Jump to content
Dogomania

ROBIN-pies cudo z Siewierza prosi o deklaracje, by mieć szanse na DOM....

Recommended Posts

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Neelith']Ogłoszeń ma sporo, ale niewyróżnionych. Po kastracji nie będę żałować i dam wyróżnione. Póki co bieda z adopcjami, jeszcze nie było nawet pół zapytania w sprawie Robina. Na fejsie też się akcja słabo rozkręciła. Gdyby ktoś miał znajomości/dojścia do fejsowych stron psowych czy schroniskowych czy tego typu organizacji zwierzakowych na Ryjbooku, które mogłyby udostępnić wydarzenie to by się coś ruszyło. Bo na fejsie prywatnych osób to raczej mała szansa, że ktoś rudaska wypatrzy. Chociaż kto wie? Dla przypomnienia mającym Gęboksiążkę:
[FONT=trebuchet ms]
Wydarzenie na Facebooku!
[/FONT]
:bye::bye::loveu:sciskamy ogromnie za cudne serduszko:thumbs::thumbs:

Posted

Codziennie wieczorem przez chwilę przeglądam ogłoszenia w nadziei na znalezienie jakiś śladów naszych psiaków i natknęłam się na ogłoszenie dotyczące zaginięcia 9 letniej suni z Wrocławia. Taka piękna i te same oczy co Robin. Mam nadzieję, że sunia się odnajdzie. Podobna z oczek do Robinka, prawda?

Posted

[quote name='Neelith']Codziennie wieczorem przez chwilę przeglądam ogłoszenia w nadziei na znalezienie jakiś śladów naszych psiaków i natknęłam się na ogłoszenie dotyczące zaginięcia 9 letniej suni z Wrocławia. Taka piękna i te same oczy co Robin. Mam nadzieję, że sunia się odnajdzie. Podobna z oczek do Robinka, prawda?

Faktycznie, bardzo podobne!

Posted

przesliczne psisko:-)
tez trzymam kciuki aby sie odnalazla:-)
nie tylko oczka Robinka z pysczka tez troche podobna:-)
QUOTE=Neelith;21678689]Codziennie wieczorem przez chwilę przeglądam ogłoszenia w nadziei na znalezienie jakiś śladów naszych psiaków i natknęłam się na ogłoszenie dotyczące zaginięcia 9 letniej suni z Wrocławia. Taka piękna i te same oczy co Robin. Mam nadzieję, że sunia się odnajdzie. Podobna z oczek do Robinka, prawda?

Posted

[quote name='madziakato']Kochani, szukamy osoby do wizyty PA w Zgorzelcu, woj. dolnośląskie- dzwoniła Pani zdecydowana na Robinka!!![/QUOTE]

Odkąd mi Madzia o tym powiedziała to mam łeb nabity i się ekscytuję jak nie wiem co! Wiadomo że to za wcześnie by się cieszyć, ale to pierwszy telefon w sprawie Robina! Dziś Korusia z dt u Madzi pojechała do domu więc może i dla Robinka los się uśmiechnął? :)

Posted

[quote name='Neelith']Odkąd mi Madzia o tym powiedziała to mam łeb nabity i się ekscytuję jak nie wiem co! Wiadomo że to za wcześnie by się cieszyć, ale to pierwszy telefon w sprawie Robina! Dziś Korusia z dt u Madzi pojechała do domu więc może i dla Robinka los się uśmiechnął? :)[/QUOTE]

Mnie serce podeszlo do gardła!!!

Pierwszy tel. to już coś. A może to akurat TEN DOM??!!!

Trzymam kciuki!!!