maciaszek Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Tym razem dawkowania emocji nie będzie. Zdjęć nie robiłam :eviltong:. Mam tylko takie: Quote
3 x Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 maciaszek napisał(a):Tym razem dawkowania emocji nie będzie. Zdjęć nie robiłam :eviltong:. Mam tylko takie: w piz*u i wylądował ;) Quote
maciaszek Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 Choć jak padnięcie wygląda, to było zdegustowanie. Faktem, iż nie otrzymał nic do jedzenia, mimo że jedzenie na kuchennym stole było! No! Quote
qmu Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 czyli to cos bardziej w stylu "smutny foch" :) Quote
soboz4 Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Co tam słychać u Bazylka? Dawno nic o nim nie było! Quote
maciaszek Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 Ano dawno nas tu nie było. Ale to dlatego, że nie mam nowych zdjęć, a wieści w zasadzie ciągle takie same - białas śpi, je, śpi, je, śpi, je, spaceruje, śpi, przytula się do państwa, je, śpi ;). A teraz do tej listy doszło jeszcze wylegiwanie się na balkonie i wielokrotne marudzenie, aby ten balkon otworzyć, a potem wietrzenie mieszkania, gdy z balkonu wraca i drzwi za sobą nie zamyka ;). Wczoraj jednak wydarzyło się w życiu Bazylka nieco więcej niż zwykle! Wczoraj był rozpieszczany i rozpuszczany jeszcze bardziej (jeśli to w ogóle możliwe :evil_lol:) niż na co dzień, dostawał przeróżne smakołyki przez dzień cały (a w zasadzie poczynając od północy) i był wycałowywany od stóp aż po czubek nosa ;). Wczoraj bowiem białas obchodził 12 urodziny! Urodziny zbiegły się z Wielkim Gotowaniem, obżarł się więc należycie :) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
soboz4 Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 To gratulacje, życzę mu spełnienia wszystkich psich marzeń! Quote
maciaszek Posted March 18, 2014 Author Posted March 18, 2014 Dziękuję z imieniu Bazylastego :)! Przekażę :). Quote
agutka Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 12 lat ?? toć to piękny wiek :loveu: wszystkiego dobrego dla białaska i kolejnych 12-stu :multi: Quote
Jasza Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 Piękny wiek :loveu: Najlepsze życzenia dla Bazyla! :Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
maciaszek Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 Białas zamyśla się... ...ale pozdrawia i dziękuje :loveu:. I ja dziękuję też :loveu:! Quote
Alicja Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 o rany ...a ja sie zagapiłam ..... Bazylku ...dużo zdrówka :loveu: Quote
maciaszek Posted March 22, 2014 Author Posted March 22, 2014 Alicja napisał(a):o rany ...a ja sie zagapiłam ..... Bazylku ...dużo zdrówka :loveu: A dziękujemy, dziękujemy :) Przekażę :) A w chwili wolniejszej napiszę jaką przygodę miał wczoraj białas. Jakbym zapomniała, krzyczcie! ;) Quote
maciaszek Posted March 27, 2014 Author Posted March 27, 2014 To ja Wam napiszę tylko, że przygoda białasa była okropna. Drzwi od windy przytrzasnęły Bazylkową smycz. Winda pojechała na dół, a białas na szelkach do góry... Quote
soboz4 Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 makabra!!! też tak mi raz Igę porwało, ale na szczęscie winda miała blokadę, która się włączyła, ale długo nie mogłam się pozbierać po tym zajściu, z tym, że Iga ze mną była w windzie a przytrzasnęła się końcówka smyczy miedzy drzwiami i winda pojechała (chyba w dół, bo Iga porwało do góry...), ze strachu nawet nie umiałam krzyknąć, a potem trzęsłam się jak galareta. To była moja głupota bo Iga wchodziła i wlokła za sobą smycz... Quote
Majkowska Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 wSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA BIAŁASA!! 12 lat to piękny wiek! U mnie też była taka historia z poprzednim psem - mama wsiadła do windy, a lina 5 m zaczepiła się u dołu , drzwi się zamknęły i ruszyło. Już nawet nie pamiętam co się stało i jak się skończyło, chyba odpięła, albo nacisnęła przycisk stopu. Gdyby nie to.....:shake: Quote
3 x Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 maciaszek napisał(a):To ja Wam napiszę tylko, że przygoda białasa była okropna. Drzwi od windy przytrzasnęły Bazylkową smycz. Winda pojechała na dół, a białas na szelkach do góry... masakra dobrze że nic się złego nie stało, bo się nie stało prawda? Quote
Recommended Posts