Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 328
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki czyli co mam pomysła ( jak mawiał Kiepski ) :) z tym bazarkiem zaproszeniowym

Zgłosiła się Nutusia i Mazowszanka + ja - więc we 3 ogarniemy :)

To wieczorkiem postaram się skleić bo na starym mamy już zapytanie o nową edycję :D

Posted

Marycha35 napisał(a):
Suniaczek już bezpieczny, chodzi tylko o pomoc w nagłośnieniu sprawy, szukamy gnoja, który to zrobił!

To chyba jakiś zboczeniec, a takich się nie leczy :shake:

Posted

Marycha35 napisał(a):
Tu wcale nie o leczenie chodzi..... Gnoja capnąć i do pierdla, tam go wyleczą, współwięźniowie...

malagos napisał(a):
Ale fundacja powinna to zgłosić na policję, nawet do cholernej statystyki.....

Zgadzam się z Wami. Ale chodzi o to, że taki gnój jak wyjdzie z pierdla poniewierany to nadal to będzie robił :diabloti:
Ja bym ich wszystkich wykastrowała, bo często taka agresja ma podłoże seksualne, ale niestety, nie można.

Posted

Fakt, kastracja zakazana, a szkoda.....;) Gdyby była jednak kara, jakaś info do innych, że nie ujdzie takie zachowanie na sucho może byłoby mniej skrzywdzonych. Nie wiem sama. Na bank gnój powinien ponieść karę!

Posted

Ja niestety przeczytałam :-(.
Kastracja, nic nie pomoże. Takiemu/takiej(?) trzeba usunąć mózg, a tego się nie stosuje. Ja jestem za karą finansową. Wysoką. Bicie po kieszeni - najbardziej boli. Jak w kieszeni pusto, to długotrwałe prace społeczne, ciężkie, niewdzięczne, potrzebne - np asenizacja. I oczywiście z ogłoszeniem wyroku w tz mediach. Ku przestrodze. Ale tak nie jest i nie będzie :shake:. Mozna tylko pomarzyć

Posted

Tina po operacji, będzie u Mazowszanki. Ma koc (widziałam), świeżo uprany, ale to ten żółty, więc myślę, że PO zabiegu, lepszy by był ciemny, lub mocne prześcieradło. Jeśli Mazowszanka nic takiego nie ma, to poszukam w domu i przywiozę w sobotę, razem z kołnierzem

Posted (edited)

Koca innego nie mam, tylko starą, pogryzioną przez królika powłoczkę na kołdrę.
Czyli stary koc mile widziany :)
Znalazłam w domu nowe ubranko L, ale mąż kupi w sklepie zoologicznym (wet nie ma) dodatkowo XL.

Edited by Mazowszanka2