Reno2001 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Cociu Iwop, zmieńmy tytuł :p . Iwanek jest juz przecież w swoim domku u kochającego go pana Ryszarda:loveu:. Quote
iwop Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 a moze dostaniemy jakieś zdjęcie Iwanka...?:oops: Quote
irenaka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Ze zdjęć Iwonko nic nie będzie, ponieważ Pan Ryszard nie ma aparatu. Przed wyjazdem miał kupić, ale chyba przez tą nerwową atmosferę przez wyjazdem nie miał do tego głowy. Chyba musicie poczekać kiedy przyjadą do Krakowa i wtedy osobiście zrobię zdjęcia. Quote
irenaka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Iwonko! Mam dla Ciebie niespodziankę. Przesyłam Ci wraz ze zdjęciami Lorisa -Iwanka ucałowania od niego. Mam nadzieję, że ucieszysz się z wiadomości od niego. Iwanek jest już zdrowy, waży 22kg i jest jak zaraz zobaczysz bardzo szczęśliwym psiakiem. Quote
iwop Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 irenaka :loveu: Mozesz wierzyc albo nie ale popłakałam sie ze wzruszenia.:oops: Iwanek jest nazdjęciach taki piękny i szczęśliwy! Tak bardzo się balam, że jest może nieuleczalnie chory - taki wychudzony, popuszczajćy siusi... JESTEM TAKA SZCZĘŚLIWA GDY WIDZE TE ZDJĘCIA. Irenko to dzięki Tobie Iwanek ma nowe życie. :loveu: Quote
irenaka Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Iwonko! Ty sobie ze mnie żartujesz! Uratwałaś go i to Tobie zawdzięcza te szczęśliwe dni. Trzeba też przyznać, że Pan Ryszard spisał się na medal. Nie myślałam, że facet może tak kochać i opiekować się psem. Wiedziałam, że się ucieszysz ze zdjęć. Jak CIę znam to beczysz tak jak ja. Quote
iwop Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 nie bedziemy sie licytowac komu Iwanek zawdzięwcza nowe życie... ja tam swoje wiem:p Iwanek jest piekny. A pan Ryszard - nie mam słow... Quote
Agnie Koty Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Gratuluję dziewczyny! A Ivan wygląda jak król świata.:lol: Szczęśliwy, dumny, kochany.... Hm, to chyba prawda, że wszystkie Ryśki to fajne chłopaki, :evil_lol: Quote
kofee Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Też mam łzy w oczach, jak patrzę na te zdjęcia. Temu psu bardzo brakowało takiego pana, i widać że temu panu bardzo brakowało takiego psa.:lol: Wiecie co, to pewnie okropne:oops: , ale pomyślałam sobie, że to może nawet lepiej, że go wyrzucili na tym rondzie, bo to wszystko co stało się później to tylko dobre dla tego psa... Quote
Lucyja Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Iwop i Irenka wy sie nie kłóćcie, która z Was zrobiła więcej dla Tego psiaka, bo obie dałyście mu poprostu nowe życie !! I myslę, że za wasze wielkie serca wiele dobrego Was spotka :loveu: A Iwan naprawdę wygląda jak król. :loveu: Cudowny, wyniosły i szczęśliwy król. Pozdrowienia dla pana, który Iwankowi pokazuje nowe życie i nowy świat.:multi: Quote
Ulka18 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Ale cudne zdjecia :loveu: :loveu: :loveu: to chyba w Parku Jordana o ile sie nie myle Lorisek bardzo dumnie i dostojnie sie prezentuje :iloveyou: Ale ze wszedl do tej kolejki :crazyeye: moje dziewczynki w zyciu by nie weszly :evil_lol: Quote
Puchatek Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Lucyja']Iwop i Irenka wy sie nie kłóćcie, która z Was zrobiła więcej dla Tego psiaka, bo obie dałyście mu poprostu nowe życie !! [/quote] One się raczej kłócą która z nich mniej zrobiła :evil_lol: Quote
haker11 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Co za szczęśliwe zakończenie! A Ivan poprostu przecudowny, dostojny pies, który wygrał los na loterii!:multi: :multi: :multi: Quote
kofee Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 No widać, że nowy pan mu "ojcuje" - zabrał chłopaka na plac zabaw:lol: Mnie się najbardziej podoba to zdjęcie, jak Iwan pije wodę ze stawu:loveu: Quote
Recommended Posts