Ziutka Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Ewus a ile macie kociaki w na a ile własnych, że tak powiem? Omatkokochana! ale mi się napisało :D oczywiście TZ wie czemu :P Własne 5 niewłasne: 3 No to trzeba dzielić kupno karmy, nie ma to tamto. 8 kotów = 100 % 3 koty = x % x = 3 x 100 % / 8 x = 300 / 8 x = pi razy oko 37 % i to jest wasz wydatek na 3 kocie tymczasy. Więc trzeba to odliczać od sumy zakupionej karmy i gitara :P Quote
Ziutka Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Zapraszam na kolejny bazarek dla mestudio - tym razem decoupage http://www.dogomania.com/forum/topic/144776-decoupage-kuferki-pi%C4%99kne-%C5%9Bwieczniki-pude%C5%82ka-dla-mestudio-do-101-g2300/#entry15988628 TZ moge prosić o banerek ;) Quote
TZmestudio Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Omatkokochana! ale mi się napisało :D oczywiście TZ wie czemu :P No to trzeba dzielić kupno karmy, nie ma to tamto. 8 kotów = 100 % 3 koty = x % x = 3 x 100 % / 8 x = 300 / 8 x = pi razy oko 37 % i to jest wasz wydatek na 3 kocie tymczasy. Więc trzeba to odliczać od sumy zakupionej karmy i gitara :P Aleś w nowym roku inteligencją trzasnęła.... No, po prostu czad! Jeszcze trochę i będę na Ciebie docent mówił. Quote
TZmestudio Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Zapraszam na kolejny bazarek dla mestudio - tym razem decoupage http://www.dogomania.com/forum/topic/144776-decoupage-kuferki-pi%C4%99kne-%C5%9Bwieczniki-pude%C5%82ka-dla-mestudio-do-101-g2300/#entry15988628 TZ moge prosić o banerek ;) nie Quote
Ziutka Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 Aleś w nowym roku inteligencją trzasnęła.... No, po prostu czad! Jeszcze trochę i będę na Ciebie docent mówił. Możesz już teraz mówić :) Ale na poważnie....myślę, że 40 % z sumy zakupionej karmy kociej, powinniście wpisywać w wydatki tymczasów. nie Dziekuje Quote
Mattilu Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Na Ziutke sie nie mowi, mowi sie do Ziutki i ona slucha :) Drodzy Mestudiowie, zycze Wam z calego serca zdrowia, sil i deszczu kasy w calym Nowym Roku, zebyscie dalej mogli byc jdnym z mich najulubienszych DT. A Ewie dodatkowo zycze nowych ciekawych roslinek w ogrodzie ;) Quote
Ziutka Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Aleś w nowym roku inteligencją trzasnęła.... No, po prostu czad! Jeszcze trochę i będę na Ciebie docent mówił. Bo ja jestem bardzo inteligentna tylko udaje głupia :) Quote
TZmestudio Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Bo ja jestem bardzo inteligentna tylko udaje głupia :) No co Ty powiesz.... :rolleyes: Quote
Ziutka Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 No co Ty powiesz.... :rolleyes: ano taka prawda :) niektórzy tak myślą.....wiec nie wyprowadzam ich z błędu, że Ziutka młoda i głupia hi Quote
TZmestudio Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 To też jest jeszcze młoda?? No, no, no.... Takie rzeczy w nowym roku..... Ty chyba w PESEL dawno nie zaglądałaś... Quote
Ziutka Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 To też jest jeszcze młoda?? No, no, no.... Takie rzeczy w nowym roku..... Ty chyba w PESEL dawno nie zaglądałaś... no trzy lata nie zaglądałalam do dowodu ;) Quote
Ziutka Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Ale na poważnie....myślę, że 40 % z sumy zakupionej karmy kociej, powinniście wpisywać w wydatki tymczasów. Dziekuje czy ktoś z osób pomagających mestudio....wplacajacych, bazarkujacych itd mogą się odnieść do mojej propozycji ? Czy tylko ja jestem tego zdania ? Quote
zuanna Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 czy ktoś z osób pomagających mestudio....wplacajacych, bazarkujacych itd mogą się odnieść do mojej propozycji ? Czy tylko ja jestem tego zdania ? Myślę, że wszyscy są tego zdania i dlatego cicho siedzą ;) Quote
Kejciu Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 no trzy lata nie zaglądałalam do dowodu ;) no to musisz dodać jeszcze do peselku + 1 :D Quote
Kejciu Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Myślę, że wszyscy są tego zdania i dlatego cicho siedzą ;) no pewka :) jestem na TAK :D Quote
Ziutka Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 no to musisz dodać jeszcze do peselku + 1 :D o czym do mnie rozmawiasz sis :D ? Quote
Ziutka Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 no pewka :) jestem na TAK :D i git majonez , jak to mawia nasza Basia - si bą Quote
NikaEla Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Witam, w Nowym Roku,i życzę aby był spokojniejszy i bogatszy w domy dla psiaków Quote
Ziutka Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Myślę, że wszyscy są tego zdania i dlatego cicho siedzą ;) to niech się wypowiedzą :) bo znam mestudio i zapewne by chciała poznać zdanie innych darczyńców ;) Quote
rozi Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Ja tam uważam, że koty powinny łapać myszy i w ogóle ich nie trzeba karmić. Quote
mestudio Posted January 2, 2015 Author Posted January 2, 2015 Ja tam uważam, że koty powinny łapać myszy i w ogóle ich nie trzeba karmić. No i to jest zdanie narodu :smile:. Nasze są odkarmione i wyfutrowane, a i tak uwielbiają łapać myszy. Sprawia im to frajdę. A teraz taka informacja noworoczna bdb związana z przytuliskiem. Weszły nowe przepisy i miasto nie musiało organizować przetargu na zajmowanie się przytuliskiem więc gmina podpisała umowę z naszym miłym gabinetem 4łapy. Także w tym roku będzie spokojniej w przytulisku i bez takich tam różnych. Co do przytyków peselowych - TZ spójrz ty w swój lepiej i wnioski wyciągnij, a nie młodej dziewczynie robisz przytyki. Quote
Ellig Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 No i to jest zdanie narodu :smile:. Nasze są odkarmione i wyfutrowane, a i tak uwielbiają łapać myszy. Sprawia im to frajdę. A teraz taka informacja noworoczna bdb związana z przytuliskiem. Weszły nowe przepisy i miasto nie musiało organizować przetargu na zajmowanie się przytuliskiem więc gmina podpisała umowę z naszym miłym gabinetem 4łapy. Także w tym roku będzie spokojniej w przytulisku i bez takich tam różnych. Bardzo dobra wiadomosc! :) Quote
Ziutka Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 No i to jest zdanie narodu :smile:. Nasze są odkarmione i wyfutrowane, a i tak uwielbiają łapać myszy. Sprawia im to frajdę.A teraz taka informacja noworoczna bdb związana z przytuliskiem. Weszły nowe przepisy i miasto nie musiało organizować przetargu na zajmowanie się przytuliskiem więc gmina podpisała umowę z naszym miłym gabinetem 4łapy. Także w tym roku będzie spokojniej w przytulisku i bez takich tam różnych. Co do przytyków peselowych - TZ spójrz ty w swój lepiej i wnioski wyciągnij, a nie młodej dziewczynie robisz przytyki. Nie wiesz Ewa, że TZ tak lubi się ze mną droczyc? Na każdym wątku to widać a wejdź na banerkowy to ho ho! Ale już jesteśmy po rozmowie tel osobistej :D Quote
Kejciu Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 o czym do mnie rozmawiasz sis :D ? rok się zmienił Bejbe więc jak już wyliczyć to nie zapomnij dodać jedynki :D wiem wiem mi też ciężko się będzie przyzwyczaić :D Quote
Marysia R. Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 no pewka :) jestem na TAK :D Ja też ma się rozumieć ;) Quote
Recommended Posts