, czemu nikt nie dzwoni o niego???Nie mogę tego pojąć:-([/QUOTE]

No właśnie, to taki doskonały pies! No cóż, mam nadzieje, że nie będzie długo czekał.
Czy w tym tygodniu kastracja?

Posted

[quote name='Neelith']No właśnie, to taki doskonały pies! No cóż, mam nadzieje, że nie będzie długo czekał.
Czy w tym tygodniu kastracja?[/QUOTE]Kochana miała być, ale jego miejsce na "po kastracji" zajęła Niunia- Cindy i teraz już sama nie wiem ....

Posted

[quote name='madziakato']Cholera, czemu nikt nie dzwoni o niego???Nie mogę tego pojąć:-([/QUOTE]
w tym tygodniu jest ogolna kicha, bo ludzie zajeci swiatecznymi zakupami.

Posted

[quote name='jotpeg']w tym tygodniu jest ogolna kicha, bo ludzie zajeci swiatecznymi zakupami.[/QUOTE]
dokładnie, nawet o tą naszą maliznę Luckiego nikt nie dzwoni.
A o takie malizny to zawsze są przynajmniej telefony.

Posted

[quote name='madziakato']Kochana miała być, ale jego miejsce na "po kastracji" zajęła Niunia- Cindy i teraz już sama nie wiem ....[/QUOTE]

Na razie został zaszczepiony. Kastracja za min. 14 dni, chyba, że wcześniej znajdzie się domek, to zostanie wykastrowany przed wydaniem.
Dzisiaj od 1 do 4 rano darli z Peronem mordy. Na zmianę albo w duecie. Obrońcy świata.

Posted

[quote name='stzw']Na razie został zaszczepiony. Kastracja za min. 14 dni, chyba, że wcześniej znajdzie się domek, to zostanie wykastrowany przed wydaniem.
Dzisiaj od 1 do 4 rano darli z Peronem mordy. Na zmianę albo w duecie. Obrońcy świata.[/QUOTE]

Nauczył się rudzielec szczekania od Perona :D Na pewno mieli ważne sprawy do obgadania! Współczuję jednak, bo pewnie pospać się nie dało... Co za łobuziaki! :diabloti:

Posted

[quote name='stzw']Na razie został zaszczepiony. Kastracja za min. 14 dni, chyba, że wcześniej znajdzie się domek, to zostanie wykastrowany przed wydaniem.
Dzisiaj od 1 do 4 rano darli z Peronem mordy. Na zmianę albo w duecie. Obrońcy świata.[/QUOTE]Nawet nie gadaj, zakochałam się w oby dwóch:-) A Peron to świetny gość i już

Posted

Dzisiaj od 1 do 4 rano darli z Peronem mordy. Na zmianę albo w duecie. Obrońcy świata.[/QUOTE]
To masz wesoło:):)