Guest ursa81 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ojej jakie piękne fotki... :loveu: Dante taki śliczny kochany jest :) Trzymam mooocno kciuki za domek:kciuki: Quote
Goshka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ja tez trzymam kciuki, ja też. Oby mu sie w koncu udało....Mocno trzymam! Niestety, na moje wysłane maile, nikt nie zareagował...:shake: PS. Słuchajcie, a jak to jest z umiesczaniem psów do adpopcji w Moim PSIE??? Moze tam ktoś by go zauwazył????? Quote
Jagoda1 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Dante jest cały czas na www.psy.pl w dziale "adopcje"... Quote
Guest Fiorka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Wiesz Gosiu ja bynajmniej napisałam na maila redakcji PIES jakieś pare miesięcy temu - to do dziś nikt nie odpowiedział ... a w Mój Pies są bardzo drogie a ktoś już ode mnie pytał o darmowe to się nie udało namówić. Quote
Guest Fiorka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Wiesz Gosiu ja bynajmniej napisałam na maila redakcji PIES jakieś pare miesięcy temu - to do dziś nikt nie odpowiedział ... a w Mój Pies są bardzo drogie a ktoś już ode mnie pytał o darmowe to się nie udało namówić. Aha, Dante nic nie tyje je sam ryż i piersi z kurczaka i 10% karmy suchej bo reszta nam przelatuje przez niego jak woda. Karmy tez nie zostaja, robi wtedy kupy do 6 dziennie. Jakieś rady, ludzie patrzą na mnie jak na sadystke ... która głodzi psa. Quote
Ania_i_Kropka Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Dobrze by było zrobić mu biochemie. W jego wieku częste są problemy z wątrobą i trzustka. Gdyby wyszły jakieś nieprawidłowości trzeba by było przestawić go na specjalna karmę: Hepatika lub indestinala lub low feet Quote
Guest Fiorka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 A miał robione za nim trafił do mnie ? Problem jest od samego początku. Niedawno robiłam (w styczniu) ale tylko mocz, krew i kupe. Tu mimo że gdzieniegdzie było ciut więcej lub mniej to wet nie zaliczył tego do stanu alarmującego. Bynajmniej jak na ten wiek jest zdrowy. Prześwietlenie stawów nie ma sensu - bardzo duża cena i duże ryzyko - to tyle z medycznych wieści. Quote
bigos Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 jakie piękne, królewskie iście foty:p:p:pmam nadzieję, ze wyżełek znajdzie domek! trzymam kciuki Quote
Ania_i_Kropka Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Przed wyjazdem miał robioną morfologię i biochemię i wszystko było OK. Quote
Guest Fiorka Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Ok, dla pewności postaram się przed wyjazdem do kolejnego DT odłożyć pieniążki i zrobić jeszcze biochemie. Aha, jeśli ktoś chce zobaczyć ostatnie wyniki psa lub ma jakąś inną sprawę to dajcie znać na priva, wyśle. Quote
Goshka Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Fiorka'] a w Mój Pies są bardzo drogie a ktoś już ode mnie pytał o darmowe to się nie udało namówić..[/quote] [B]Asiu, tzn, jak drogie???Ile kosztuje takie ogłoszenie? Trzeba chwytac sie kazdej mozliwosci. JA deklaruje sie umeiscic takie ogłoszenie i zapąłcic,ale nie wiem gdzie sie o to zwrócic:shake:[/B] [B]Zaraz poszperam na ich stronce..[/B] [B] W PSIE NA PEWNO nie umieszcza!!![/B] Quote
Goshka Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [B]O, Boze oni chyba oszaleli!!!!!:crazyeye: Kogo na to stac????[/B] Quote
bigos Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Goshka'][B]O, Boze oni chyba oszaleli!!!!!:crazyeye: Kogo na to stac????[/B][/quote] tzn. ile?:roll::roll::roll: Quote
Guest Fiorka Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Ja już niepamiętam ... ale wiem że bardzo dużo wyszło. [QUOTE][B]O, Boze oni chyba oszaleli!!!!!:crazyeye: Kogo na to stac????[/B][/QUOTE] Ale widze że cenę już poznałaś ... Quote
Guest ursa81 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Niom, superfajnie, że w "Psie Myśliwskim" będziemy mogli zamieścić bezpłatnie. Mam przeczucie, że wtedy jakiś starszy myśliwy i wielki miłośnik wyżłów z sentymentem spojrzy w oczy Dantego przypominając sobie swoje psy... Quote
Guest Fiorka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 oj jakby fajnie było ... ja ciągle marze o takiej osobie. Osoba o której wspominałam niestety też zrezygnowała :-( Quote
Goshka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Dziwne, to naprawde dziwne, przeciez są ludzie, którzy maja sentyment do staruszków...wiem, ze TACY SĄ!! A mnie ciągle ten MÓJ PIES nurtuje, ale ceny są kosmiczne. :shake: Zaraz napisze maila z zapytaniem, w jaki inny sposób mozna by było go w tej gazetce umieścić. Quote
Guest Fiorka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Dziwne, to naprawde dziwne, przeciez są ludzie, którzy maja sentyment do staruszków...wiem, ze TACY SĄ!!No jak znajomi znajomych mieli do sprzedania labki - mieszańce za 200 zł to poszły w pare godzin - a ludzie mimo wszystko dzwonili jeszcze w nocy by tylko im sprzedać, więc ludzie są ... a jeśli są młode psiaki i jeszcze tanie ... to już wogole super. 8 szczeniat od godziny ogloszenia poszlo w 6h z minutami. Swoją drogą jak napisałam na łowieckim o Dante to napisali mi że pomyliłam fora i że mam szukać ekologów i animalsów gdzie indziej ... mentalność polska mówi sama za siebie. Quote
Guest ursa81 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Fiorka napisał(a):No jak znajomi znajomych mieli do sprzedania labki - mieszańce za 200 zł to poszły w pare godzin - a ludzie mimo wszystko dzwonili jeszcze w nocy by tylko im sprzedać, więc ludzie są ... ale jeśli są młode psiaki i jeszcze jak tanie ... to już wogole super. 8 szczeniat od godziny ogloszenia poszlo w 6h z minutami. No tak. Labki i w dodatku szczeniaczki. Gdybym to ja decydowała w domu to wzięłabym Dantego. Już dawno, jak tylko się o nim dowiedziałam. Quote
bigos Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Fiorka napisał(a):No jak znajomi znajomych mieli do sprzedania labki - mieszańce za 200 zł to poszły w pare godzin - a ludzie mimo wszystko dzwonili jeszcze w nocy by tylko im sprzedać, więc ludzie są ... a jeśli są młode psiaki i jeszcze tanie ... to już wogole super. 8 szczeniat od godziny ogloszenia poszlo w 6h z minutami. Swoją drogą jak napisałam na łowieckim o Dante to napisali mi że pomyliłam fora i że mam szukać ekologów i animalsów gdzie indziej ... mentalność polska mówi sama za siebie. ręce opadają:-(:-(:-(miłośnicy kurna zwierząt:shake: Quote
tanitka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:, kopiuję z wyzel.pl A teraz coś na osłodę dla "dobrych duszek" pomagających w opiece nad emerytem. Dante ma nowy, stały, dożywotni domek Będzie mieszkał w towarzystwie innych wyżełków, u rodziny myśliwego 10 km ode mnie. Jego nowi znajomi to: 4 WNSZ, 2 WNK, 2 jamniki, 2 foksteriery a za domem Nadwarciański Park Krajobrazowy i sama Warta ze starymi korytami i bogactwem zwierzyny, której zapach będzie mobilizował staruszka do pracy intelektualnej i fizycznej Jak tylko się dogadamy z Kesselową, będzie można umieścić Dante w stałym miejscu. Tak jak chciałyśmy będzie mieszkał na dworze w obejściu (kojce, budy, stodoła z mnóstwem sianka i słomy) i będzie jadł gotowane jedzonko - na pewno smaczne. Quote
Justynna Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ale super!!!!!! Szczęśliwe zakończenie:):):):):) Quote
Aga & Amber Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 rewelacja :loveu: brawo dla nowego domku za wielkie serce:klacz: Quote
Recommended Posts