AnkaG Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Może są fotki z wizyty poadopcyjnej? :razz: Zagłosowałam. :lol: Quote
Molkas Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 No właśnie jak tam się Justyna, jak Pańcia sprawuje co??? hihihihihi...wiesz Justyna Ty się staraj kochana, mamy Cię na oku :) Quote
justynavege Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Solito zapraszamy jak najcześciej :) postaram się by było mleczko do kawy ;) Aniu niestety fotek Gosia nei zrobila ale moze przy nastepnej wizycie ? :) Mola staram się :):evil_lol: Pancio chyba dziniaka polubił bo specjalnie dla niej jezdzi po jedzonko no i dostalam swego czasu opeer ze psu dalam wode z krany zamiast zrodlanej :crazyeye: moze za jakis czas przeforsujemy kwestie lozka w sypialni :evil_lol: bo do sypialni wejsc moze ale na lozko nie Quote
Molkas Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Dobra...dobra pomysłu z łóżkiem nie popieram. Małej i bez łóżka jest wygodnie...a my człowieki musimy jednak mieć jakieś miejsce tylko i wyłącznie dla siebie :) Quote
solito Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 uxmal napisał(a):Solito, byłaś na wizycie poadopcyjnej u Justynavege i Dżinki ?:) Aaa! No w sumie tak...!:cool3: Tylko nie pomyślałam o zdjęciach...:cool1: ...tyle było radości!!!! Quote
solito Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Molkas napisał(a):Dobra...dobra pomysłu z łóżkiem nie popieram. Małej i bez łóżka jest wygodnie...a my człowieki musimy jednak mieć jakieś miejsce tylko i wyłącznie dla siebie :) A ja uwielbiam spać z moją Laisy! Ona pełni rolę termoforka podkołderkowego...:evil_lol: Quote
justynavege Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Gosia nastepnym razem zrobisz zdjęcia :) Mola no niby racja ale nie ma to jak pies pod kołdrą :evil_lol: jak Tezet wyjezdza to przenosze sie z dziniakiem do duzego pokoju na wersalkę :evil_lol: do sypialni cwanie jej nie biore zeby sie nei wydala wskakujac w jego obecnosci na lozko :evil_lol: Quote
solito Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 justynavege napisał(a): jak Tezet wyjezdza to przenosze sie z dziniakiem do duzego pokoju na wersalkę :evil_lol: do sypialni cwanie jej nie biore zeby sie nei wydala wskakujac w jego obecnosci na lozko :evil_lol: :evil_lol:Dobry pomysł! Łapa się kiedyś tak wydał...! Ale Laisy już może legalnie!:lol: Quote
justynavege Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 :evil_lol: wiem ze się wydał :) slyszalam od Twojego Tezeta :) jak Łape spychalaś niby śpiąc jak wchodzil ;) ps Pozdrow Adama i podziekuj Mu za Lisię i Dinga :lol: Quote
solito Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Dzięki! A Ty pozdrów swoją resztę Rodzinki! Quote
AnkaG Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Psiaczek pod kołderkę jest fajowy. Ale jak mi cztery wejdą i się przykleją to już mniej fajowo. Bo nie bardzo mozna sie nawet na drugi bok przewrócić. A moja stara Estka cwaniara jak pójdzie z TZ w zimie na spacer rano, a ja jeszcze śpię, to radośnie po powrocie leci do sypialni, włazi pod kołdrę i wbija w moje gołe nogi zmarznięte cztery łapki coby je szybciej zagrzać. :diabloti: Quote
justynavege Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Solito dziękuję pozdrowię :) aha Gosiu dziękuję Ci za wizyte przedadopcyjną :loveu::lol: Anka ale masz dobrze cztery lepiej grzeją jak jeden :evil_lol: Quote
Molkas Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 No dziewczyny pies psu nie równy...też o tym nie pomyślałam...mój jak mu pozwolę wejść na wersalkę to nie za bardzo mam gdzie ja już leżeć...a leżenie w trójkę odpada...nie ma tak wytrzymałych wersalek :) A niech tylko wpadnie na genialny pomysł żeby się przeciągnąc...uuuuuuu...boli to ... nawet bardzo :) Quote
justynavege Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Molaaaaaaaa dla Doggiego to trzeba by wersalki wielkosc pokoju :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Justyna naprawiać czytnik i robić foty Quote
justynavege Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Bedziem robić :) wysyłąm yewci z wyjazdu tzn jaka przerazona byla w hotelu Quote
yewcia1 Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 justynavege napisał(a):Bedziem robić :) wysyłąm yewci z wyjazdu tzn jaka przerazona byla w hotelu ostatnie wstawię wieczorem bo image zatrajkowało:placz: Quote
Molkas Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Justyś a gdzieś Ty kochana się hotelowała co???? :):):) Quote
AnkaG Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Dziewczyny czy można zamówić czapkę? Potrzebuję czerwono-czarną. I ile by kosztowała. Quote
justynavege Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Molkus zaproszeni bylismy do Opolnicy ( Złota Jabłoń ) Aniu napisz do yewci pw najlepiej bo zaraza nie wszystkie wątki ostatnio ma czas obrobić ale trzeba jej to teraz wybaczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
justynavege Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 chyba sama powinna powiedzieć :evil_lol: zostawię yewci ;) niech sie przyzna :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 oj tam wcale nie zajęta:lol: Ania mama ma brak wełny ale jest jakiś komplecik i zaraz pojawi się na bazarku:lol: zapytam poker czy aktualna ta wełna co kiedyś oferowała jak tak to moze bedzie w takich kolorach Quote
Recommended Posts