Nutusia Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Jak nie, jak tak - jak mawia Kiepski ;) Quote
Kejciu Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Cioteczki czyli co mam pomysła ( jak mawiał Kiepski ) :) z tym bazarkiem zaproszeniowym Zgłosiła się Nutusia i Mazowszanka + ja - więc we 3 ogarniemy :) To wieczorkiem postaram się skleić bo na starym mamy już zapytanie o nową edycję :D Quote
Mazowszanka13 Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Zrobiłam Tinie ogłoszenia na CafeAnimal i Zoobazar. A teraz muszę ogłoszenia Fiony poedytować. Quote
malagos Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Mamy odpowiedź ze Skarpety Sterylkowej? Quote
Mazowszanka13 Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 malagos napisał(a):Mamy odpowiedź ze Skarpety Sterylkowej? Tak, mamy :) Quote
Nutusia Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Ech, Tinko, miałaś szczęście! Bo to co "ludziom" do głowy potrafi przyjść jest niewyobrażalnie przeraźliwe :( http://www.dogomania.pl/forum/thread...tką-w-środku Quote
Mazowszanka13 Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 [quote name='Nutusia']Ech, Tinko, miałaś szczęście! Bo to co "ludziom" do głowy potrafi przyjść jest niewyobrażalnie przeraźliwe :( http://www.dogomania.pl/forum/thread...tką-w-środku Wybacz Nutusiu, ale nie przeczytam tego wątku :-( Quote
Marycha35 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Suniaczek już bezpieczny, chodzi tylko o pomoc w nagłośnieniu sprawy, szukamy gnoja, który to zrobił! Quote
Mazowszanka13 Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Marycha35 napisał(a):Suniaczek już bezpieczny, chodzi tylko o pomoc w nagłośnieniu sprawy, szukamy gnoja, który to zrobił! To chyba jakiś zboczeniec, a takich się nie leczy :shake: Quote
Nutusia Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Myślę, że o takich rzeczach trzeba wiedzieć. Choćby po to, by bardziej podejrzliwie patrzeć na ludzi (niestety), nie mierzyć ich własną miarą (niestety)... Quote
Nutusia Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Mazowszanka2 napisał(a):To chyba jakiś zboczeniec, a takich się nie leczy :shake: Pod warunkiem, że się ich znajdzie... Quote
Marycha35 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Tu wcale nie o leczenie chodzi..... Gnoja capnąć i do pierdla, tam go wyleczą, współwięźniowie... Quote
malagos Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Ale fundacja powinna to zgłosić na policję, nawet do cholernej statystyki..... Quote
Marycha35 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 No właśnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Mazowszanka13 Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Marycha35 napisał(a):Tu wcale nie o leczenie chodzi..... Gnoja capnąć i do pierdla, tam go wyleczą, współwięźniowie... malagos napisał(a):Ale fundacja powinna to zgłosić na policję, nawet do cholernej statystyki..... Zgadzam się z Wami. Ale chodzi o to, że taki gnój jak wyjdzie z pierdla poniewierany to nadal to będzie robił :diabloti: Ja bym ich wszystkich wykastrowała, bo często taka agresja ma podłoże seksualne, ale niestety, nie można. Quote
Marycha35 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Fakt, kastracja zakazana, a szkoda.....;) Gdyby była jednak kara, jakaś info do innych, że nie ujdzie takie zachowanie na sucho może byłoby mniej skrzywdzonych. Nie wiem sama. Na bank gnój powinien ponieść karę! Quote
konfirm13 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Ja niestety przeczytałam :-(. Kastracja, nic nie pomoże. Takiemu/takiej(?) trzeba usunąć mózg, a tego się nie stosuje. Ja jestem za karą finansową. Wysoką. Bicie po kieszeni - najbardziej boli. Jak w kieszeni pusto, to długotrwałe prace społeczne, ciężkie, niewdzięczne, potrzebne - np asenizacja. I oczywiście z ogłoszeniem wyroku w tz mediach. Ku przestrodze. Ale tak nie jest i nie będzie :shake:. Mozna tylko pomarzyć Quote
Marycha35 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Pomysł supero, zwłaszcza z fekaliami;)! Kto jak nie my to wprowadzić mamy:):):) Trzeba działać, upierdliwie, namolnie, skutecznie;) Quote
malagos Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Dziewczyny, to gdzie będzie Tinka po operacji? Mazowszanko, masz jakiś koc/prześcieradło, by sunię zabrać do samochodu, zanieść na leżąco? Quote
konfirm13 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Tina po operacji, będzie u Mazowszanki. Ma koc (widziałam), świeżo uprany, ale to ten żółty, więc myślę, że PO zabiegu, lepszy by był ciemny, lub mocne prześcieradło. Jeśli Mazowszanka nic takiego nie ma, to poszukam w domu i przywiozę w sobotę, razem z kołnierzem Quote
Marycha35 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Tinko trzymaj się!!!! I potem zdrowiej szybko:) Quote
Mazowszanka13 Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 (edited) Koca innego nie mam, tylko starą, pogryzioną przez królika powłoczkę na kołdrę. Czyli stary koc mile widziany :) Znalazłam w domu nowe ubranko L, ale mąż kupi w sklepie zoologicznym (wet nie ma) dodatkowo XL. Edited September 5, 2013 by Mazowszanka2 Quote
Mazowszanka13 Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Mattilu napisał(a):A na kiedy przewidziana operacja? Sobota o 12-ej w Ostrołęce u sprawdzonego przez tymczasy malagos weta. Quote
Recommended Posts