uxmal Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='yewcia1']Ryby i swiatłowstręt??????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Foty z dziś tu Dzineks chyba po ostrej imprezie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: heheeh ile widzę pazurków? Jeden trzy pięć dziesięć?:evil_lol: Quote
yewcia1 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Musisz justyna foty w zabawie jej zrobić , bo na tych fotach bieda ma jakieś takie spojrzenie jakby się bała Quote
uxmal Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Oooo! to trzeba wizytę poadopcyjną zrobić:) Quote
justynavege Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 yewcia1 napisał(a):Musisz justyna foty w zabawie jej zrobić , bo na tych fotach bieda ma jakieś takie spojrzenie jakby się bała ciekawe jak mam zrobić rzucając jej piłkę :razz: jak przynosi ja szybciej niz ja zdaze rzucić ( no prawie :evil_lol:) dzinka boi sie a) odkurzacza b) mopa na kiju wychodzi wtedy do innego pmieszczenia zeby uniknąć bliskiego kontatku z oboma strachami :lol: Wczoraj ewka mnie przez telefon nakrecilas ze ja jej za malo jesc daje ( a ja durna dalam sie zlapać) ze dziś Dziniak trawę zarł , rano nie biegala po kuchni w poszukiwaniu smakołykow jak dostala smaczka to zaniosla na poslanie i rzucila w zyciu juz sie nei dam Tobie przekarmiaczu nabrać :mad::evil_lol: Quote
yewcia1 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 justynavege napisał(a):ciekawe jak mam zrobić rzucając jej piłkę :razz: jak przynosi ja szybciej niz ja zdaze rzucić ( no prawie :evil_lol:) dzinka boi sie a) odkurzacza b) mopa na kiju wychodzi wtedy do innego pmieszczenia zeby uniknąć bliskiego kontatku z oboma strachami :lol: Wczoraj ewka mnie przez telefon nakrecilas ze ja jej za malo jesc daje ( a ja durna dalam sie zlapać) ze dziś Dziniak trawę zarł , rano nie biegala po kuchni w poszukiwaniu smakołykow jak dostala smaczka to zaniosla na poslanie i rzucila w zyciu juz sie nei dam Tobie przekarmiaczu nabrać :mad::evil_lol: No jasne przekarmiłam Dzinę wirtualnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
uxmal Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 A moja mama telefonicznie przekarmia Dyzia. Jęczy że chłopak za mało je i Dlatego zeżał rodzynki a wcześniej bochenek chleba, swoje wszystkie ciasteczka treningowe itd itd. Quote
justynavege Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 nie wirtualnie ale pod twoim wpływem sypnełam jej co neico wiecej :razz::oops: w zyciu mi przez telefon o karmieniu psa nie mow :evil_lol: ux chleb zagryziony rodzynkami to niezla kombinacja :) Quote
AnkaG Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Oooooo ... Justynko dopiero z wątku Senki się dowiedziałam ... :lol: Quote
justynavege Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Aniu witamy na dzinowym wątku :multi: a bo jeszzce nie wszystkim zdazyłam się pochwalic :oops: Powiedzialam tezetowi ze Dzina jest podobna go rasy basenji ,ze to skoczne ruchliwe pieski itp bajery On skojarzył skocznośc z banji no i lezy wczoraj dzina leniwa na fotelu a Tezet mowi a tam z niej bandżi sliper raczej :evil_lol: Quote
zdrojka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 No tak, wychodzi jak TZ-ci się znają na rasach psów :diabloti: Quote
AnkaG Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Tia Tz-eci to się na wszystskim tak znają ... :evil_lol: Quote
AnkaG Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 A to ja z moją gromadką. Nuka zabrana ze schronu to ta z długim ogonem. http://img503.imageshack.us/img503/6673/obraz013ot8.jpg Quote
uxmal Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 To na urodźiny atlas psów mu kup:) Bandżi :) to tak niby po angielsku ?:):> Ojjeju AnkaG ja też mam sznaucerka:) Ale jednego :( Quote
justynavege Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Anka ależ cuda rodzinka sie powieksza :evil_lol: ux bandżi to bylo zartobliwe przekrecenie rasy w skojarzeniu ze skokami z bandzi :lol: Quote
uxmal Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Wiem wiem Justy że to żąrt :) A jak Twoja ręka? Quote
justynavege Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 ux kochana długotrwałe prawie całonocne moczenie w wodzie z lodem poskutkowało:) skora zejdzie a jakze bo zrobiła sie ciemnobrazowa na razie jeszcze staram sie nie dotykać ale juz bol dawno minął najgorsza pierwsza noc :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 sister jutro czekam na foty Dziniaka:evil_lol: Quote
justynavege Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 ux a jakos mi nie przyszło do głowy niczym posmarować :evil_lol: ewa czekaj tatka latka aparat wyjechał :-( czyli do niedzieli chyba Quote
zdrojka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Justyś i dzięki Bogu, że Ci żaden krem do głowy nie przyszedł! Paprałoby się potem 2 razy dłużej. Quote
justynavege Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 czyli mam instynkt samozachowawczy :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 A gdzie te foty? I jak tam postępy i czy Panna nie jest głodna? Quote
justynavege Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 yewcia slepaku pisalam ze aparatu niet tak jest taka głodna ze po Toz zadzwoń :evil_lol: spi na fotelu i to jeszcze nakryta straciłam swoje miejsce przed tv ;):evil_lol: Quote
zdrojka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ale czego się nie robi dla tak ważnego nowego domownika :evil_lol: Quote
Recommended Posts