Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 723
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ależ sie cieszę, łzy radości mi płyną do oczu!!!:multi: Kochany staruszek, ma schronienie przed zimnem , śniegiem i mrozem.
Moze zostanie w DT na zawsze?- tak sobie cichutko marzę.:roll:

Posted

tanitka napisał(a):
ależ sie cieszę, łzy radości mi płyną do oczu!!!:multi: Kochany staruszek, ma schronienie przed zimnem , śniegiem i mrozem.
Moze zostanie w DT na zawsze?- tak sobie cichutko marzę.:roll:

My też mamy takie cichusieńkie marzenie...

Posted

Jeszcze nie. Pociąg był opóźniony. Wyżłuś miał podroż z przygodami. wszystkie pociągi były opóźnione i strasznie zapchane. Wyżełek i Kasia spóźnili się na pociąg w Toruniu przez co musieli czekać ponad godzinę na następny. Malo brakowało a Kasia, Asia i Wyżluś spędzili by noc w Bydgoszczy. Na szczęście udało się w biegu przekazać Wyżełka i wsaiąść do pociągów.

Posted

Wyżełek całą drogę do Torunia jechał w zatłoczonym przedsionku. Chłopak jak zwykle niczym się mnie przejmował i najzwyczajniej w świecie sobie zasnął między nogami pasażerów. Kasia tylko co chwilę sprawdzała czy nikt na nikt po nim nie depcze.

Posted

[quote name='Ania_i_Kropka']Kasia tylko co chwilę sprawdzała czy nikt na nikt po nim nie depcze.
Haha ładnie powiedziane ..a tak naprawde sprawdzałam czy on jeszcze żyje :lol:
mam fotke jedna z podrózy,ale pociąg tam zapchany był ze światko tam juz nie dochodziło i mało co tam widac wyzełka ale kto chce to sie dopatrzy :eviltong:

Tam leżał sobie grzecznie i spał wyżełek a wkoło niego stali stłoczeni ludzie.A nasz pociag dlatego sie spuźnił ze na stacjach ludze chcieli wchodzic do pociagu(nawet w okna walili zeby otworzyc to by sie jakos wgramolili hahaha,a ci co siedzieli w przedziałach nie mieli jak sie przepychac do wyjscia i wywalali torby oknami) a nie było miejsca i urządzali kłótnie i bijatyki z konduktorami hahaha ogólnie był ubaw.Co sie naśmiałam to moje :p
To wyżełka pierwsza noc w domu od jakiegoś pół roku :loveu:

Posted

Cały czas trzymałam kciuki, bo to był ostatni dzień długiego weekendu, a ja często jeżdźę tą trasą;).
Wspaniale, że udało się..:buzi:.
Wielkie dzięki, jesteś Wspaniała (ale Ty i tak o tym wiesz, prawda...?;))

Posted

Jakos dziwnym trafem nie było czasu na pogawędki :) ciekawe czemu ...
ogólnie była bardzo zadowolona,i chyba szczęśliwa ze dojedzie do domu na noc
Ale wyżełek od razu ją polubił i grzecznie wszedł z nią do pociągu bez ociągania sie jak u mnei ze w koncu musiałam go wnosic hehe
Mysle ze bedzie dobrze.
Mam nadzieje ze złapie Asie na gg to na spokojnie zda mi relacje

Posted

U wyżełka wszystko dobrze. Jak dzwoniłam do Asi to właśnie odsypiał podróż na kanapie obok swojego kolegi.:loveu: Nasz wyżełek już pokazał jakim jest strasznym łakomczuchem. Co chwilę domaga się jedzonka. Na razie był na krótkich spacerkach i dochodzi do siebie po męczącej podróży.