yolanovi Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='ewu']Zapisz 100 zł ode mnie. Musimy go wyrwać....[/QUOTE] WIelkie dzięki ewu iwszystkim, którzy zajrzeli do Grysia. Musimy sprawić, żeby się jego śliczny pychol uśmiechnął Quote
yolanovi Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='ewu']Może Iwonka by zrobiła , ja nie umiem...[/QUOTE] Jeszcze nie ma, ale się zajmiemy FB również Quote
ewu Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='yolanovi']Jeszcze nie ma, ale się zajmiemy FB również[/QUOTE] Myślę,że się uda... On jest wzruszający, ma pycholek szczeniaka. Quote
ewu Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Pamiętaj żeby mi konto podesłać, ja mam sklerozę.... Quote
yolanovi Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='ewu']Pamiętaj żeby mi konto podesłać, ja mam sklerozę....[/QUOTE] Nic się nie martw :) Quote
ewu Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='yolanovi']Nic się nie martw :)[/QUOTE] Trzymam za słowo:) Pomału zaczynam się we wszystkim gubić... Quote
MALWA Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='yolanovi']Ja mogę dać 15 zł stałej. Trzeba by coś dla niego poszukać, jakiś sprawdzony hotelik. Ja mogę zostać skarbnikiem Grysia, ale na razie z wpłatami proszę się wstrzymać. Zestawienie deklaracji w poście 4[/QUOTE] Może by do Angeliki go dać, pod Kraków, tylko nie wiem czy ma miejsce. Mogę dopytać,............ [quote name='ewu']Zapisz 100 zł ode mnie. Musimy go wyrwać....[/QUOTE] Dziękuję pięknie ! [quote name='ewu']Pamiętaj żeby mi konto podesłać, ja mam sklerozę....[/QUOTE] I do mnie tez wyślij konto, bo w sobote wyjeżdżam na urlop, w domu będę pod koniec sierpnia. Nie jestem pewna, czy będę miała dostep do netu i tym samym nie zrobie dla Grysia przelewu................ Quote
yolanovi Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='MALWA']Może by do Angeliki go dać, pod Kraków, tylko nie wiem czy ma miejsce. Mogę dopytać,............/QUOTE] Zapytaj u Angeliki, może akurat go weźmie :) Quote
yolanovi Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='Klementynkaa']jestem i ja, finansowo nie pomogę ale może na coś innego się przydam![/QUOTE] Dzięki Magda za obecność :) Quote
zozola77 Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 i ja sie melduję u Grysia na zaproszenie Malwy....super ze ma wątek i juz jakies deklaracje..on mi teraz tak łudzaco przypomina Amorka :-( co do finansów to musze pomyśleć.... nie wiem czy tylko u mnie tak jest..ale nie widze zdjec z 2 i 3 postu :shake: Quote
yolanovi Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='zozola77']i ja sie melduję u Grysia na zaproszenie Malwy....super ze ma wątek i juz jakies deklaracje..on mi teraz tak łudzaco przypomina Amorka :-( co do finansów to musze pomyśleć....:shake:[/QUOTE] Dzięki, że jesteś. Wysłalam zapytania do dwóch hotelików i czekam na info. Kasy mamy na razie malutko, ale..... wierzę, że jeszcze ktoś do Grysia zajrzy, pokocha i wesprze. Quote
zozola77 Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 jeden hotelik to u Angeliki ??? a drugi??? edytowąłam popzredni post dopiskiem ze zdjec nie widac...nie wykosowałas ich przypadkiem z portalu na którym je zgrywałąs/? bo to tak wyglada..sama tak kiedys zrobiłam bo nie wiedziałam ze znikną wtedy...no chybaz e tylko cos u mnie i ja ich nie widze Quote
Nilsson Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Ja mogę na razie jednorazowo wesprzeć Grysia ,podeślijcie konto. Quote
yolanovi Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 konto porozsyłam dzisiaj, wieczorem z domu. u Angeliki miała pytac Malwa, ja napisałam do Nadira i do hoteliku Raszka u Emiś w Sarnowie. Od Emis już mam odpowiedź - niestety nie ma miejsc:shake: i raczej nie zanosi się na zmianę, przynajmniej do września. Kto zna jeszcze jakieś hoteliki albo DT, ale dobre, sprawdzone? Quote
yolanovi Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 Zapytałam jeszcze u Amadorki [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226056-Hotel-dla-zwierząt-4łapy-WOLNE-MIEJSCE?p=21146528#post21146528[/URL], ale to trochę daleko... mazowieckie. Nikt nie widzi fotek? Ja widzę i daltego pytam. Quote
Klementynkaa Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 ja też widzę tylko część fotek. FB mogę mu zrobić tylko czy w formie albumu czy wydarzenia? sama się ostatnio zastanawiam co lepsze! teraz sezon wakacyjny więc z miejscem w hotelikach ciężko... Quote
yolanovi Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='Klementynkaa']ja też widzę tylko część fotek. FB mogę mu zrobić tylko czy w formie albumu czy wydarzenia? sama się ostatnio zastanawiam co lepsze! teraz sezon wakacyjny więc z miejscem w hotelikach ciężko...[/QUOTE] Powalczę z fotkami w domu, wieczorkiem. Dzieki za info. Co do FB to tez nie wiem co lepiej album czy wydarzenie. Jeśli wydarzenie to musiłałby być współadminem ktoś blisko psiaka, bo jak brak bieżących informacji to jest kicha Quote
Sarunia-Niunia Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [quote name='yolanovi']konto porozsyłam dzisiaj, wieczorem z domu. u Angeliki miała pytac Malwa, ja napisałam do Nadira i do hoteliku Raszka u Emiś w Sarnowie. Od Emis już mam odpowiedź - niestety nie ma miejsc:shake: i raczej nie zanosi się na zmianę, przynajmniej do września. [COLOR=#ff8c00][B]Kto zna jeszcze jakieś hoteliki albo DT, ale dobre, sprawdzone?[/B][/COLOR][/QUOTE] Zaraz zadzwonię i zapytam w fajnym, domowym i sprawdzonym hoteliku... zobaczymy, może by się udało.... Quote
yolanovi Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='Sarunia-Niunia']Zaraz zadzwonię i zapytam w fajnym, domowym hoteliku... zobaczymy, może by się udało....[/QUOTE] Dziękuję Barnadtko:loveu: Quote
Martika&Aischa Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 przybiegam z rana do chłopaka ....Yoleczko podeślij mi swoje konto. Dziękuję :) Quote
yolanovi Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='Martika@Aischa']przybiegam z rana do chłopaka ....Yoleczko podeślij mi swoje konto. Dziękuję :)[/QUOTE] Justynko, na moje :) Quote
Recommended Posts