justynavege Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 dziniaka zdjecia juz leca do yewci - udalo sie zreanimować czytnik- czy na dlugo nei wiem :mad: dzinka dziś miala nieprzyjemną przygodę podczas zabawy ze sznurkiem z całym impetem wyrywajac mi go z ręki ( ona wkłada serce i cialo w zabawę :evil_lol:) przywaliła w moje kolano :-( na szczescie pysio cały na pocieszenie zaraz powedrował kawałek kiełbaski i zapomniala dosc szybko o nieprzyjemnym incydencie bo za chwilkę znów mi przyniosłą ten sznurek ale bardzo mi jej bylo zal bo tak ze zdziwieniem na mnie popatrzyla ajkbym ją ukarała za zabawe :placz: ux :) kupie dzince jezyka :)) Radku dokłądnie nie ma to jak absorbujący program w tv a tu piski na calego :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 zdrojka napisał(a):No i gdzie te zdjęcia?!? do mnie foty nie doszły - pewnie justynie net odmówił tym razem posłuszeństwa:shake: Quote
justynavege Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 internet był kaput\ wyszly dopiero teraz Quote
yewcia1 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Pan oddawaj moje udko Justyna a co Dziniak nam kolacje w paszczy pokazuje?:evil_lol: Chyba padam po zabawie Dobra wyrzuć udko za okno ja chcę spać Quote
rotek_ Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='yewcia1'] a co tutaj dzinie się nogi połamały:cool3: Quote
zdrojka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Ewcia, przecież widać, że ta zgięta z Dżinkowej prawej strony to lewa przednia łapa, a z jej lewej strony widać lewą tylną, prawej tylnej nie widać, bo się schowała za prawą przednią, a tę widać ładnie z przodu :evil_lol: Quote
rotek_ Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 zdrojka, nie ma to jak takie jasne i klarowne tłumaczenie:diabloti: Quote
justynavege Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 bylismy dzis w odwiedzinach u yewci najpierw dzina po drodze obrzygała pol samochodu( jutro piore tapicerke :diabloti:) - nie myslalam ze maly pies moze tyle wyhaftować :evil_lol: pozniej juz bylo lepiej :) relacja yewci Dziś mały ofik odwiedziła mnie justyna i Wam pokaze nasze prywatne potwory :loveu: Moja siostra sadystka :evil_lol:ustawia Dziniaka do fotek Quote
justynavege Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 malutka :evil_lol: i wystraszona Borys wielkolud wąchał jej to i owo a panna dzielnie mu zęby pokazywała i nawet raz go dziabnęła :cool3: teraz obudziła się i zajada żwacza od yewci :evil_lol: Quote
zdrojka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 rotek_ napisał(a):zdrojka, nie ma to jak takie jasne i klarowne tłumaczenie:diabloti: Prawda? Też tak myślę :evil_lol: Quote
justynavege Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 się proszę nie nasmiewać z Dziniaka ktory dzisiaj miał b stersujacy dzień :evil_lol: dwa wielgaśne psy - Sasza i Borys to dla niej ogromne przeżycie :evil_lol: Quote
solito Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Niech się dziewczynka przyzwyczaja! W końcu grunt - to rodzinka!!!:lol: Quote
yewcia1 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Oj Borysa interesowało co ma Dziniak pod ogonem :evil_lol: Dziniak była ostro wystraszona , mam nadzieję, ze na kolejnej wizycie bedzie już super reszte wstawie jutro:loveu: Quote
zdrojka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Oj, faktycznie, widać po uszach, że najpewniej to się ona nie czuła... Następnym razem będzie lepiej :p Quote
yewcia1 Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 U justyny chyba netu zabrakło???????? Quote
Radek Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Widać, że Dżinka raczej ostrożnie podeszła do wielkich stworów :evil_lol: Quote
justynavege Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 juz jestem jestem :) dziniak juz zapomniał o wojażach a wczoraj cały dzień odsypiala wrazenia Quote
yewcia1 Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Dziniak szykuj się na następne w styczniu:evil_lol::evil_lol: Quote
AnkaG Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Ale fajny Dżinuś. I dobrze że facetowi zęby pokazała. :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 wieczorem postaram sie wstawić jeszcze jakieś foty:loveu: Quote
fjolka Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 ale fajne mialyscie spotkanko, a dzinak sie pewnie do wielkoludow przyzwycza i jeszcze beda razem hasac po lakach, u nas tez jak bestia zobaczyla sezamskiego to przez caly dzen jakos tak sie go obawiala, drugiego dnia juz sie z jego obecnoscia i gabarytami oswoila, no a teraz to wlazi mu na leb i uszy obgryza, a na spacerach goni za nim ile sil w lapciach, az sie ludzie zatrzymuja i nadziwic sie nie moga, ze taka p.o.p.i.e.r.d.o.l.k.a tak sobie dwa wielkie samce ustawila:evil_lol: Quote
justynavege Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 o tak czesto to te najmniejsze obejmują przywództwo :evil_lol: Dzina zdobyla nową umiejetnosc.......... wyciaganie ze smietnika z kosza w kuchni wyciagnłęla opakowanie po bialym serku i papierek od masla wylizała dokłądnie czas zamykać kosz :cool3: Quote
yewcia1 Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Pewnie pani za mało na kolacje dała :evil_lol: Ona jest chuda jak szkielet Quote
Recommended Posts