Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=Times New Roman]Maleńka przypominająca ratlerka sunia została przywieziona, z interwencji, się do cieszyńskiego schroniska.
[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Zulę oceniliśmy na ok. 8 lat. Ma tylko jedno oczko do podziwiania świata…. Z jednym okiem może mieć trudniej, psiaki w schroniskowym kojcu mogą jej zrobić krzywdę nawet niechcący... Taki maluszek nie ma szans na przeżycia w schronisku . Do tego nadchodzi zima , mrozy,…….[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Zula jest bardzo spokojna, maleńka, starsza…...
[/FONT]

[FONT=Times New Roman]PILNIE szukamy dla niej DOMU!!!! Tymczasowego, a najlepiej stałego…..[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Kontakt w sprawie Zuli:[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Fundacja "Lepszy Świat"
Zosia 508-063-271 e-mail: [email protected]
Ania 699-682-482, e-mail: [email protected]
Kasia 782-717-771 e-mail: [email protected]

[/FONT]

Edited by Zofija
  • Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lili8522']Widziałam ją na "Przygarnij Zwierzaka" ile ona może ważyć?
Są jakieś perspektywy na dom bądź dom tymczasowy?[/QUOTE]

max. 4-5kg, w kłębie ma ok. 30 cm

Posted

[quote name='Anula']Bardzo szkoda suni,jak ona sobie poradzi w schronie?[/QUOTE]

Aniu, leży spokojnie. Ale wetka mówiła, ze trzeba ją brać.... Jest starsza i taka biedna...Może nie przetrwać w warunkach schroniskowych.

Posted

[quote name='kolejna kobietka']Na fb na stronie Fundacji Mikropsy patrzę, że jest już maleńka ogłoszona.[/QUOTE]

Tak, poprosiłam Magdę o udostępnienie. Dzięki mikropsom, kilka piesków z cieszyńskiego schroniska, ma super domy w Warszawie.

Posted

[quote name='kolejna kobietka']Ja z kolei znam Anię :) Udostępnię maleńką po grupach na fb.[/QUOTE]
jaka bidulka..na szczęście malutka,moze sie gdzieś upchnie..

Posted

[quote name='mimiś']jaka bidulka..na szczęście malutka,moze sie gdzieś upchnie..[/QUOTE]
Tak jest malutka tylko z tym upchnięciem są problemy.DT zapakowane na maksa,każdy z DT ma jakiegoś psiaka albo psiaki.Problem jest z DS,szczególnie jak starszy piesek.Moja tymczasowiczka od lipca nie może znaleźć domku bo jest starszym pieskiem,pomimo,że jest bardzo ładna i bezproblemowa z jednym szczególem,że boi się malutkich dzieci.Gdyby nie to zasiedzenie to by mogła już inna bida skorzystać z mojego DT.Zresztą nie ja jedna mam z tego powodu DT zablokowany.No ale może uda się jednak znaleźć dla malizny DT,DS.

Posted

[quote name='Anula']Tak jest malutka tylko z tym upchnięciem są problemy.DT zapakowane na maksa,każdy z DT ma jakiegoś psiaka albo psiaki.Problem jest z DS,szczególnie jak starszy piesek.Moja tymczasowiczka od lipca nie może znaleźć domku bo jest starszym pieskiem,pomimo,że jest bardzo ładna i bezproblemowa z jednym szczególem,że boi się malutkich dzieci.Gdyby nie to zasiedzenie to by mogła już inna bida skorzystać z mojego DT.Zresztą nie ja jedna mam z tego powodu DT zablokowany.No ale może uda się jednak znaleźć dla malizny DT,DS.[/QUOTE]
to tak jak i ja - tymczasowiczka Greyka od lipca, adoptowalna, młoda mała, fajna, masa ogłoszeń i żadnego telefonu!.....