Nadziejka Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Odwiedzam z pozdrowieniami :iloveyou: :iloveyou: Quote
Nadziejka Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 [quote name='Neelith']Ogłoszeń ma sporo, ale niewyróżnionych. Po kastracji nie będę żałować i dam wyróżnione. Póki co bieda z adopcjami, jeszcze nie było nawet pół zapytania w sprawie Robina. Na fejsie też się akcja słabo rozkręciła. Gdyby ktoś miał znajomości/dojścia do fejsowych stron psowych czy schroniskowych czy tego typu organizacji zwierzakowych na Ryjbooku, które mogłyby udostępnić wydarzenie to by się coś ruszyło. Bo na fejsie prywatnych osób to raczej mała szansa, że ktoś rudaska wypatrzy. Chociaż kto wie? Dla przypomnienia mającym Gęboksiążkę: [FONT=trebuchet ms] Wydarzenie na Facebooku![/FONT] :bye::bye::loveu:sciskamy ogromnie za cudne serduszko:thumbs::thumbs: Quote
stzw Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Ja zaprosiłam wszystkich znajomych zwierzolubnych. Więcej nie mam :-( Quote
madziakato Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 Jestem dobrej myśli, On wygrywa usposobieniem i charakterem:-) Quote
Neelith Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='madziakato']Jestem dobrej myśli, On wygrywa usposobieniem i charakterem:-)[/QUOTE] Tak jest! Trzeba go tylko promować i promować! Quote
jotpeg Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 odwiedzam Robinka pięknookiego :loveu: Quote
Neelith Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Codziennie wieczorem przez chwilę przeglądam ogłoszenia w nadziei na znalezienie jakiś śladów naszych psiaków i natknęłam się na ogłoszenie dotyczące zaginięcia 9 letniej suni z Wrocławia. Taka piękna i te same oczy co Robin. Mam nadzieję, że sunia się odnajdzie. Podobna z oczek do Robinka, prawda? Quote
stzw Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Może to jakaś nowa rasa a my tak siedzimy w tych kundlach, że nie zdajemy sobie sprawy? Quote
AgusiaP Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Śliczna dziewczynka, oby się znalazła... Quote
Neelith Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='stzw']Może to jakaś nowa rasa a my tak siedzimy w tych kundlach, że nie zdajemy sobie sprawy?[/QUOTE] Polski owczarek pięknooki :) Quote
milagros19853201 Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 i hoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooopa Quote
madziakato Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 [quote name='Neelith']Codziennie wieczorem przez chwilę przeglądam ogłoszenia w nadziei na znalezienie jakiś śladów naszych psiaków i natknęłam się na ogłoszenie dotyczące zaginięcia 9 letniej suni z Wrocławia. Taka piękna i te same oczy co Robin. Mam nadzieję, że sunia się odnajdzie. Podobna z oczek do Robinka, prawda? Faktycznie, bardzo podobne! Quote
milagros19853201 Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 przesliczne psisko:-) tez trzymam kciuki aby sie odnalazla:-) nie tylko oczka Robinka z pysczka tez troche podobna:-) QUOTE=Neelith;21678689]Codziennie wieczorem przez chwilę przeglądam ogłoszenia w nadziei na znalezienie jakiś śladów naszych psiaków i natknęłam się na ogłoszenie dotyczące zaginięcia 9 letniej suni z Wrocławia. Taka piękna i te same oczy co Robin. Mam nadzieję, że sunia się odnajdzie. Podobna z oczek do Robinka, prawda? Quote
AgusiaP Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Ona biedna zaginęła, a Robinek domku szuka... Quote
madziakato Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 Dotarło 50,00 od P. Andrzeja z Siewierza, bardzo serdecznie dziękujemy:-) wpisuję do rozliczenia w 1 poście. Quote
AgusiaP Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='madziakato']Dotarło 50,00 od P. Andrzeja z Siewierza, bardzo serdecznie dziękujemy:-) wpisuję do rozliczenia w 1 poście.[/QUOTE] Super :):):) Quote
madziakato Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 [quote name='Mysza2']Po Świętach na pewno ktoś go wypatrzy[/QUOTE]Też mam taką nadzieję:-) Quote
madziakato Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 Kochani, szukamy osoby do wizyty PA w Zgorzelcu, woj. dolnośląskie- dzwoniła Pani zdecydowana na Robinka!!! Quote
Neelith Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='madziakato']Kochani, szukamy osoby do wizyty PA w Zgorzelcu, woj. dolnośląskie- dzwoniła Pani zdecydowana na Robinka!!![/QUOTE] Odkąd mi Madzia o tym powiedziała to mam łeb nabity i się ekscytuję jak nie wiem co! Wiadomo że to za wcześnie by się cieszyć, ale to pierwszy telefon w sprawie Robina! Dziś Korusia z dt u Madzi pojechała do domu więc może i dla Robinka los się uśmiechnął? :) Quote
Gabi79 Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 [quote name='Neelith']Odkąd mi Madzia o tym powiedziała to mam łeb nabity i się ekscytuję jak nie wiem co! Wiadomo że to za wcześnie by się cieszyć, ale to pierwszy telefon w sprawie Robina! Dziś Korusia z dt u Madzi pojechała do domu więc może i dla Robinka los się uśmiechnął? :)[/QUOTE] Mnie serce podeszlo do gardła!!! Pierwszy tel. to już coś. A może to akurat TEN DOM??!!! Trzymam kciuki!!! Quote
Mysza2 Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 ze Zgorzelca są fioneczka, rencia42, bla, daga31081980 Pisałyście już dziewczynki do kogoś? Quote
Recommended Posts