Martuchny Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Anula - dzięki za cenne spostrzeżenia :) Amadorka z pewnością je wykorzysta. Amadorko - mam ponad 30 tabletek Memotropil 800 do oddania, czy byłabyś nimi zainteresowana dla Grafki? ;) (na razie mogę pomóc tylko tak) Quote
Nadziejka Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Zagladam do cudnej niuni:iloveyou::modla::modla:wplacilam 16 zlociszkow , ale poczta , wiec mogą isc 2 dni, pozdrawiam i sciskam za malunie serdunko:thumbs::thumbs: Quote
asiuniab Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Anula']Jest duże prawdopodobieństwo,że Grafi choruje na zespół przedsionkowy.Wet nic o tej chorobie nie wspomniał?Miałam sunię starszą z tą chorobą w DT była leczona i jest bardzo dobrze.Też często oddawała mocz,podczas leczenia encortonem to się uspokoiło.Sunia jest już w DS.Jeszcze dodam,że miała podawane leki:Encorton Forte 10mg,Cavinton 10mg(na ukrwienie mózgu),Vitacon10mg(na krzepliwość).Czym szybciej Grafi będzie zdiagnozowana tym lepsze będą rezultaty leczenia i powrotu do zdrowia. http://www.portalweterynaryjny.pl/ar...i-kotow-5.html To Sawana z tą chorobą,ma przekrzywioną główkę na prawą stronę. każda pomoc, w pomocy w zdiagnozowaniu suni i ulżeniu Jej samej jest na wagę złota, dziękuję Ci pięknie; [quote name='Martuchny']Anula - dzięki za cenne spostrzeżenia :) Amadorka z pewnością je wykorzysta. Amadorko - mam ponad 30 tabletek Memotropil 800 do oddania, czy byłabyś nimi zainteresowana dla Grafki? ;) (na razie mogę pomóc tylko tak) Martuchy fajnie jakby tabletki się przydały, to poczekamy na decyzję Amadorki:) [quote name='ewa gonzales']Zagladam do cudnej niuni:iloveyou::modla::modla:wplacilam 16 zlociszkow , ale poczta , wiec mogą isc 2 dni, pozdrawiam i sciskam za malunie serdunko:thumbs::thumbs: ewa bardzo pięknie dziękuję ja i dziękuje sunia, piękne dzięki:modla: zaraz powysyłam nr konta dla Grafi dla kochanych cioteczek, które mogły i coś zadeklarowały malutkiej; a tu takie małe podsumowanie, jak już będę miała do rozliczeń post nr 2 to uzupełnię: deklaracje stałe: ushiro - 50 asiuniab – 30 Panna Marple – 20 Cisowianka – 10 października Jednorazowe: ajw - 10 uff, troszkę udało mi się ogarnąć, a nie jest to łatwe; ciocie zaglądajcie do nas:) Quote
Nadziejka Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Zagladam i scisuniam za Grafinie:iloveyou: Quote
asiuniab Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='ewa gonzales']Zagladam i scisuniam za Grafinie:iloveyou:[/QUOTE] no i bardzo, bardzo się cieszymy z tego:) Quote
kamilka91 Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Ja też zaglądam :) ale nic więcej nie mogę... :-( Quote
Panna Marple Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Przelałam 100zł (deklaracja stała od września do grudnia i 20zł jednorazowej):lol: Quote
Amadorka Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 Odpowiadam -Martuchny-memotropil 800 sie oczywiście przyda,bo teraz wzięłam tylko 10 tab,zeby sprawdzic jak będzie działało.lekarz mówił,ze poprawa może byc zauważalna po tygodniu.Serduszko- ostatnio było dobrze,wcześniej podejrzewał arytmię bo biło nierówno i słabo,ale prawdopodobnie było to spowodowane upałami.Teraz jest ok.Sikanie-wykluczył,żeby przez tyle tygodni był to stan zapalny,raczej podejrzewa jakieś hormonalne historie i zaproponował do przemyslenia INKURIN czy ktoś ma doswiadczenie z tym lekiem? Quote
Martuchny Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 Amadorko, zatem proszę adres na pw i jak tylko dostanę pójdzie paka do Was :) Niestety nic o tym leku nie slyszałam... Dzięki za informacje o niej :) Quote
asiuniab Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 [quote name='cisowianka']Zaglądamy, zaglądamy :Rose:[/QUOTE] :):) [quote name='kamilka91']Ja też zaglądam :) ale nic więcej nie mogę... :-([/QUOTE] możesz, to że jesteś jest dla nas bezcenne [quote name='Panna Marple']Przelałam 100zł (deklaracja stała od września do grudnia i 20zł jednorazowej):lol:[/QUOTE] dziękuję, dziękuję i Grafi dziękuje, jak tylko dotrę do konta i to dam znać i potwierdzę wpływ:) [quote name='ajw']Przelane 10 zł :)[/QUOTE] i bardzo pięknie z sunią dziękujemy:) [quote name='Amadorka']Odpowiadam -Martuchny-memotropil 800 sie oczywiście przyda,bo teraz wzięłam tylko 10 tab,zeby sprawdzic jak będzie działało.lekarz mówił,ze poprawa może byc zauważalna po tygodniu.Serduszko- ostatnio było dobrze,wcześniej podejrzewał arytmię bo biło nierówno i słabo,ale prawdopodobnie było to spowodowane upałami.Teraz jest ok.Sikanie-wykluczył,żeby przez tyle tygodni był to stan zapalny,raczej podejrzewa jakieś hormonalne historie i zaproponował do przemyslenia INKURIN czy ktoś ma doswiadczenie z tym lekiem?[/QUOTE] o dzięki za garść wiadomości o suni, a co do leku Inkurin, nie mam kompletnie doświadczenia, ale popytam; [quote name='Martuchny']Amadorko, zatem proszę adres na pw i jak tylko dostanę pójdzie paka do Was :) Niestety nic o tym leku nie slyszałam... Dzięki za informacje o niej :)[/QUOTE] dziękuję Martuchy:) Quote
Martuchny Posted September 20, 2013 Author Posted September 20, 2013 zapraszamy na bazarek dla naszych bezdomniaków w potrzebie ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247244-MEGA-TANIOCHA-GRATISY!-Znajdziecie-tu-WSZYSTKO!-Na-Zekkiego-i-Diboja-do-11-10-g-22[/url] Quote
asiuniab Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [quote name='Martuchny']zapraszamy na bazarek dla naszych bezdomniaków w potrzebie ;) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247244-MEGA-TANIOCHA-GRATISY!-Znajdziecie-tu-WSZYSTKO!-Na-Zekkiego-i-Diboja-do-11-10-g-22[/URL][/QUOTE] ha a ja właśnie tam byłam:) kochane ciocie, od przyszłego tygodnia, będę potrzebowała pomocy, przy agitowaniu o pomoc Grafi na fb, trzeba się tam zwrócić również o pomoc, a nóż, choć dyszeczka wpadnie, a to dla suni i dla nas dużo:) Quote
krakowianka.fr Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 weszlam przez bazarek piklowy... strasznie ciezko jest szukac domu psince kt nie widzi, wiec bo naszego Erysia w koncu adoptowala nasza siostra a to jamnior prawie 100% domki sie zdarzaja, ale nie za czesto o tyle fajnie, ze ona bardzo sie przyjazna wydaje.... Quote
mdk8 Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 dziewczyny tu są jeszcze ciasteczka dla psiaków [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247048-Ciasteczka-i-uszy-przysmaki-dla-Twojego-Psa-KT-do-30-09[/URL] Quote
kamilka91 Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 [quote name='asiuniab'] kochane ciocie, od przyszłego tygodnia, będę potrzebowała pomocy, przy agitowaniu o pomoc Grafi na fb, trzeba się tam zwrócić również o pomoc, a nóż, choć dyszeczka wpadnie, a to dla suni i dla nas dużo:)[/QUOTE] To chociaż tyle pomóc mogę :) Quote
asiuniab Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='krakowianka.fr']weszlam przez bazarek piklowy... strasznie ciezko jest szukac domu psince kt nie widzi, wiec bo naszego Erysia w koncu adoptowala nasza siostra a to jamnior prawie 100% domki sie zdarzaja, ale nie za czesto o tyle fajnie, ze ona bardzo sie przyjazna wydaje....[/QUOTE] to prawda, adopcje "adpcyjnych" psów stoją, a tych bardziej skrzywdzonych przez los, to "leżą" plackiem:( [quote name='mdk8']dziewczyny tu są jeszcze ciasteczka dla psiaków [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247048-Ciasteczka-i-uszy-przysmaki-dla-Twojego-Psa-KT-do-30-09[/URL][/QUOTE] zaraz podejdę i zerknę:-o [quote name='kamilka91']To chociaż tyle pomóc mogę :)[/QUOTE] to nie tylko, ale aż tyle, i bardzo, bardzo będę wdzięczna:) Quote
cisowianka Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Odwiedzam i niedługo poproszę o nr konta ;) Quote
Martuchny Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 wysłałam tableteczki, powinny być lada dzień :) Quote
asiuniab Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='cisowianka']Odwiedzam i niedługo poproszę o nr konta ;)[/QUOTE] :Rose: czekamy na sygnał i nr konta pofrunie:) dziękuję Grafi się bardzo przyda wsparcie:) Quote
asiuniab Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 kochaneczki, dotarłam do konta psiaków i w tej chwili chciałam z całego serducha podziękować za wpłaty (kolejność przypadkowa): :Rose: Ushiro - 50 zł Panna Marple - 100 zł AJW - 10 zł ewa gonzales - 16 zł :Rose: moja jeszcze nie dotarła, więc nie wpisuję; stan na 24-09-2013 : :multi::multi:176,00 zł :multi::multi: Quote
Kłapoucha Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 a moge numer konta na pw? choc 23 zlote z tego bazzzaru przeleje ;) Quote
milagros19853201 Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 hooooooooooooooop watek w sama gore Quote
Recommended Posts