Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Solito zapraszamy jak najcześciej :)
postaram się by było mleczko do kawy ;)

Aniu niestety fotek Gosia nei zrobila

ale moze przy nastepnej wizycie ? :)

Mola staram się :):evil_lol:
Pancio chyba dziniaka polubił bo specjalnie dla niej jezdzi po jedzonko no i dostalam swego czasu opeer ze psu dalam wode z krany zamiast zrodlanej :crazyeye:
moze za jakis czas przeforsujemy kwestie lozka w sypialni :evil_lol:
bo do sypialni wejsc moze ale na lozko nie

Posted

Dobra...dobra pomysłu z łóżkiem nie popieram. Małej i bez łóżka jest wygodnie...a my człowieki musimy jednak mieć jakieś miejsce tylko i wyłącznie dla siebie :)

Posted

uxmal napisał(a):
Solito, byłaś na wizycie poadopcyjnej u Justynavege i Dżinki ?:)

Aaa! No w sumie tak...!:cool3:
Tylko nie pomyślałam o zdjęciach...:cool1: ...tyle było radości!!!!

Posted

Molkas napisał(a):
Dobra...dobra pomysłu z łóżkiem nie popieram. Małej i bez łóżka jest wygodnie...a my człowieki musimy jednak mieć jakieś miejsce tylko i wyłącznie dla siebie :)

A ja uwielbiam spać z moją Laisy!
Ona pełni rolę termoforka podkołderkowego...:evil_lol:

Posted

Gosia nastepnym razem zrobisz zdjęcia :)
Mola no niby racja ale nie ma to jak pies pod kołdrą :evil_lol:

jak Tezet wyjezdza to przenosze sie z dziniakiem do duzego pokoju na wersalkę :evil_lol:
do sypialni cwanie jej nie biore zeby sie nei wydala wskakujac w jego obecnosci na lozko :evil_lol:

Posted

justynavege napisał(a):

jak Tezet wyjezdza to przenosze sie z dziniakiem do duzego pokoju na wersalkę :evil_lol:
do sypialni cwanie jej nie biore zeby sie nei wydala wskakujac w jego obecnosci na lozko :evil_lol:

:evil_lol:Dobry pomysł! Łapa się kiedyś tak wydał...! Ale Laisy już może legalnie!:lol:

Posted

Psiaczek pod kołderkę jest fajowy.

Ale jak mi cztery wejdą i się przykleją to już mniej fajowo. Bo nie bardzo mozna sie nawet na drugi bok przewrócić.

A moja stara Estka cwaniara jak pójdzie z TZ w zimie na spacer rano, a ja jeszcze śpię, to radośnie po powrocie leci do sypialni, włazi pod kołdrę i wbija w moje gołe nogi zmarznięte cztery łapki coby je szybciej zagrzać. :diabloti:

Posted

No dziewczyny pies psu nie równy...też o tym nie pomyślałam...mój jak mu pozwolę wejść na wersalkę to nie za bardzo mam gdzie ja już leżeć...a leżenie w trójkę odpada...nie ma tak wytrzymałych wersalek :) A niech tylko wpadnie na genialny pomysł żeby się przeciągnąc...uuuuuuu...boli to ... nawet bardzo :)

Posted

justynavege napisał(a):
Bedziem robić :)

wysyłąm yewci z wyjazdu tzn jaka przerazona byla w hotelu

ostatnie wstawię wieczorem bo image zatrajkowało:placz:

Posted

Molkus zaproszeni bylismy do Opolnicy ( Złota Jabłoń )

Aniu napisz do yewci pw najlepiej bo zaraza nie wszystkie wątki ostatnio ma czas obrobić ale trzeba jej to teraz wybaczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

oj tam wcale nie zajęta:lol:
Ania mama ma brak wełny ale jest jakiś komplecik i zaraz pojawi się na bazarku:lol:
zapytam poker czy aktualna ta wełna co kiedyś oferowała jak tak to moze bedzie w takich kolorach