Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Ano dawno nas tu nie było.
Ale to dlatego, że nie mam nowych zdjęć, a wieści w zasadzie ciągle takie same - białas śpi, je, śpi, je, śpi, je, spaceruje, śpi, przytula się do państwa, je, śpi ;). A teraz do tej listy doszło jeszcze wylegiwanie się na balkonie i wielokrotne marudzenie, aby ten balkon otworzyć, a potem wietrzenie mieszkania, gdy z balkonu wraca i drzwi za sobą nie zamyka ;).

Wczoraj jednak wydarzyło się w życiu Bazylka nieco więcej niż zwykle!
Wczoraj był rozpieszczany i rozpuszczany jeszcze bardziej (jeśli to w ogóle możliwe :evil_lol:) niż na co dzień, dostawał przeróżne smakołyki przez dzień cały (a w zasadzie poczynając od północy) i był wycałowywany od stóp aż po czubek nosa ;).
Wczoraj bowiem białas obchodził 12 urodziny!
Urodziny zbiegły się z Wielkim Gotowaniem, obżarł się więc należycie :)
:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Alicja napisał(a):
o rany ...a ja sie zagapiłam .....

Bazylku ...dużo zdrówka :loveu:

A dziękujemy, dziękujemy :)
Przekażę :)

A w chwili wolniejszej napiszę jaką przygodę miał wczoraj białas. Jakbym zapomniała, krzyczcie! ;)

Posted

makabra!!!

też tak mi raz Igę porwało, ale na szczęscie winda miała blokadę, która się włączyła, ale długo nie mogłam się pozbierać po tym zajściu, z tym, że Iga ze mną była w windzie a przytrzasnęła się końcówka smyczy miedzy drzwiami i winda pojechała (chyba w dół, bo Iga porwało do góry...), ze strachu nawet nie umiałam krzyknąć, a potem trzęsłam się jak galareta. To była moja głupota bo Iga wchodziła i wlokła za sobą smycz...

Posted

wSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA BIAŁASA!!
12 lat to piękny wiek!

U mnie też była taka historia z poprzednim psem - mama wsiadła do windy, a lina 5 m zaczepiła się u dołu , drzwi się zamknęły i ruszyło. Już nawet nie pamiętam co się stało i jak się skończyło, chyba odpięła, albo nacisnęła przycisk stopu. Gdyby nie to.....:shake:

Posted

maciaszek napisał(a):
To ja Wam napiszę tylko, że przygoda białasa była okropna.
Drzwi od windy przytrzasnęły Bazylkową smycz.
Winda pojechała na dół, a białas na szelkach do góry...

masakra
dobrze że nic się złego nie stało,
bo się nie stało prawda?