Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewus a ile macie kociaki w na a ile własnych, że tak powiem?

Omatkokochana! ale mi się napisało :D oczywiście TZ wie czemu :P

Własne 5

niewłasne: 3

No to trzeba dzielić kupno karmy, nie ma to tamto.

8 kotów = 100 %

3 koty = x %

x = 3 x 100 % / 8

x = 300 / 8

x = pi razy oko 37 % i to jest wasz wydatek na 3 kocie tymczasy.

Więc trzeba to odliczać od sumy zakupionej karmy i gitara :P

Posted

Omatkokochana! ale mi się napisało :D oczywiście TZ wie czemu :P

No to trzeba dzielić kupno karmy, nie ma to tamto.

8 kotów = 100 %

3 koty = x %

x = 3 x 100 % / 8

x = 300 / 8

x = pi razy oko 37 % i to jest wasz wydatek na 3 kocie tymczasy.

Więc trzeba to odliczać od sumy zakupionej karmy i gitara :P

Aleś w nowym roku inteligencją trzasnęła.... No, po prostu czad! Jeszcze trochę i będę na Ciebie docent mówił. 

Posted

Aleś w nowym roku inteligencją trzasnęła.... No, po prostu czad! Jeszcze trochę i będę na Ciebie docent mówił. 

Możesz już teraz mówić :)

Ale na poważnie....myślę, że 40 % z sumy zakupionej karmy kociej, powinniście wpisywać w wydatki tymczasów.

nie

Dziekuje

Posted

Na Ziutke sie nie mowi, mowi sie do Ziutki i ona slucha :)

Drodzy Mestudiowie, zycze Wam z calego serca zdrowia, sil i deszczu kasy w calym Nowym Roku, zebyscie dalej mogli byc jdnym z mich najulubienszych DT. A Ewie dodatkowo zycze nowych ciekawych roslinek w ogrodzie ;)

Posted

Bo ja jestem bardzo inteligentna tylko udaje głupia :)
Posted

No co Ty powiesz.... :rolleyes:

ano taka prawda :)
niektórzy tak myślą.....wiec nie wyprowadzam ich z błędu, że Ziutka młoda i głupia hi
Posted

To też jest jeszcze młoda?? No, no, no.... Takie rzeczy w nowym roku.....
Ty chyba w PESEL dawno nie zaglądałaś...

no trzy lata nie zaglądałalam do dowodu ;)
Posted

Ale na poważnie....myślę, że 40 % z sumy zakupionej karmy kociej, powinniście wpisywać w wydatki tymczasów.

Dziekuje

czy ktoś z osób pomagających mestudio....wplacajacych, bazarkujacych itd mogą się odnieść do mojej propozycji ? Czy tylko ja jestem tego zdania ?
Posted

czy ktoś z osób pomagających mestudio....wplacajacych, bazarkujacych itd mogą się odnieść do mojej propozycji ? Czy tylko ja jestem tego zdania ?

Myślę, że wszyscy są tego zdania i dlatego cicho siedzą ;)

Posted

Myślę, że wszyscy są tego zdania i dlatego cicho siedzą ;)

to niech się wypowiedzą :) bo znam mestudio i zapewne by chciała poznać zdanie innych darczyńców ;)
Posted

Ja tam uważam, że koty powinny łapać myszy i w ogóle ich nie trzeba karmić.

No i to jest zdanie narodu :smile:. Nasze są odkarmione i wyfutrowane, a i tak uwielbiają łapać myszy. Sprawia im to frajdę.

A teraz taka informacja noworoczna bdb związana z przytuliskiem. Weszły nowe przepisy i miasto nie musiało organizować przetargu na zajmowanie się przytuliskiem więc gmina podpisała umowę z naszym miłym gabinetem 4łapy. Także w tym roku będzie spokojniej w przytulisku i bez takich tam różnych. 

Co do przytyków peselowych - TZ spójrz ty w swój lepiej i wnioski wyciągnij, a nie młodej dziewczynie robisz przytyki. 

Posted

No i to jest zdanie narodu :smile:. Nasze są odkarmione i wyfutrowane, a i tak uwielbiają łapać myszy. Sprawia im to frajdę.

A teraz taka informacja noworoczna bdb związana z przytuliskiem. Weszły nowe przepisy i miasto nie musiało organizować przetargu na zajmowanie się przytuliskiem więc gmina podpisała umowę z naszym miłym gabinetem 4łapy. Także w tym roku będzie spokojniej w przytulisku i bez takich tam różnych. 

Bardzo dobra wiadomosc! :)

Posted

Co do przytyków peselowych - TZ spójrz ty w swój lepiej i wnioski wyciągnij, a nie młodej dziewczynie robisz przytyki.

Nie wiesz Ewa, że TZ tak lubi się ze mną droczyc? Na każdym wątku to widać a wejdź na banerkowy to ho ho! Ale już jesteśmy po rozmowie tel osobistej :D
Posted

o czym do mnie rozmawiasz sis :D ?

rok się zmienił Bejbe więc jak już wyliczyć to nie zapomnij dodać jedynki :D

wiem wiem mi też ciężko się będzie przyzwyczaić :D