Zofija Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 (edited) [FONT=Times New Roman]Maleńka przypominająca ratlerka sunia została przywieziona, z interwencji, się do cieszyńskiego schroniska. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Zulę oceniliśmy na ok. 8 lat. Ma tylko jedno oczko do podziwiania świata…. Z jednym okiem może mieć trudniej, psiaki w schroniskowym kojcu mogą jej zrobić krzywdę nawet niechcący... Taki maluszek nie ma szans na przeżycia w schronisku . Do tego nadchodzi zima , mrozy,…….[/FONT] [FONT=Times New Roman]Zula jest bardzo spokojna, maleńka, starsza…... [/FONT] [FONT=Times New Roman]PILNIE szukamy dla niej DOMU!!!! Tymczasowego, a najlepiej stałego…..[/FONT] [FONT=Times New Roman]Kontakt w sprawie Zuli:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Fundacja "Lepszy Świat" Zosia 508-063-271 e-mail: [email protected] Ania 699-682-482, e-mail: [email protected] Kasia 782-717-771 e-mail: [email protected] [/FONT] Edited December 10, 2013 by Zofija Quote
Lili8522 Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Widziałam ją na "Przygarnij Zwierzaka" ile ona może ważyć? Są jakieś perspektywy na dom bądź dom tymczasowy? Quote
Zofija Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 [quote name='Lili8522']Widziałam ją na "Przygarnij Zwierzaka" ile ona może ważyć? Są jakieś perspektywy na dom bądź dom tymczasowy?[/QUOTE] max. 4-5kg, w kłębie ma ok. 30 cm Quote
malagos Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 O kurcze, ratlerkowata, rzeczywiście...... Strasznie szkada takiej maleńkiej w schronisku... Quote
Anula Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Bardzo szkoda suni,jak ona sobie poradzi w schronie? Quote
Zofija Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 [quote name='Anula']Bardzo szkoda suni,jak ona sobie poradzi w schronie?[/QUOTE] Aniu, leży spokojnie. Ale wetka mówiła, ze trzeba ją brać.... Jest starsza i taka biedna...Może nie przetrwać w warunkach schroniskowych. Quote
Jasza Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Czy jest jeszcze na Dogo wątek Mikropsów? Quote
Gabi79 Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='Jasza']Czy jest jeszcze na Dogo wątek Mikropsów? To chyba ten: http://www.dogomania.pl/forum/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-og%C5%82aszaj%C4%85c-swoje-MIKRUSY-pami%C4%99tajcie-o-innych-kt%C3%B3re-cierpi%C4%85%21 Quote
kolejna kobietka Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Na fb na stronie Fundacji Mikropsy patrzę, że jest już maleńka ogłoszona. Quote
Zofija Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 [quote name='kolejna kobietka']Na fb na stronie Fundacji Mikropsy patrzę, że jest już maleńka ogłoszona.[/QUOTE] Tak, poprosiłam Magdę o udostępnienie. Dzięki mikropsom, kilka piesków z cieszyńskiego schroniska, ma super domy w Warszawie. Quote
kolejna kobietka Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Ja z kolei znam Anię :) Udostępnię maleńką po grupach na fb. Quote
mimiś Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='kolejna kobietka']Ja z kolei znam Anię :) Udostępnię maleńką po grupach na fb.[/QUOTE] jaka bidulka..na szczęście malutka,moze sie gdzieś upchnie.. Quote
Anula Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='mimiś']jaka bidulka..na szczęście malutka,moze sie gdzieś upchnie..[/QUOTE] Tak jest malutka tylko z tym upchnięciem są problemy.DT zapakowane na maksa,każdy z DT ma jakiegoś psiaka albo psiaki.Problem jest z DS,szczególnie jak starszy piesek.Moja tymczasowiczka od lipca nie może znaleźć domku bo jest starszym pieskiem,pomimo,że jest bardzo ładna i bezproblemowa z jednym szczególem,że boi się malutkich dzieci.Gdyby nie to zasiedzenie to by mogła już inna bida skorzystać z mojego DT.Zresztą nie ja jedna mam z tego powodu DT zablokowany.No ale może uda się jednak znaleźć dla malizny DT,DS. Quote
kolejna kobietka Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Podnoszę przy okazji, może jeszcze ktoś zajrzy :cool3: Quote
asiuniab Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 maluteńkie oczko, kochana sunieczka, będę u Ciebie aż nie znajdziesz domku; Quote
malagos Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Anula']Tak jest malutka tylko z tym upchnięciem są problemy.DT zapakowane na maksa,każdy z DT ma jakiegoś psiaka albo psiaki.Problem jest z DS,szczególnie jak starszy piesek.Moja tymczasowiczka od lipca nie może znaleźć domku bo jest starszym pieskiem,pomimo,że jest bardzo ładna i bezproblemowa z jednym szczególem,że boi się malutkich dzieci.Gdyby nie to zasiedzenie to by mogła już inna bida skorzystać z mojego DT.Zresztą nie ja jedna mam z tego powodu DT zablokowany.No ale może uda się jednak znaleźć dla malizny DT,DS.[/QUOTE] to tak jak i ja - tymczasowiczka Greyka od lipca, adoptowalna, młoda mała, fajna, masa ogłoszeń i żadnego telefonu!..... Quote
Jasza Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Kiedyś czytałam, że Syla ma DT dla malutkich stareńkich suczek. Ale nie znam Jej i nie wiem czy ma miejsce. Quote
Recommended Posts