Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MagdaB napisał(a):
Nasz maluszek teraz napewno wydobrzeje :).

oj marzy mi się już poniedziałek i wizyta u weterynarza żeby okazało się ze się poprawia on jest taki kruchy :( nasze biedactwo :) kochane

Posted

Zofija napisał(a):
ale z tego co Pati mi pisała to wybrzydza. Wyjada kawałki mięsa, a ryż be. Teraz ma jedzonko miksowane. Ale to świadczy, ze jest wybredny.

To może jakieś dobre puszki mięsne mu podać,przynajmniej na początek jeżeli wybrzydza,chociaż ja sądzę,że każdy pies musi przyzwyczaić się do nowego jedzenia,innego smaku.Najważniejsze aby chociaż przez dwa tygodnie jedzenie było treściwe i zawierało witaminy aby odbudować masę ciała i poprawić stan skóry,sierści.

Posted

Anula napisał(a):
A znany jest Torona już charakter,jaki jest,jak zachowuje się na spacerach,w domu?

jest bardzo spokojny i nadal przestraszony, uwielbia spacerki ale jest slabiutki i staram sie go nie przemeczac... malec kochany

Posted

patkaoppl napisał(a):
jest bardzo spokojny i nadal przestraszony, uwielbia spacerki ale jest slabiutki i staram sie go nie przemeczac... malec kochany

Śliczny jest, dobrze ,że już ma za sobą ten koszmar....:(

Posted

Zofija napisał(a):
Dzisiaj dostałam smsa, ze mały robi się coraz bardziej "akywny" . Jutro wizyta u weta i zdjęcia:) . Ale się cieszę:loveu:

To czekamy na zdjęcia :)

Posted

monika55 napisał(a):
Zagladam, faktycznie już jakiś inny. Pytał kto o niego?

Pytał, ale na 99% zostaje w ds na stałe:). Dam znać. Ma chorą trzustkę już zamówiłyśmy specjalną karmę. Stąd taki chudy. I wybaczcie, on nie ważył 3, 700 kg, tylko 6,700 kg, a teraz 7,100:). Ja to jestem zakręcona dość mocno.