justynavege Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 o się yewcia nie przyznała skubana :evil_lol: no Ewa pochwal się :)) wiecie ...... mam juz drugi kontakt w sprawie Dziny o adopcję z Mojego Psa dziny w zyciu nigdzie nie oddam , wiadomo....... to mój skarb największy i bez obrazy ale mysle ze nikt sie nia lepiej nie zaopiekuje niz ja ;) ale ludziom ktorzy pytaja o dzinkę podsyłąm inne psiaki :)) moze to zaowocuje adopcjami :)) Quote
uxmal Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 justynavege napisał(a):o się yewcia nie przyznała skubana :evil_lol: no Ewa pochwal się :)) wiecie ...... mam juz drugi kontakt w sprawie Dziny o adopcję z Mojego Psa dziny w zyciu nigdzie nie oddam , wiadomo....... to mój skarb największy i bez obrazy ale mysle ze nikt sie nia lepiej nie zaopiekuje niz ja ;) ale ludziom ktorzy pytaja o dzinkę podsyłąm inne psiaki :)) moze to zaowocuje adopcjami :)) Trzymam kciuki :) Quote
yewcia1 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Oby domek się trafił po ogłoszeniu dla bidy uciechowskiej Quote
fjolka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 justynavege napisał(a): wiecie ...... mam juz drugi kontakt w sprawie Dziny o adopcję z Mojego Psa dziny w zyciu nigdzie nie oddam no wlasnie justyna wczoraj kupilam sobie mp i jak zobaczylam dzinulca to normalnie pomyslalam, ze albo ty zwariowalas:razz:, albo ze cos sie musialo stac skoro ona w mp szuka domu:shake::roll: tlumacz sie tu szybciutko;) Quote
yewcia1 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 fjolka napisał(a):no wlasnie justyna wczoraj kupilam sobie mp i jak zobaczylam dzinulca to normalnie pomyslalam, ze albo ty zwariowalas:razz:, albo ze cos sie musialo stac skoro ona w mp szuka domu:shake::roll: tlumacz sie tu szybciutko;) Mały offik a czy fjolka w te świeta wybiera się do synusia? Quote
justynavege Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 fjolka napisał(a):no wlasnie justyna wczoraj kupilam sobie mp i jak zobaczylam dzinulca to normalnie pomyslalam, ze albo ty zwariowalas:razz:, albo ze cos sie musialo stac skoro ona w mp szuka domu:shake::roll: tlumacz sie tu szybciutko;) fjoleczko a bo drukują z opoźnieniem te gazeciska :evil_lol: dziny nie oddam nawet jakby mi silą wyrywali to moja kochana iskierka :lol: Quote
yewcia1 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 justyna ja czekam na foty plenerowe - ruszac zad w niedziele i robić Quote
fjolka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 ewcia ja juz jestem w polsce :multi::multi::multi: pomieszkuje katem u rodzicow, ale po nowym roku chcialbym sie przeniesc, wlasnie szukam mieszkania do wynajecia, a i mamy teraz chipsy (3 psy :evil_lol:) bardzo wesolo i ciekawie plynie nam czas, spacery to tez jedno wielkie szalenstwo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
fjolka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 justynavege napisał(a):fjoleczko a bo drukują z opoźnieniem te gazeciska :evil_lol: dziny nie oddam nawet jakby mi silą wyrywali to moja kochana iskierka :lol: no kamien z serca ;) Quote
yewcia1 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 fjolka napisał(a):ewcia ja juz jestem w polsce :multi::multi::multi: pomieszkuje katem u rodzicow, ale po nowym roku chcialbym sie przeniesc, wlasnie szukam mieszkania do wynajecia, a i mamy teraz chipsy (3 psy :evil_lol:) bardzo wesolo i ciekawie plynie nam czas, spacery to tez jedno wielkie szalenstwo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Masz chipsy i fotek nie dasz? Dawaj i to juz:lol: Quote
justynavege Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 yewcia1 napisał(a):justyna ja czekam na foty plenerowe - ruszac zad w niedziele i robić moj zad sie rusza w przeciwienstwie do twojego leniu :evil_lol: wysłalam Ci z wyjazdu ale nie wstawilas nie mow ze nie doszly bo przesylam po raz drugi leniu :mad: Quote
fjolka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 ewcia no nie mam zazbytnio fotek:oops: pare domowych, ale nie przepadam za takimi, bo wszystkie robione z lampa, jutro przerzuce i moze cos tam sie znajdzie:roll: Quote
yewcia1 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 (nasza mama dziś po obejrzeniu zdjęcia powiedziała, ze Dzina wygląda jak pokurcz ale tylko na tej focie:evil_lol: bo w realu jest ładniutka) Quote
uxmal Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ona normalnie ustawia się do zdjęcia:) Justy uczysz ją tego? :) Quote
justynavege Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 pokurcz :cool3: ja Wam dam ;) a skąd ux :)) gadalam do niej i gadałam , chciałam by choc uszy do fotki nastawila a ona tylko to spojrzenie " a czego ty ode mnie chcesz? " :evil_lol: Quote
uxmal Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Chyba to już pisałam, ale gdyby nie Dyzio to złożyłabym swoją propozycje na domek u mnie:) Quote
yewcia1 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Jak tam panna dalej przekarmiona?????????????????? Quote
justynavege Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 już nie :) skosiła poł trawnika i wydobrzala :) dzis dostala od Mikołaja gumowe udko kurze piszczące i zyc mi nie daje bo mam się z nią bawić Quote
yewcia1 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 AnkaG napisał(a):Jak tam moja czapka. :cool3: Anka szukam wełny ostatnia deska to coitka Poker już się jej zapytam Justyna prosimy o fotki 5 udek:evil_lol: Quote
Recommended Posts