malagos Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 pelaodrudego napisał(a):on jest malamuci, dobrze byłoby umieścić go na forum alaskan malamut Właśnie sie zarejestrowałam na forum malamucim. Dziękuję kochani za rady :) Nutusiu, dzwoniłam, rozmawiałam, zobaczymy. Quote
malagos Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 Jutro się ukaże ogłoszenie w naszej lokalnej gazecie - bo może pies się komuś zagubił, uciekł czy jak.... Quote
Mattilu Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 To bardzo dobry pomysł. Trzymam kciuki za dobre rozwiązanie. Quote
malagos Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 Podjechaliśmy z Tomkiem właśnie do kojca - kup nikt nie sprząta, biedak siedzi w brudzie.... Tomek mu zdjął ten łańcuch z szyi obcęgami, bo był drucikiem spięty. Pies łagodny, tuli się do rąk, podaje łapkę.... Quote
Marycha35 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Jasna cholera!!!!!!!! Jak dobrze, że tam jesteście, dzięki!!!:) Quote
wolf122 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Może tu spróbujcie https://www.facebook.com/pages/Adopcje-Malamut%C3%B3w/291543252609?hc_location=stream :cool3: Quote
malagos Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 (edited) .............................:roll: Edited November 5, 2013 by malagos powtórka Quote
malagos Posted November 5, 2013 Author Posted November 5, 2013 To fb, gubię się tam - dlatego jeśli można proszę Was o pomoc........ Juz gdzieś na fb napisałam o Harnym, nie umiem wstawić zdjecia i teraz też tego wpisu nie umiem odnaleźć. Cholerka.. :oops::-o aha, ten pyszczek to on ma nadal odrobinę krzywy. Quote
malagos Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 Mam dom zainteresowany dużym psem, raczej sunią, z zamieszkaniem w budzie plus ew. garaż. Dom pod Warszawą, w Babicach. To znajoma z pracy mojej siostry. Oczywiście pokażę Harnego, ale i założę wątek na "dam dom" .Pani wczoraj zadzwoniła z prośbą o pomoc w szukaniu takiego wymarzonego psa,w typie labrador, golden. Quote
sunshine Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Cześć :D potwierdzam, psiak ma głowę malamucią ;) Quote
Mazowszanka13 Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 (edited) Gosiu, jak w typie labradora to proponuję Izka. Jest w hoteliku pod Kielcami u mirona h. http://www.dogomania.pl/forum/threads/242489-DRAMAT-IZKA!!!PSA-WYADOPTOWANEGO-PRZEZ-AN-Z-KIELECKIEGO-SCHRONISKA!Potrzebna-pomoc Edited November 6, 2013 by Mazowszanka2 Quote
malagos Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 sunshine napisał(a):Cześć :D potwierdzam, psiak ma głowę malamucią ;) Z nieba mi spadasz! :) A na forum jesteś? Mozesz mi pomóc umieścic tam Harnego? Quote
malagos Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 No, napisałam post na forum malamutów, ale zdjęcia za gwoździa nie umiem dodać - ciągle że za duze i za duze... Quote
jaanka Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 malagos napisał(a):No, napisałam post na forum malamutów, ale zdjęcia za gwoździa nie umiem dodać - ciągle że za duze i za duze... Nic dziwnego bo Harny to spory piesio.;) Quote
malagos Posted November 6, 2013 Author Posted November 6, 2013 Są dodane zdjecia :) , p. Agato - dziekuję! Gdyby dziś nie było już ciemno, zrobiłabym zdjecia, atak to kicha... .Moze w piątek się uda, bo jutro pracuję dłuzej i ciemność szybko zapada. jak zrobimy lepsze, to poproszę Ziutke o ogłoszenia, dobrze? Aha, w tym tygodniku makowskim ani słowa o psie, żadnego ogłoszenia! Quote
Ziutka Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 [quote name='malagos']Są dodane zdjecia :) , p. Agato - dziekuję! Gdyby dziś nie było już ciemno, zrobiłabym zdjecia, atak to kicha... .Moze w piątek się uda, bo jutro pracuję dłuzej i ciemność szybko zapada. jak zrobimy lepsze, to poproszę Ziutke o ogłoszenia, dobrze? Aha, w tym tygodniku makowskim ani słowa o psie, żadnego ogłoszenia! Sie ma rozumieć SZEFIE :):):) Quote
arnold Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Piękny jest i charakter spoko to domy powinny się ustawiać w kolejce. Quote
Recommended Posts