asiuniab Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 na pewno gdzieś jest Twój dom i my kochana Go znajdziemy; a jak malusia ma na imię? Quote
Zofija Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='asiuniab']na pewno gdzieś jest Twój dom i my kochana Go znajdziemy; a jak malusia ma na imię?[/QUOTE] Malusia ma na imię Zula:) Quote
mimiś Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 ja myslę,ze gdyby było więcej informacji o charakterze piesków [tez Agusa] -to te maleństwa miałyby większą szansę -jak sie dogaduja z psami ,kotami,szczekliwe czy nie,lgna do człowieka,chca na rączki lub nie...jakieś cechy dające wyobrazenie co to za pies -na razie znamy tylko cechy niekoniecznie sklaniające do adopcji-że stare,kalekie,zaniedbane?-jak setki innych.. sory,ale takie refleksje w kwestii ogłoszeń mi sie nasuneły Quote
tamb Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 Sunia będzie w Dzienniku Polskim w Krakowie. Z którym numerem telefonu można ją ogłaszać? Quote
asiuniab Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='mimiś']ja myslę,ze gdyby było więcej informacji o charakterze piesków [tez Agusa] -to te maleństwa miałyby większą szansę -jak sie dogaduja z psami ,kotami,szczekliwe czy nie,lgna do człowieka,chca na rączki lub nie...jakieś cechy dające wyobrazenie co to za pies -na razie znamy tylko cechy niekoniecznie sklaniające do adopcji-że stare,kalekie,zaniedbane?-jak setki innych.. sory,ale takie refleksje w kwestii ogłoszeń mi sie nasuneły[/QUOTE] to prawda, trzeba coś więcej o Niej napisać:) [quote name='tamb']Sunia będzie w Dzienniku Polskim w Krakowie. Z którym numerem telefonu można ją ogłaszać?[/QUOTE] to trzymam kciuki :thumbs: Quote
Zofija Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 [quote name='tamb']Sunia będzie w Dzienniku Polskim w Krakowie. Z którym numerem telefonu można ją ogłaszać? 508-063-271 e-mail: [email protected] Quote
Zofija Posted December 1, 2013 Author Posted December 1, 2013 Tyle co wiem o nich ze schroniska: Agus bardzo lubi towarzystwo ludzi. Uwielbia być głaskanym, być przy człowieku. Nie wykazuje agresji do innych psiaków. Musiał być domowym pieskiem, bo ponoć właściciele schroniska wzieli go na chwilę do domu- to od razu się tam odnalazł. Najważniejsze dla niego teraz to dom Quote
malagos Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 A nie mogą jej wziać na dłuzej do domu, a nie na chwilkę?.... Quote
asiuniab Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='malagos']A nie mogą jej wziać na dłuzej do domu, a nie na chwilkę?....[/QUOTE] Zofija chyba pisała o innym piesku, że był w domu, nie o Zuli?? Quote
kolejna kobietka Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 Pisala o Agusiu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/248581-Agus-makabrycznie-zaniedbany-ma%C5%82y-kud%C5%82acz-W-SCHRONISKU-NIE-PRZETRWA/page4 Quote
Zofija Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 Ja pisałam o Agusie. Przeprasam. Wątki mi się pomyliły. Zula jest bardzo spokojna. Cały czas śpi. Nie wykazuje zadnej agresji. Piesek, który pilnie potrzebuje domu! Quote
Zofija Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 Dzwoniła Pani z Warszawy. Myśli o daniu dt Zuli..... Quote
asiuniab Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='Zofija']Dzwoniła Pani z Warszawy. Myśli o daniu dt Zuli.....[/QUOTE] ale Pani będzie sprawdzona, bo wiecie ja się boję psa dawać do dt niesprawdzonego, a później się martwię; tyle tu było przypadków, że super wizyta, a pies w okropnych warunkach; ale już kończę z uprawianiem czarnowidztwa; Zulu życzę Ci cudownego domku, a jeśli byłaby zbiórka na hotelik, to też dołożę; Quote
mimiś Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 asiunia a Ty daleko masz do tego miejsca[a moze znasz kogoś w poblizu]?:" SŁUCHAJCIE- Jest Pani, która chce adoptować Agusa. Mieszka w Żłobiźnie-mała miejscowość koło Brzegu. Między Opolem a Wrocławiem.... Pilnie jest mi potrzebna osoba do wizyty pa, a potem.... transport... Jak będzie ok, oczywiście..." Quote
asiuniab Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='mimiś']asiunia a Ty daleko masz do tego miejsca[a moze znasz kogoś w poblizu]?:" SŁUCHAJCIE- Jest Pani, która chce adoptować Agusa. Mieszka w Żłobiźnie-mała miejscowość koło Brzegu. Między Opolem a Wrocławiem.... Pilnie jest mi potrzebna osoba do wizyty pa, a potem.... transport... Jak będzie ok, oczywiście..." ja nie mam doświadczenia, a to najważniejsze, a poza tym jestem z dzieckiem teraz na l4, za to wysortowałam Opole i Brzeg, osoby, które niedawno logowały się na dogo: kado, LeCoyotte, Endher, CAM, basiek8, Luzia Quote
milagros19853201 Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 zapisze mala i hopkne watek wysoko Quote
AgusiaP Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='Zofija']Dzwoniła Pani z Warszawy. Myśli o daniu dt Zuli..... [quote name='mimiś']asiunia a Ty daleko masz do tego miejsca[a moze znasz kogoś w poblizu]?:" SŁUCHAJCIE- Jest Pani, która chce adoptować Agusa. Mieszka w Żłobiźnie-mała miejscowość koło Brzegu. Między Opolem a Wrocławiem.... Pilnie jest mi potrzebna osoba do wizyty pa, a potem.... transport... Jak będzie ok, oczywiście..." Oby i się udało spędzić Święta poza schroniskiem. Quote
kolejna kobietka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Ale wieści, u Agusa i Zuli zaświeciło się światełko :) oby wszystko zakończyło się pomyślnie! :thumbs: Quote
malagos Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 to wielka szansa dla Zulki, żeby ją do dt ktoś wziął. Prosiłyście już Warszawę o wizytę u tej pani? Quote
Gabi79 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='malagos']to wielka szansa dla Zulki, żeby ją do dt ktoś wziął. Prosiłyście już Warszawę o wizytę u tej pani?[/QUOTE] Właśnie o to samo chciałam zapytać!!! Quote
Lili8522 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Zulka została dziś zabrana ze schroniska przez dobrą duszę, teraz przebywa w lecznicy i będzie miała robione USG. Pani weterynarz oceniła ją lekko na 12 lat, mała ma bardzo złą morfologie co może świadczyć o ropomaciuczu, jest głucha i ma na oczku dużą zaćme. Waży 3,200 i to prawdziwy mikrusek, zęby w fatalnym stanie :-( Jeśli zakończy badania trafi do hoteliku Kasi Przystał. A może dom w Warszawie zachciał by ją na DS? Wiadomości z pierwszej ręki ma Tiggi która zajrzy na wątek, dzięki niej Zula jest już bezpieczna :loveu: Quote
Gabi79 Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='Lili8522']Zulka została dziś zabrana ze schroniska przez dobrą duszę, teraz przebywa w lecznicy i będzie miała robione USG. Pani weterynarz oceniła ją lekko na 12 lat, mała ma bardzo złą morfologie co może świadczyć o ropomaciuczu, jest głucha i ma na oczku dużą zaćme. Waży 3,200 i to prawdziwy mikrusek, zęby w fatalnym stanie :-( Jeśli zakończy badania trafi do hoteliku Kasi Przystał. A może dom w Warszawie zachciał by ją na DS? Wiadomości z pierwszej ręki ma Tiggi która zajrzy na wątek, dzięki niej Zula jest już bezpieczna :loveu:[/QUOTE] Jak dobrze, że Zulka opuściła schronisko!!! Mam nadzieję, że dojdzie do siebie i trafi do Kasi lub innego dt/ds Quote
kolejna kobietka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Super, bardzo się cieszę!!! :multi: Quote
kolejna kobietka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Jak Zulka nie trafi ostatecznie do Warszawy do dt czy ds, to może tą starowinkę by tamta Pani wzięła? też malusia... Wydarzenie na fb: https://www.facebook.com/events/1417083545193083/ Quote
Recommended Posts