Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='biednedobre']biednedobre to juz ja, linda. Wiola urzęduje na kontakcie :), bo zeby nie było zamieszania na dogo tak się rozdzielilysmy:)[/QUOTE]

Wiedziałam, ze macie osobne nicki, ale mi się pomieszało:stupid::stupid::stupid:

Mam dzisiaj jakiś zwariowany dzień

Posted

[quote name='biednedobre']To pewnie takie pomieszanie z poplątaniem z ekscytacji :))) cieszę się strasznie, że panieneczka w ciepłych pieleszach :)[/QUOTE]

Myślę, że tak i oby tak było :)

Posted

Na bazarku się zameldowałam :)
Poszła deklaracja dla malutkiej. Przepraszam za opóźnienie, ale miałam tak zwariowany okres, że wypadło mi z głowy:oops:
Mam nadzieję, że niedługo pojawią się nowe fotki od Kasi i będziemy mogły ruszać z ostrym ogłaszaniem Dianki.

Posted

[quote name='paula_t']Na bazarku się zameldowałam :)
Poszła deklaracja dla malutkiej. Przepraszam za opóźnienie, ale miałam tak zwariowany okres, że wypadło mi z głowy:oops:
Mam nadzieję, że niedługo pojawią się nowe fotki od Kasi i będziemy mogły ruszać z ostrym ogłaszaniem Dianki.[/QUOTE]

Jestem ciekawa, jak tam Skrzacik?

Paula, jak zwykle można na Ciebie liczyć w kwestii deklaracji i ogłoszeń. DZIĘKI!!!!!!!!

Posted

[quote name='Gabi79']Jestem ciekawa, jak tam Skrzacik?

Paula, jak zwykle można na Ciebie liczyć w kwestii deklaracji i ogłoszeń. DZIĘKI!!!!!!!![/QUOTE]

Gabrysiu, każdy orze jak może:eviltong:
A tak serio, to każda z nas na ile jej czas i pieniądze pozwalają robi co tylko może, żeby tym bidom pomóc, więc nie robię nic specjalnego:p

Posted

[quote name='Jasza']Zapraszam na niewielki bazarek dla Dianki:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248533-Malinowy-sweterek-i-kilka-innych-ciuszków-dla-Dianki-do-16-11-do-20-00?p=21521068#post21521068[/URL][/QUOTE]
Będę podrzucał:)

Posted

[quote name='pola53']I jak z tym siusianiem? Dziś już wszystko powinno być wiadomo, pierwszy stres minął. Mała jest śliczna, powinna szybko znaleźć domek.[/QUOTE]

Wszystko jest ok :-)
Dianka ładnie załatwia sprawy na spacerkach - w domu już się nie zdarzyło ;-)
Jest bardzo kochana . Śpi z nami w łóżku :roll: legowiska nie dla niej :p
Z kotami jest ok, z synem ok - chociaż na początku troszkę się go bała. Z psami generalnie jest ok aczkolwiek dwa razy skoczyła z zębami do Czarki - 15 letniej suni która prawie nie widzi i nie słyszy. Raz jak Dianka leżała na łóżku i Czarka chciała ją powąchać. Drugi raz leżała sobie w kuchni ( jak ja tam urzędowałam ) i Czarka weszła zobaczyć co słychać.
Do nas jest bardzo miła i przytulaśna ale ma jeszcze troszkę dystansu/strachu. Od obcych raczej stroni - dzisiaj przyjechał mój tata i wujek to od razu uciekła do sypialni i wskoczyła do synka pod kołdrę :-)

Posted

[quote name='kasiaprzystał']Wszystko jest ok :-)
Z kotami jest ok, z synem ok - chociaż na początku troszkę się go bała. Z psami generalnie jest ok aczkolwiek dwa razy skoczyła z zębami do Czarki - 15 letniej suni która prawie nie widzi i nie słyszy. Raz jak Dianka leżała na łóżku i Czarka chciała ją powąchać. Drugi raz leżała sobie w kuchni ( jak ja tam urzędowałam ) i Czarka weszła zobaczyć co słychać.
Do nas jest bardzo miła i przytulaśna ale ma jeszcze troszkę dystansu/strachu. Od obcych raczej stroni - dzisiaj przyjechał mój tata i wujek to od razu uciekła do sypialni i wskoczyła do synka pod kołdrę :-)[/QUOTE]

Kasiu, bardzo dziękujemy za wieści.

Wygląda na to, że z Dianki mała zazdrośnica.

Dianusia nie bądź niedobra dla Czarki:nono::nono::nono:

Kasiu, a czy możemy liczyć na jakieś foteczki???

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Dzięki za zaproszenie, niestety nie wspomogę grosikiem :( Mój Ramzes ma ponad 800 zł długu za hotelik :([/QUOTE]

Kochana oczywiście rozumiemy :) dzięki, że wpadłaś :)oj 800 zł to dużo....

Do nas jest bardzo miła i przytulaśna ale ma jeszcze troszkę dystansu/strachu. Od obcych raczej stroni - dzisiaj przyjechał mój tata i wujek to od razu uciekła do sypialni i wskoczyła do synka pod kołdrę :-)[/QUOTE]

Ale się maleńka zadomowiła, na proszę, z zębiskami na większą od siebie, nie ładnie ...

Kasiu, ale tylko ją postraszyła tak?

Cieszę się, że już ładnie swoje potrzeby załatwi na dworze ;)

Posted

Do nas jest bardzo miła i przytulaśna ale ma jeszcze troszkę dystansu/strachu. Od obcych raczej stroni - dzisiaj przyjechał mój tata i wujek to od razu uciekła do sypialni i wskoczyła do synka pod kołdrę :-)[/QUOTE]Mój adoptowany pies też miał takie zachowania na początku-strach i niepewność robią swoje...Ale to minie-tak myślę...

Posted

Też myślę że ta wpadka z załatwianiem to stres. 2 dni a tyle podróży i przeprowadzek.
Kasia obiecała zdjęcia, ale niech się Dianka trochę zadomowi, podniesie kitę do góry, bo do ogłoszeń potrzebne są zdjęcia zadowolonego psa a nie strachulca:):)

Posted

Tak psioczyłyście na Diankę, a tylko jedna wpadka się zdarzyła:mad:;)
Maleńka tyle czasu bezdomna, przesiedziała w schronisku, a teraz w łóżeczku śpi...Nie mogę się doczekać kiedy zobaczę to na zdjęciach:loveu: