justynavege Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 jutro siępostaram pstryknąć bo teraz juz potwór spi a jak zacznie z tym udkiem to nie skonczy do polnocy :evil_lol: Quote
rotek_ Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 jusyna ucz się robienia zdjęć..... przynajmniej tak zeby było widać ze na fotce pies to pies a nie potwór;) ta umiejętnośc przyda ci się w uciechowie Quote
justynavege Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 rotek sama wiesz jaki ze mnie fotograf :evil_lol: chyba najlepiej zdjecia wyjdą jak zaproszę nadwornego fotografa Uciechowa- ciocię solito :)) Quote
AnkaG Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Tak Jutyna ćwicz i pokazuj nam dużo fotek Quote
justynavege Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Cwiczylam dziś Aniu ;) mam ( chyba ;) ) kilka fotek z udkiem i mordy umezconej zabawą ale znowu sie czytnik kart zry**** ych :mad: Quote
yewcia1 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 justynavege napisał(a):Cwiczylam dziś Aniu ;) mam ( chyba ;) ) kilka fotek z udkiem i mordy umezconej zabawą ale znowu sie czytnik kart zry**** ych :mad: jak mu sie poprawi to czekamy na foty:lol: (Anka czekam na fote wełny od Pokera) Quote
rotek_ Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 w schronisku abstrakcje fotografii zdarzają sie bardzo często.... to jedna z fotek jakie probowałam karinie zrobić.... Quote
solito Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 No to ja pokażę ostatnią moją próbę z Kariną:evil_lol:: Quote
solito Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 justynavege napisał(a):rotek sama wiesz jaki ze mnie fotograf :evil_lol: chyba najlepiej zdjecia wyjdą jak zaproszę nadwornego fotografa Uciechowa- ciocię solito :)) Ok, no problem! Tylko najpierw autko muszę naprawić...:p Quote
yewcia1 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Solito, Rotek - myslałam, ze to tylko mi się zdarza:evil_lol: Quote
justynavege Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 :evil_lol::evil_lol: czyli nie tylko ja jestem takim fotografem :lol: renimacja czytnika nie przyniosla efektu :mad: a dzinusia ma się dobrze piłeczkę porzuciła na rzecz piszczacego udka i przy oglądaniu filmu np nic nie słychać :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 solito napisał(a):Ok, no problem! Tylko najpierw autko muszę naprawić...:p Gosia a co Wasze autko tak ostatnio ciągle nie teges? Quote
uxmal Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='rotek_'] w schronisku abstrakcje fotografii zdarzają sie bardzo często.... to jedna z fotek jakie probowałam karinie zrobić.... To jest jak kubizm, Wczesny okres twórczości Georga [SIZE=-1]G. Braque'a :evil_lol: Quote
solito Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 yewcia1 napisał(a):Gosia a co Wasze autko tak ostatnio ciągle nie teges? Skoda stoi cały czas u blacharza, a mój Polonez ostatnio strajkuje...:p Cały czas coś tam warczy i klekocze, i jeździ z prędkością max.30km/h...:angryy: Muszę wymienić w nim aparat zapłonowy /za bardzo nawet nie wiem co to jest:cool1:/. Już mam zamówiony na Allegro i czekam aż przyjdzie. Chciałam dzisiaj podjechać do Uciechowa, ale na wszelki wypadek podjechałam do mechanika spytać czy dojadę... /i czy wrócę:evil_lol:/. Ale mechanik wziął mi kluczyki i powiedział, że auto już tu zostaje... ...a ja oczywiście dalej piechotka...:p Quote
solito Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 P.S. Dobrze, że się jednak z Dingiem nie wybraliśmy Poldkiem do Met...:cool1: Bo chyba staliby chłopaki do dzisiaj gdzieś w połowie drogi...!:evil_lol: Quote
justynavege Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Gosia naprawiaj auto szybko :) i wpdaj do dzinki na kawkę :)) Quote
solito Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 justynavege napisał(a):Gosia naprawiaj auto szybko :) i wpdaj do dzinki na kawkę :)) Będę się starać...;) Mam nadzieję, że pan z Allegro nie będzie się ociągał z wysyłką! Quote
justynavege Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 w razie co masz autobus :eviltong: jutro.......... pojutrze ? ps same bedziemy ;):evil_lol: Quote
solito Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 justynavege napisał(a):w razie co masz autobus :eviltong: jutro.......... pojutrze ? ps same bedziemy ;):evil_lol: OOO! Czyżby Twój chop gdzieś wyjechał?!:cool3: Quote
justynavege Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 a dobrze nie narzekam na nią :) Dzina na mnie chyba tez nie :cool3: ulubiona zabawa to przeciaganie sznurka lub wariactwo z piszczącym kurzym udkiem Quote
yewcia1 Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Jak aparat wróci czekam na fotki z udkiem:evil_lol: Quote
Radek Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Najfajnie pewnie jest gdy czegoś słuchasz z uwagą, a Dżinka ma akurat ochotę popiszczeć :evil_lol: Quote
uxmal Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 polecam piłkę dmuchaną - taki jeżyk. Niby to piszczy-ale prawie nie słychać. Więcej powietrza wychodzi. Dyzio za tym lata. Czasem bawię sie z nim w odbijanego.:) Quote
Recommended Posts