Jasza Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Ano, kto by pomyślał, taka trawa zielona w listopadzie.:p Quote
3 x Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 i Kasia jaka gorąca kobita albo pracowita bo rękawy zakasane tylko nie wiem czy z gorąca czy z roboty ;) Quote
Jasza Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Taa, i zaraz się Maciaszek przyzna, że zaległości wkleiła. Z sierpnia :diabloti: Quote
maciaszek Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 [quote name='3 x']niezłą pogodę macie :diabloti:A bywa i taka :eviltong:. [quote name='Jasza']Ano, kto by pomyślał, taka trawa zielona w listopadzie.:pNiejedno Cię jeszcze zadziwi :eviltong:. [quote name='Jasza']Taa, i zaraz się Maciaszek przyzna, że zaległości wkleiła. Z sierpnia :diabloti: A wcale bo nie :D. Z października :eviltong:. 21 dokładnie ;). Białas chciał się zapoznawać... ...ale koleżanka się go bała... ...choć nieco ciekawa jednak była... Quote
maciaszek Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 Po jakimś czasie panna troszkę się przekonała, ale dystans bezpieczny zachowywała ;). Co było dalej, w następnym odcinku :D. Quote
Jasza Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 W następnym odcinku będzie o wielkiej miłości :multi: Quote
3 x Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 nas na osiedlu jak ktos obszczekuja to są tylko dwie opcje: bigielki albo jamniki o tyle o ile jeszcze nie każdy jamnik to na bank każdy bigiel albo spotykamy cały czas jednego i tego samego :evil_lol: Quote
maciaszek Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='Jasza']W następnym odcinku będzie o wielkiej miłości :multi: Nie zapominaj, że białas wielką miłość odczuwa tylko do pani, pana i jedzenia. Choć nie mam pewności czy to taka kolejność powinna być, czasem zdaje mi się, że jedzenie wysuwa się na pierwszą pozycję :D. Oto ciąg dalszy spotkania białego z łaciatą ;). Najpierw Bazyl chciał uciec i pani musiała go gonić ;). Potem udawali, że się nie widzą ;). W końcu pani zdjęła kaganiec i białas ruszył w stronę panny :diabloti:. Beznamordnikowy olbrzym znów ją onieśmielił. Ale po chwili zaczęła go zaczepiać :). A Bazyl, jak to Bazyl, preferuje statyczny rodzaj zabawy, w przeciwieństwie do łaciatej :evil_lol:. Quote
maciaszek Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 Dość szybko się zaczepkami zniechęcił i przybył po pomoc do pani ;). Quote
Jasza Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 A jednak miłość ;-) Tylko nieodwzajemniona..:p Quote
3 x Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 [quote name='maciaszek'] A Bazyl, jak to Bazyl, preferuje statyczny rodzaj zabawy, w przeciwieństwie do łaciatej :evil_lol:.[/QUOTE] mie marudź on i tak jest mega ruchawy w porównaniu z Fredziem ;) Quote
maciaszek Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 [quote name='3 x']mie marudź on i tak jest mega ruchawy w porównaniu z Fredziem ;) Tak mówisz? Fotki zrobione w odstępie czasowym nie tak małym :D. Podchody ;) Quote
3 x Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='maciaszek']Tak mówisz? Fotki zrobione w odstępie czasowym nie tak małym :D. ha to nie jego mam porównywac do Freda a Ciebie ruszyłaś głową - powinnam to docenić :evil_lol: Quote
maciaszek Posted December 2, 2013 Author Posted December 2, 2013 [quote name='3 x']ha to nie jego mam porównywac do Freda a Ciebie ruszyłaś głową - powinnam to docenić :evil_lol:[/QUOTE] O sobie specjalnie nic nie napisałam, choć mnie korciło ;). Czekałam na Twój komentarz :D. Quote
Alicja Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='3 x']ha to nie jego mam porównywac do Freda a Ciebie ruszyłaś głową - powinnam to docenić :evil_lol:[/QUOTE] :lol::lol::lol: Quote
Jasza Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 A widzicie, ja odwrotnie, na początku miałam wielki problem, żeby zrobić Miśce zdjęcie. Zawsze wychodziła na nim jak czarna, rozmazana plama w biegu. Potem się nauczyłam i kiedy biegła ( czyli prawie non stop ;-)) szykowałam się z aparatem i pstrykałam zdjęcie pustemu miejscu metr przed nią. Zanim szybka migawka zadziałała, Misiowa wskakiwała w kadr :diabloti: Quote
3 x Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='Jasza']A widzicie, ja odwrotnie, na początku miałam wielki problem, żeby zrobić Miśce zdjęcie. Zawsze wychodziła na nim jak czarna, rozmazana plama w biegu. Potem się nauczyłam i kiedy biegła ( czyli prawie non stop ;-)) szykowałam się z aparatem i pstrykałam zdjęcie pustemu miejscu metr przed nią. Zanim szybka migawka zadziałała, Misiowa wskakiwała w kadr :diabloti:[/QUOTE] u nas tak Fred robi jak chce maleńtasa uspokoić jak za bardzo bryka najpierw startuje wprost na niego ale oczywićie tan już zdązy się przemieścić wówczas Fredul staje , mierzy, analizuje oblicza i uderza ;) celująć mniej wiecej metr moze dwa przed maleńtasa - i zazwyczaj celnei go dopada ;) Quote
maciaszek Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 Zblazowany białas ;-). Pora iść dalej... ...bo tam coś ciekawego jest.. ...ale nie dane było sprawdzić co, bo pani odwołała, w obawie przed wsadzaniem mordy w g... Quote
maciaszek Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 ... taka strata, bo to coś mniamuśnego było, na pewno! Quote
Jasza Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Jaki grzeczny :loveu: U nas jakby było g....o to mogłabym sobie odwoływać..:oops: Quote
maciaszek Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 Ze skutecznością odwoływania u na też różnie jest. To zależy w jakiej odległości od wołającego znajduje się białas :D. Quote
Jasza Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 A to fakt ;) Zauważyłam taką dziwną zależność ;) Quote
maciaszek Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 Bazylek został dziś zmuszony do zadbania o swoją urodę i wygodę przy okazji też. Zaliczył salon piękności, gdzie zrobiony został mu manicure i pedicure :). Trochę inaczej niż to zwykle bywa, bo przy pomocy takiego oto narzędzia: Quote
Recommended Posts