Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziniaka zdjecia juz leca do yewci - udalo sie zreanimować czytnik- czy na dlugo nei wiem :mad:

dzinka dziś miala nieprzyjemną przygodę podczas zabawy ze sznurkiem
z całym impetem wyrywajac mi go z ręki ( ona wkłada serce i cialo w zabawę :evil_lol:) przywaliła w moje kolano :-(
na szczescie pysio cały na pocieszenie zaraz powedrował kawałek kiełbaski i zapomniala dosc szybko o nieprzyjemnym incydencie bo za chwilkę znów mi przyniosłą ten sznurek

ale bardzo mi jej bylo zal bo tak ze zdziwieniem na mnie popatrzyla ajkbym ją ukarała za zabawe :placz:
ux :) kupie dzince jezyka :))

Radku dokłądnie nie ma to jak absorbujący program w tv a tu piski na calego :evil_lol:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ewcia, przecież widać, że ta zgięta z Dżinkowej prawej strony to lewa przednia łapa, a z jej lewej strony widać lewą tylną, prawej tylnej nie widać, bo się schowała za prawą przednią, a tę widać ładnie z przodu :evil_lol:

Posted

bylismy dzis w odwiedzinach u yewci
najpierw dzina po drodze obrzygała pol samochodu( jutro piore tapicerke :diabloti:) - nie myslalam ze maly pies moze tyle wyhaftować :evil_lol:
pozniej juz bylo lepiej :)

relacja yewci

Dziś mały ofik odwiedziła mnie justyna i Wam pokaze nasze prywatne potwory :loveu:

Moja siostra sadystka :evil_lol:ustawia Dziniaka do fotek

Posted

Oj Borysa interesowało co ma Dziniak pod ogonem :evil_lol:

Dziniak była ostro wystraszona , mam nadzieję, ze na kolejnej wizycie bedzie już super

reszte wstawie jutro:loveu:

Posted

ale fajne mialyscie spotkanko, a dzinak sie pewnie do wielkoludow przyzwycza i jeszcze beda razem hasac po lakach, u nas tez jak bestia zobaczyla sezamskiego to przez caly dzen jakos tak sie go obawiala, drugiego dnia juz sie z jego obecnoscia i gabarytami oswoila, no a teraz to wlazi mu na leb i uszy obgryza, a na spacerach goni za nim ile sil w lapciach, az sie ludzie zatrzymuja i nadziwic sie nie moga, ze taka p.o.p.i.e.r.d.o.l.k.a tak sobie dwa wielkie samce ustawila:evil_lol:

Posted

o tak czesto to te najmniejsze obejmują przywództwo :evil_lol:
Dzina zdobyla nową umiejetnosc..........

wyciaganie ze smietnika

z kosza w kuchni wyciagnłęla opakowanie po bialym serku i papierek od masla
wylizała dokłądnie
czas zamykać kosz :cool3: