Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Anka super galeria :)

Fjoleczko złapałam za blachę z piekarnika zamiast reką w rekawicy to tą golą :evil_lol:
ale juz pecherze pekly i sie prawie zagoilo :lol:
człek stary a durny ze szok :evil_lol:
wiecie.........
staram sie dzinie nie dawac zadnych wedlin bo ponoć tam wiecej chemii niz w tablicy mendelejewa
ale dzis jakos to byl impuls
dałam jej plasterkow , no chyba ze dwa
i za chwilę padalam ze smiechu i prawie wiłam się po kuchni
bo dziniak przyzwyczajony do suchej karmy ( czesem mieso twarozki i jajka) dostał wędline do pycha
zlapała
zrobiła przy tym mine pt " nie wierzę " i pognala na dywanik w przedpokoju skonsumować to swinstwo

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Justyna od dwóch plaserków jeszcze nic nikomu się nie stało. Daj dziewczynie od czasu do czasu posmakować świata. Mój Doggi też od święta dostanie plasterek :) Choć on raz dziennie oprócz suchego dostaje ryż z korpusem i z dodatkami :) Szkoda mi go tylko na suchym trzymać :)

Posted

AnkaG napisał(a):
Ja też karmię dwa razy: raz gotowane i raz sucha karma.

Ja to nawet karmię 3x dziennie dwa razy suche i raz gotowane. Ale mój musi jeść częściej a mniej ze względu na gabaryty i tendencję do skrętów żołądka.

Posted

Molkas napisał(a):
Justyna od dwóch plaserków jeszcze nic nikomu się nie stało. Daj dziewczynie od czasu do czasu posmakować świata. Mój Doggi też od święta dostanie plasterek :) Choć on raz dziennie oprócz suchego dostaje ryż z korpusem i z dodatkami :) Szkoda mi go tylko na suchym trzymać :)

Mola obawiam sie tych wedlin ( a konkretnie dodatkow ) bo ktorys z wetow powiedzial ze tylko czowiek jest w stanie strawić to swinstwo co dodają do nich

Posted

Psy nie powinny jeść przyprawianych rzeczy i tyle, a wszystkie wędliny są tym nafaszerowane. Ale ja też mojej daję raz na jakiś czas kabanosa, uwielbia je, albo suchą kiełbasę, mmmm, to tygryski lubią najbardziej :p
Z tych przypraw potem wychodzą chore nerki, sunia mojego taty w ciężkich męczarniach odchodziła za TM, więc róbmy to jak najrzadziej...

Posted

A Tygrysek - Borsek podjada marchwewki

Ale nasz Apuś(*) zjadał dzinnie 3 marchewki i dwa jabłka i był okazem zdrowia - wiedział chłopak co dobre:loveu:

Posted

Jabłka też Nora
[*] lubiła, trzeba jej było kroić na ćwiartki.
A małpiszonek żadnych jabłek czy marchewek nie uznaje (marchewkę przemycam jej startą w jedzeniu).

Posted

Justynko mieszaj mleko z wodą (rada wetów) to nie będzie sensacji.

Ja tak daję adoptowanej Nuce bo ona samej wody nie pije WOGÓLE. Ale ona nawet tego nie bardzo.

Posted

Moj Bor ma świra na punkcie mleka , śmietany i śmietanki jak tylko wyczuje kawę z mlekiem zawsze wkłada jęzor do kubka ale mu nie pozwalam pić bo kawusia to nie jest zdrowa:shake:

Posted

A ja nigdy nie dawałem psiakom mleka, ale to pewnie dlatego, że sam mleka nigdy nie spożywam i w lodówce go brak :evil_lol:
Za to kefirek, mniam, mniam.

Posted

AnkaG napisał(a):
No przecież mamy galeryjkę - tylko mało ostatnio fotek bo synuś posiał aparat.

:oops: aniu wieczorkiem chetnie sobie w niej pobuszuje;)

Posted

moj seziasty gdyby nie suche to pewnie zostalby wege :evil_lol: warzywka i owoce bardzo bardzo, szczegolnie z zupki, za gotowana marchewke i kalafiora to po prostu oddalby zycie :lol: uwielbia tez arbuza, kiedys nawet skubaniec nie wytrzymal czekania i sam postanowil sie poczestowac:cool3: normalnie rozgryzl sobie skorupe i wyzarl srodek, na balkonie istny sajgon, siersciuch caly w arbuzowej papce, ale jaki dumny i szczesliwy, ze mu sie udalo:evil_lol: potem sikal jak szalony, a zamiast q byly pestki:cool1: ale milosc do arbuzow przetrwala:evil_lol: i trzeba je teraz przed nim chowac