dexterka Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 ale trafiłam:) Nawet w wątku się pojawiam:) kochane cioteczki to jeszcze nic pewnego , ale być może będzie do mnie na hotel jechał psiak z Bielska- Białej. Jeśli Agusika tam podrzucicie i nowi właściciele zgodzą się podjechać po niego do mnie to transport będzie:) Quote
Bogusik Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Czekamy zatem na wieści i mocno trzymamy kciuki! Jeżeli będzie jakaś zbiórka na transport,dorzucę grosza... Quote
mimiś Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 [quote name='dexterka']ale trafiłam:) Nawet w wątku się pojawiam:) kochane cioteczki to jeszcze nic pewnego , ale być może będzie do mnie na hotel jechał psiak z Bielska- Białej. Jeśli Agusika tam podrzucicie i nowi właściciele zgodzą się podjechać po niego do mnie to transport będzie:)[/QUOTE] jest szansa dla psiaka, cudownie:) Quote
Zofija Posted December 4, 2013 Author Posted December 4, 2013 [quote name='dexterka']ale trafiłam:) Nawet w wątku się pojawiam:) kochane cioteczki to jeszcze nic pewnego , ale być może będzie do mnie na hotel jechał psiak z Bielska- Białej. Jeśli Agusika tam podrzucicie i nowi właściciele zgodzą się podjechać po niego do mnie to transport będzie:)[/QUOTE] to czekam na informacje.... Pani moze po niego przyjecahć , ale w przyszłym tygodniu Quote
dexterka Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 jutro będzie do mnie jechał pies z bielska- białej. Jeśli Agus mógłby jechac proszę o PW bądź telefon( jest na pierwszej stronie mojego hotelowego wątku). Quote
Madzialenos Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Cioteczki z hoteliku do Żłobizny spytajcie się wolontariuszy stąd : https://www.facebook.com/PRZYTULIISKO?fref=ts . To są wolontariusze z brzeskiego przytuliska a z Brzegu do Żłobizny rzut beretem więc jeżeli jeszcze nie macie na trasie Popielów - Żłobizna transportu to warto tam napisać ;) Quote
Zofija Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 Agus jedzie jutro do Katowic i stamtąd odbierze go Pani Asia:) Quote
Jota67 Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 No to życzymy wszystkiego dobrego na drogę ! :) Quote
Bogusik Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='Zofija']Agus jedzie jutro do Katowic i stamtąd odbierze go Pani Asia:)[/QUOTE] Tak się bardzo cieszę,że jakoś udało się dograć sprawy transportowe i Agusik będzie w ciepełkku u Pani Asi :loveu: Quote
Zofija Posted December 9, 2013 Author Posted December 9, 2013 już jest:) po obiedzie-wesoły chłopak:) Quote
Anula Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Ale się cieszę.Zdjęcia przecudowne.Agus w swoim prawdziwym domku.Powodzenia Agus i dla Pańciostwa tysiące uścisków,że wypatrzyli Agusa. Quote
Bogusik Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Takie fotki,to sama radość! :multi:Agusik czyściutki,michy pełne,posłanko jak dla królewicza i co najważniejsze: GŁASKI I CZUŁOŚCI OD SWOJEJ PAŃCI!!! :multi: Quote
kolejna kobietka Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Ale cudne zakończenie!!! :multi: :loveu: i w ramionach swojej nowej "mamuni" http://images65.fotosik.pl/463/7e3ba284f03533a7med.jpg śliczne! :loveu: Quote
gluchypies Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Wspaniałe zakończenie, wszyscy na nie czekaliśmy :) Quote
rovaniemi Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Mega :loveu: zazdroszczę, bo sama chciałabym takiego Agusia :loveu: Quote
Zofija Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 Jeśli chodzi o rozliczenie. Agus miał 470zł z wpłąt i 129,60zł wydaliśmy na badania. Zostaje-340,40zł. Pani Asia pisała dzisiaj do mnie, ze ma ropiejący oczoduł i, czy mozemy pokryć koszty leczenie. Powiedziałam, ze tak do kwoty 340zł-tyle zostało. Dam znać jak będę znała koszty leczenia i dostanę fakturę do zapłaty. Też ją tu wstawię Quote
Onaa Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='Zofija']Wstawiam zdjęcia z domku:) Wspaniałe są takie zakończenia psich historii. Quote
Jota67 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Kochany maluszek trafił do pałacu :):):) Quote
stzw Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 [quote name='Zofija']Wstawiam zdjęcia z domku:) Na pierwszym zdjęciu lewituje. Pewnie z radości ;-) Quote
mimiś Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='stzw']Na pierwszym zdjęciu lewituje. Pewnie z radości ;-)[/QUOTE] :crazyeye: :turn-l: to dlatego,ze pełen jest ulotnego uroku:evil_lol: Quote
Javena Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Jaki on piękny. Będzie jeszcze piękniejszy . Powodzenia maluszku. Quote
Zofija Posted December 31, 2013 Author Posted December 31, 2013 mam nowe zdjęcia. Jak będę miała chwilkę ton wstawię-tylko nie wiem jak z pieniędzmi i leczeniem,. Pani mi nie odpisała. A chciałabym to zamknąć Quote
Recommended Posts