Ania_i_Kropka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Wyżłuś został znaleziony w lesie niedaleko miejscowości wypoczynkowej pod Olsztynem. Gdy trafił do schroniska był w kiepskim stanie. Był wychudzony i ledwo trzymał się na łapkach. Nie wiadomo czy został porzucony, czy się zgubił. Wyżłuś ma tatuaż w uchu, ale jest mało czytelny. Jest starszym psem ma ponad 10 lat. Wyżłuś strasznie garnie się do ludzi. Domaga się głaskania i pieszczot. Bardzo chętnie wychodzi na spacery i muszę przyznać jak na starszego Pana ma bardzo dużo energii, ciągle gdzieś się śpieszy, wszędzie musi zajrzeć, wszystko powąchać. Wyżłuś wprost uwielbia jazdę samochodem. Gdy tylko zobaczy otwarty samochód od razu próbuje do niego wsiąść. Gdy mu się uda grzecznie siada na siedzeniu i czeka. W sobotę za żadne skarby nie chciał wysiąść z samochodu schroniska. Pracownik zabrał Go na krótką wycieczkę wokół schroniska, po której zadowolony psiak grzecznie wysiadł z samochodu i dal się odprowadzić do klatki. Wyżłuś bardzo pilnie potrzebuje domku, chociaż tymczasowego. A oto kochany wyżłuś: I w samochodzie Quote
Ania_i_Kropka Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Wyżłuś pilnie potrzebuje domku. Hop!!! Quote
gieraffa Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Biedny staruszek. On sobie nie poradzi w schronie:-( Quote
madzia828 Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 biedaczek znowu staruszek porzucony a te wystające żeberka:-( Quote
tanitka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 a może on sie zgubił i długo błakał??? czy można coś odczytać z tego tatuażu?:roll: Quote
Ania_i_Kropka Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Próbowaliśmy już wielu kombinacji, ale wszystkie były błędne. Nie wykluczone, że wyżłuś się zgubił, ale nikt go nie szuka:shake:. Quote
tanitka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 bo często ludzie nie wiedzą jak szukać. :shake: Quote
doddy Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ja byłam tą co sprawdzała różne kombinacje :lol: W ZK już chyba mnie dość mają, bo ciągle proszę o sprawdzenie coraz to nowej kombinacji. Jedyne co wiadomo, to tyle że pies ma warszawski tatuaż według Ani i że w ZK nikt nie zgłosił zaginięcia. Quote
tanitka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 warszawski????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: no to może jednak jakimś letnikom nawiał?? Quote
Ania_i_Kropka Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Podaj kontakt do mnie tel 693633211 mail [email protected] Możliwe, że komuś zwiał. błąkał sie niedaleko miejscowości, w której często wypoczywają Warszawiacy. Wyżłuś jest zgłoszony u nas w ZK. Ludzie, którzy go znaleźli szukali właścicieli, ale bezskutecznie. Quote
tanitka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 oj chłopaku, chłopaku, mam nadzieję ze za tobą płaczą:mad: Quote
Ania_i_Kropka Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Wyżłuś praktycznie nic nie je:placz::placz::placz:. Jest bardzo chudziutki. DOM POTRZEBNY NA WCZORAJ Quote
tanitka Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 może on jest chory i dlatego nic nie je:-( wstawiłam go na allegro... moze stary właściciel go tam znajdzie???:-( Quote
Ania_i_Kropka Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Dziękujemy za allegro. Osłuchowo wyżłuś jest w porządku, temperatura też ok. Nie wykazuje syndromów jakieś choroby, ale wiadomo, że w tym wieku wszystko jest możliwe. WYżłUś BłAGA O DOM CHOć TYMCZASOWY :placz: Quote
tanitka Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 hhooop, hhoooop tu bezdomny staruszek wyżeł, prosi o dom tymczasowy! Quote
nati_92 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Wyżłuś hop do góry!! Ta sliczna mordka siedize zrezygnowana w boksie, jednak na spacerkach sie ozywia Quote
Recommended Posts