Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poszłam sama dziś do kojca, bo nasz samochód odmówił współpracy. Wiec tylko zatachałam michę z jedzeniem i dobrze - bo Harny miał puste wiaderko. Mam nadzieję, że mimo dnia wolnego miał wrzucone doń chrupki. Nikt oczywiście nie sprzątnął kojca.
Jutro zrobimy lepsze zdjecia do ogłoszeń.

Posted

w internecie jeszcze nie ma ogłoszeń, na razie na stronach Ostrołęki, Makowa Maz. i Ostrowi Mazowieckiej oraz papierowe w naszej miejscowości. Nie mam możliwości sprawdzenia, jak Harny reaguje na dzieci, psy, koty itp. Dom tymczasowy w takim momencie jest na wagę złota.
Z ostatniej chwili - jest osoba zainteresowana Harnym - do do sprawdzenia. to już robota Tomka :)

Posted

jaanka napisał(a):
To dobrze , bo dwa nie wróżą nic dobrego ;)

malagos napisał(a):
He, he, aż dwa razy przeczytałam, zanim mój ubożuchny rozumek załapał :)

Nie martw się malagosku, troche treningu i bedziesz równie dobra jak ja.:evil_lol:
Jaanka czyżbyś miała wyrafinowane poczucie humoru?:cool3::eviltong:

I jak z domkiem Harnego? A czemu jeśli można zapytac czekacie z ogłoszeniami.:roll:Powinien juz miec od pierwszego dnia pobytu...:cool1:

Posted

Dom jest ok, Harny pojedzie jeszcze dziś.
A ogłoszenia tak się odwlekały, bo zdjęcia za słabe, bo nie wiedziałam o psie na tyle dużo, by napisać itp.

A tym śwaitełkiem jest jak w powiedzeniu: optymista widzi światełko w tunelu, a pesymista samobójcę na torach :)

Posted

dom na wsi, ogrodzony, duży boks dla psa, ale przewidziane spacery z młodym panem (lat 19). Pies się spodobał od razu, nie tylko ze zdjecia, sam wskoczył do samochodu.
Oczywiście trzymamy rękę na pulsie, a ogłoszeń na razie nie zdejmuję.
Przy Greyce tez w sumie długo nie zdejmowałam, choróbcia, a i tak nie wypaliło...