Nutusia Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 W celach konsumpcyjnych? Czyli chciała Cię zjeść? ;) ADHD, młodzieńcza energia czy jak inaczej by to zwał rzeczywiście bywają kłopotliwe przy większych gabarytach psa. Może jej minie ta "euforia" i trochę się wyciszy jednak. Quote
Mazowszanka13 Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Zachowaniem ona mi przypomina młodziutką labradorkę, którą znalazłam dwa lata temu pod Lidlem w Przasnyszu. Też była miła i łagodna, ale niewychowana, co przy jej gabarytach było męczące. Nawet DS chciał ją oddać z powrotem, ale mu się żal zrobiło i została. Quote
Marycha35 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Zapisuję wątas ze śliczną oneczką:) Quote
Kejciu Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='Mazowszanka2']Tina awansowała do mojej sypialni, ale zamiast na poduszce wolała spać na drewnianej podłodze. I leżąc wzdychała jak Luka. Nie załatwiła się w domu, tylko na zewnątrz i to poza terenem. Fiona trzpiotka zachwycona nowym członkiem stada, asystuje jej, powiedziałabym natrętnie. Tylko Luka zazdrośnica szarżuje na nią z jazgotem. Tina na szczęście powoli się do tego przyzwyczaja. Jej minusem jest brak wychowania, co przy takich gabarytach może być kłopotliwe. Dzisiaj próbowała na mnie skakać, w celach konsumpcyjnych oczywiście. Kejciu,dziękuję za pomoc. Dobrze by było zrobić ogłoszenia na piątek wieczór (największa oglądalność). Przynajmniej na tych trzech najważniejszych portalach. Tekst spłodzę Ci dzisiaj . A zdjęcia podeśle Ci konfirm13. Czy na ten adres co w albumiku na fb ? bez różnicy na który - ale może być na [email protected] :) chociaż i na tamten jak pójdzie to też będzie ok :)bo sprawdzam po kilka razy dziennie :) W takim razie w piątek ruszę z ogłoszeniami :) Quote
Mazowszanka13 Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 (edited) [quote name='Marycha35']Zapisuję wątas ze śliczną oneczką:) Zapraszamy :) [quote name='kejciu']bez różnicy na który - ale może być na [email protected] :) chociaż i na tamten jak pójdzie to też będzie ok :)bo sprawdzam po kilka razy dziennie :) W takim razie w piątek ruszę z ogłoszeniami :) Dzięki :) Właśnie odbyła się sesja zdjęciowa, konfirm13 podeśle Ci zdjęcia. Wyszło parę niezłych. Ogólnie modelka ruchliwa, a wokół kłębiło się sporo psów, bo jeszcze jedna Oneczka nas odwiedziła. Z awatarku konfirm13. Znawcy Onków stwierdzili, że Tina jest małą Oneczką. Taka wersja light. Jak znalazł do miasta. Trzeba o tym będzie napisać w ogłoszeniu, bo dla mnie przy tych moich kurduplach to ona duża. Ale na pewno jeszcze zmężnieje. Tina dostała od konfirm13 dary rzeczowe: pare kilo mięsa, obrożę, smycz i szczotkę do czesania. Dziekujemy bardzo, zaraz umieszczę to w rozliczeniach w 2 poście. Edited September 4, 2013 by Mazowszanka2 Quote
Nutusia Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Miejska odmiana ON - baaaardzo chwytliwe to może być ;) Quote
Mazowszanka13 Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Nutusiu, w poście nr 3 jest mój tekst do ogłoszeń, który jutro wykorzysta kejciu. Jeżeli chcesz go upiekszyć i ubogacić to proszę bardzo, nie krepuj się :) Quote
Nutusia Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Ja co najwyżej mogę... wydłużyć ;) Jutro luknę i dorzucę swoje 3 grosze, skoro mam błogosławieństwo :) Quote
Kejciu Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 A może by tak zrobić bazarek zaproszeniowy dla Tiny? bo jak rozumiem pieniążki potrzebne będą - imiennego się nie podejmę bo nie jestem zwolenniczką takich cegiełkowych bazarków - jeśli o mnie chodzi - nie rzadko biorę w nich udział - ale jak już ja robię bazarek to chcę wiedzieć że za coś te pieniążko biorę :) sama nie dam rady - ale czy ktoś byłby chetny ewentualnie do pomocy w wysyłce zaproszeń?mogłabym taki bazarek poprowadzić - ale musiałabym mieć wsparcie w wysyłających zaproszenia :) Quote
Kejciu Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 (edited) http://gifowisko.pl/3085/Psina-i-klatka a teraz? Edited September 4, 2013 by kejciu Quote
Mazowszanka13 Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Filmiku nie obejrzałam, bo mi się nie otwiera. Ja myślę, że uszczknę trochę pieniędzy dla Tiny z mojego bazarku na Siedlce. Mam nadzieję, że się nie obrażą. A zaproszenia mogę wysyłać o ile mi internet nie padnie. Quote
Kejciu Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 spróbuj teraz :) wyedytowałam jako linka:D Quote
Mazowszanka13 Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 (edited) Dziękuję bardzo konfirm13 i jej TZ-owi Tomkowi za sesję zdjęciową :) Mamy 8 ładnych zdjęć do ogłoszeń. A oto dowód, że Tina rasowa, a nie jakaś kundlica z klapniętymi uszami. Edited September 4, 2013 by Mazowszanka2 Quote
konfirm13 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Zdjęcia Tiny wysłane do Kejciu i Mazowszanki i widzę, że doszły :multi: *Gajowa* odpowiedziała na mój list(dzięki stokrotne) i przesłałam Jej odpowiedź Mazowszance. Tina prześliczna, przemiła, ale to rzeczywiście miejska wersja Onki - taka nawet do bloku. Co nie oznacza, że do dworku czy pałacu się nie nadaje ;-). Jest otwarta i przyjazna do dużych suk - z naszą Bliss, chciała się bawić. Do ludzi - słodka przylepa - i wcale nie ma ADHD(może przy misce - nie widziałam, ale nasza Bliss przy misce też kiedyś miała) i nie zjada nikogo żywcem. Widać, że młodziutka, ale chyba juz dorosła. Próbowałam poznać wiek po ząbkach, lecz mogę tylko stwierdzić, że są białe i piękne. Pojedzie w sobotę na sterylkę, to weci wszystko dokładnie zobaczą i powiedzą, a Mazowszanka - napisze Natomiast Luka, poczuła się zagrożona przywiezieniem kolejnej, jeszcze wiekszej suki i stanowczo protestowała, kłapiąc na przyjezdną zębami. Bliss stwierdziła, że Luka ma prawo "bronić zasobów";-) i trzymała się na dystans, nie patrząc, że jest ze 3 razy wieksza od walecznej tubylki. Quote
Mazowszanka13 Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 (edited) Edited September 4, 2013 by Mazowszanka2 Quote
konfirm13 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Naprawdę, prześliczna i przemiła psica:loveu:. Oneczka light. Na drugim zdjęciu (siedzi), jest smutna, z pochylonym łebkiem, bo (jeszcze) nie ma domku:-(, ale mam nadzieję, że to się szybko zmieni.:kciuki::kciuki: Quote
Mazowszanka13 Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 To zaczarujcie Wiedźmy, żeby odzew z ogłoszeń był ! Quote
Mattilu Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Sliczna! Ja bym dala to trzecie zdjecie do ogloszen, na ktorym z nadzieja patrzy w przyszlosc ;) Quote
konfirm13 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 (edited) [quote name='Mazowszanka2']To zaczarujcie Wiedźmy, żeby odzew z ogłoszeń był ! No, to czarujemy ;) Może być czar na ......miejsce parkingowe ( Wszak DS, to jakis rodzaj parkingu) Czar pomagający znaleść miejsce parkingowe Zanuć, szukając miejsca by zaparkować samochód: Chwalebna Boginio, unieś swą twarz, Odnajdź dla mnie miejsce bym spokojnie zaparkować samochód mogła ! http://www.mrooczlandia.com/magia/wielka_ksiega_czarow_i_zaklec/czar_24.html Albo: By mieć sobie dom taki jaki chce się mieć Potrzebne przedmioty: [TABLE] [TR] [TD="align: center"]purpurowa świeca kadzidełko cynamonowe ogłoszenie o sprzedaży mieszkania lub domu który pragniesz mieć Ten czar wykonuj w czasie pełni lub gdy księżyc "rośnie" i widać 1/4 tarczy księżyca. Połóż ogłoszenie na ołtarzu. Postaw świecę obok ogłoszenia. Zapal świecę i kadzidełko. Wypowiedz następujące zaklęcie: Żywiole Ognia, niechaj światło które wraz z sobą niesiesz, oświeci mnie, i miejsce w którym chcę mieszkać i żyć. Pozwól świecy się wypalić. Teraz patrząc na miejsce gdzie chcesz mieszkać, popatrz na jego przestronność i jasność ![/TD] [/TR] [/TABLE] http://www.mrooczlandia.com/magia/wielka_ksiega_czarow_i_zaklec/czar_27.html Edited September 4, 2013 by konfirm13 Quote
konfirm13 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 (edited) Świeca się wypaliła............ Czar został rzucony. Edited September 4, 2013 by konfirm13 Quote
Nutusia Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 O rety, ale się tu sabat odbywa ;) Sucz cud urody! W wysyłaniu zaproszeń z bazarku oczywiście pomogę. Quote
Kejciu Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Wysłałam TINĘ na psygarnij na fb Zrobiłam jej ogłoszenie na moim fb, gumtree.pl, i na alegratka.pl - reszta jutro bo padam :( Quote
Mazowszanka13 Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Przy takiej pomocy musi się udać :) Quote
Recommended Posts