uxmal Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Justy to niezły wynik. Niesamowite. A jak to wychodzi z oddaleniem się Dzinki na smyczy kiedy chce kooo lub siiii? Quote
justynavege Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 chodzimy na rozciaganej po chodniku na krotkiej - ulica ruchliwa- a jak wejdziemy w teren bezp. to popuszczam smycz i dzinka smiga nie chce zapeszac ale ta metoda daje efekty ...... jak sobie przypomne co wyprawial ze mna Fluck (*).........:oops: Quote
yewcia1 Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Fluczek był wyrwirączka ale i tak bardzo kochany i wyjątkowy z niego chłop, do dziś pamiętam jego żabki:lol: Quote
uxmal Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Bo ja nie wiem o co chodzi:( To się uzewnętrzniłam. :) A znam psa który żabę pokłnął i biegał po podwórku zszokowany. Quote
uxmal Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 :oops::oops: nie zajarzyłam :oops: dzięki Quote
yewcia1 Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Ux - żabki flucze to leżenie w pozycji na brzuchu i wyciąganie tylnich nóg do tyłu i czołganko po tapczanie - on to wprost uwielbiał. Quote
zdrojka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 No tak, to obie dałyśmy ciała :evil_lol: Quote
uxmal Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Zdrojka trudno było się domyśleć. Jaki pies czołga się po kanapie? Pod kanapą- rozumiem, Zjada żaby też:) Skacze po żabiemu też rozumiem. :) A Fluk miał trening przeciw bombowy opanowany w każdym szczególe. Quote
uxmal Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 A niech to! ONA POZUJE DO ZDJĘCIA!!!!:crazyeye::lol: Quote
zdrojka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Super seria :loveu: Faktycznie pozuje, jak zobaczyła, że zainteresowano się jej osobą, to od razu pozycję przyjęła odpowiednią :evil_lol: Quote
justynavege Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 raczej nie pozuje :evil_lol: 1Pani woła co ona chce...... no słyszę słyszę ale nie wstaję ;) nie wstaję i już mog e sie jedynie przewrocic na plecy Quote
uxmal Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 hihihhi A swoją drogą. Baardzo ładny fotel:) Quote
justynavege Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 uxmal napisał(a):hihihhi A swoją drogą. Baardzo ładny fotel:) lekko naddarty zębem czasu ale wygodny ( co widać :evil_lol:) kiedyś był moj ;) Quote
fjolka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 justyna piekna ta twoja dzinka :loveu: fotel...hmm tez niczego sobie wiec nie dziwota, ze cie dziewczyna z niego wyeksmitowala:evil_lol:;) Quote
fjolka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='uxmal']żabki? Żywe żabki połykał.? [quote name='zdrojka']Uxmal, no nie mogę :evil_lol: [quote name='uxmal']Bo ja nie wiem o co chodzi:( To się uzewnętrzniłam. :) A znam psa który żabę pokłnął i biegał po podwórku zszokowany. [quote name='yewcia1']Ux - żabki flucze to leżenie w pozycji na brzuchu i wyciąganie tylnich nóg do tyłu i czołganko po tapczanie - on to wprost uwielbiał. usmialam sie do lez:roflt::roflt::roflt:uxmal alez ty masz wyobraznie ;):lol: Quote
justynavege Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 witamy fjolkę na Dzinowym wątku :loveu: ux sie pewnie skojarzylo rybkowo bo ostatnio swoje rybki ratowała Quote
uxmal Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='fjolka']usmialam sie do lez:roflt::roflt::roflt:uxmal alez ty masz wyobraznie ;):lol: :oops::oops: Wiem wiem surrealizm to moja pasja:) Ale o żabie to naprawdę pisałam. Pies ją połknął i biegał i był w szoku.:) Quote
uxmal Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 a co do rybek to dziwna sprawa wyszła one zdychają jak zapalę światło. Nigdy takie coś nie występowało:) Siedzą teraz w mroku jak Lord Voldemord lub dark vader Quote
yewcia1 Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 [quote name='uxmal']a co do rybek to dziwna sprawa wyszła one zdychają jak zapalę światło. Nigdy takie coś nie występowało:) Siedzą teraz w mroku jak Lord Voldemord lub dark vader Ryby i swiatłowstręt??????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Foty z dziś tu Dzineks chyba po ostrej imprezie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts