Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pelaodrudego napisał(a):
on jest malamuci, dobrze byłoby umieścić go na forum alaskan malamut

Właśnie sie zarejestrowałam na forum malamucim. Dziękuję kochani za rady :)
Nutusiu, dzwoniłam, rozmawiałam, zobaczymy.

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podjechaliśmy z Tomkiem właśnie do kojca - kup nikt nie sprząta, biedak siedzi w brudzie.... Tomek mu zdjął ten łańcuch z szyi obcęgami, bo był drucikiem spięty. Pies łagodny, tuli się do rąk, podaje łapkę....

Posted

To fb, gubię się tam - dlatego jeśli można proszę Was o pomoc........ Juz gdzieś na fb napisałam o Harnym, nie umiem wstawić zdjecia i teraz też tego wpisu nie umiem odnaleźć. Cholerka.. :oops::-o
aha, ten pyszczek to on ma nadal odrobinę krzywy.

Posted

Mam dom zainteresowany dużym psem, raczej sunią, z zamieszkaniem w budzie plus ew. garaż. Dom pod Warszawą, w Babicach. To znajoma z pracy mojej siostry. Oczywiście pokażę Harnego, ale i założę wątek na "dam dom" .Pani wczoraj zadzwoniła z prośbą o pomoc w szukaniu takiego wymarzonego psa,w typie labrador, golden.

Posted

sunshine napisał(a):
Cześć :D potwierdzam, psiak ma głowę malamucią ;)

Z nieba mi spadasz! :) A na forum jesteś? Mozesz mi pomóc umieścic tam Harnego?

Posted

malagos napisał(a):
No, napisałam post na forum malamutów, ale zdjęcia za gwoździa nie umiem dodać - ciągle że za duze i za duze...

Nic dziwnego bo Harny to spory piesio.;)

Posted

Są dodane zdjecia :) , p. Agato - dziekuję!
Gdyby dziś nie było już ciemno, zrobiłabym zdjecia, atak to kicha... .Moze w piątek się uda, bo jutro pracuję dłuzej i ciemność szybko zapada. jak zrobimy lepsze, to poproszę Ziutke o ogłoszenia, dobrze?
Aha, w tym tygodniku makowskim ani słowa o psie, żadnego ogłoszenia!

Posted

[quote name='malagos']Są dodane zdjecia :) , p. Agato - dziekuję!
Gdyby dziś nie było już ciemno, zrobiłabym zdjecia, atak to kicha... .Moze w piątek się uda, bo jutro pracuję dłuzej i ciemność szybko zapada. jak zrobimy lepsze, to poproszę Ziutke o ogłoszenia, dobrze?
Aha, w tym tygodniku makowskim ani słowa o psie, żadnego ogłoszenia!
Sie ma rozumieć SZEFIE :):):)