Molkas Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 No ba mojemu to nawet TV na Animal Planet przerzucam jak siedzi na wersalce i ogląda :) hihihihihi...dzięki temu mogę coś zrobić w domu, bo inaczej łazi za mną krok w krok :) Quote
Radek Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 justynavege napisał(a): spi na fotelu i to jeszcze nakryta Przecież inaczej mogłaby się biedna psinka przeziębić ;) Jeszcze trochę i zacznie się sama przykrywać. Quote
yewcia1 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Dzinka to Ci się trafiło. Siostra wyszperaj kocyk dla malucha bo recznik tak dobrze nie grzeje Quote
justynavege Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 no kocyk trzeba bedzie skojarzyć :) smieszna jest jak taka rozespana z ręcznikiem na grzbiecie wtacza sie do kuchni napić się wody :) albo sprawdzić co tam pani robi o Mola a ja wlaczylam jej tv i leciało byle co od jutra tez jej animal planet wlacze ;) Quote
justynavege Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 to jutro i ja robię probę :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Jutro też włącze Borciowi. Jest taka reklama w Tv tylko nie pamiętam czego , ktoś gwizada tak jak do psiaka i woła czwartek , i moj Bor leci odrazu do Tv:evil_lol: Quote
zdrojka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Mała na gwizdanie mało reaguje, ale na piszczące psiaki strasznie, od razu uszy w górze i leci do TV :evil_lol: Quote
justynavege Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Dziniaka odgłosy z telewizora nie wzruszają zbytnio:) ale widać ze poczuła sie wreszcie u siebie bo jak ktos puka do drzwi to szczeknie a wczesniej tego nie robila ale szczeknie ze dwa razy i jest cicho i dobrze :) Quote
yewcia1 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Mój Borek d lutego u mnie i jeszcze nie zajarzył, ze obcych się nie wpuszcza no i nie szczeka, kazdy moze wejść do chaty:evil_lol: Quote
Molkas Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 nasz Doggi szczeka tylko raz...i uwierzcie to wystarcza :):):) nikt klamki nie dotknie :):):) Quote
AnkaG Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 A moje szczekają, szczekają, szczekają ... po prostu kochają to :diabloti: A jak wyją w czwórkę ... Na zawołanie. :evil_lol: Quote
justynavege Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Molka nie znajac Doggiego nie dosc ze bym klamki nie dotknela to ba w ogole z klatki schodowej bym wiała :evil_lol: Anka niezły kwartet :):evil_lol: a dzinu dostala kocyk nakrywczy coby nie marzła :) Quote
yewcia1 Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Czy aparat już wrócił? I Dzinex obfocona??????????? Quote
zdrojka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 No właśnie, ja też chętnie bym zdjęcia pooglądała... Quote
justynavege Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 kurcze same plagi egipskie :placz: prad nam sie zepsul Tezet wszystkie gniazdka przejrzał czesc naprawiona ale w duzym pokoju nie wiec telewizor na przedłuzaczu i chyba dostał w doo czytnik kart :-( aparat wrocil cyknełam dziniaka spiacego nakrytego kołderka ale czytnik karty nie widzi a w aparacie działa:-o :placz::placz::placz: Quote
uxmal Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 JUsty a masz w aparacie gniazdko do kabelka USB? Quote
justynavege Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 ux własnie kabelka niet ale ze aparat słuzy Tezetowi jako jedno z narzedzi pracy wierze ze szybciutko coś wymysli :eviltong::multi: Quote
fjolka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='justynavege']ux kochana długotrwałe prawie całonocne moczenie w wodzie z lodem poskutkowało:) skora zejdzie a jakze bo zrobiła sie ciemnobrazowa na razie jeszcze staram sie nie dotykać ale juz bol dawno minął najgorsza pierwsza noc :evil_lol: [quote name='uxmal']a jakiegoś kremu nie stosujesz? o matko justyna :-o co ci sie kobieto przytrafilo z ta reka?? Quote
fjolka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='AnkaG']A to ja z moją gromadką. Nuka zabrana ze schronu to ta z długim ogonem. http://img503.imageshack.us/img503/6673/obraz013ot8.jpg fajne te twoje maluchy,a jak wam sie zyje z taka iloscia pewnie bardzo zywotnych psiakow ? a w ogole to powinnas je czesciej pokazywac;), moze jakas galeryjka czy cus :hmmmm: :siara: no i oczywiscie tez czekam na foty kanapowej panienki:cool1: Quote
AnkaG Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 fjolka napisał(a):fajne te twoje maluchy,a jak wam sie zyje z taka iloscia pewnie bardzo zywotnych psiakow ? a w ogole to powinnas je czesciej pokazywac;), moze jakas galeryjka czy cus :hmmmm: :siara: no i oczywiscie tez czekam na foty kanapowej panienki:cool1: No przecież mamy galeryjkę - tylko mało ostatnio fotek bo synuś posiał aparat. A ja też czekam na fotki :cool1: Quote
AnkaG Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 fjolka no i kto jeszcze by miał ochotę adres naszej galerii http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=55301 Quote
Recommended Posts