Martika&Aischa Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Marysia O. napisał(a):Na konto wpłynęło dzisiaj 20zł od Aldrumki, dziękuję:lol: Zrobiłam też przelew za DT od 10.11 do 10.12 i niestety sytuacja Marcelka wygląda nieciekawie:roll: Na koncie zostało 37,70zł a prawdopodobnie niedługo skończy się karma. Niestety :( sytuacja Marcelka rzeczywiście nieciekawa :( niebawem będziemy musiały zamówić karmę ale nie mamy za co :( dziewczynki bardzo proszę o POMOC :( czy ktoś mógłby zrobić choć malutki bazarek ? bardzo proszę :( Quote
Marysia R. Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Niestety nie jest dobrze. Ja niestety nie mam fantów ale gdyby ktoś miał a nie czuł się na siłach robić bazarku to mogę zająć się samą organizacją. Quote
Marysia R. Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Wczoraj wpłynęło 10zł od arim, dziękuję:) Quote
Martika&Aischa Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 no to ja się biorę za mega bazarek świąteczny - musimy jakoś uzbierac pieniążki na opłatę DT oraz karmy. Quote
Martika&Aischa Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Mentosek zaprasza na bazarek :) u nas już świątecznie :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/248757-%C5%9Awi%C4%85t-Czar-%29-Luksusowy-bazarek-%C5%9Bwi%C4%85teczny-%29-26-11-20-00?p=21545493#post21545493 Quote
Guest yolaantaa Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Martika@Aischa napisał(a):oj tak :) Mentosek to naprawdę super psiak więc musi trafić swój na swojego ;)...Kolejny uratowany psiaczek,ale zastanawia mnie zawsze dlaczego akurat o tego walczyłyście,przecież każdy inny będący w schronisku piesek zasługuje na dom i każdego tak samo żal... Quote
Martika&Aischa Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 yolaantaa napisał(a):...Kolejny uratowany psiaczek,ale zastanawia mnie zawsze dlaczego akurat o tego walczyłyście,przecież każdy inny będący w schronisku piesek zasługuje na dom i każdego tak samo żal... żartujesz ??? walczymy o każdego jednego o którym się dowiemy. W tym czasie na transport do Radys czekał Marcelek i jeszcze jeden psiak. Kiedy w grę wchodzi wywózka działa się błyskawicznie i tym sposobem Marcelek przyjechał na śląsk. To chyba normalne. A walczymy o każdego jednego któremu możemy pomóc i zmienic jego los. To chyba normalne :) I nigdy nie zastanawiamy się czy ładny ? czy brzydki ? czy ma 4 łapy czy 3. Jak trzeba pomóc to się pomaga bo po to tu Wszyscy jesteśmy. Smutne i okropne jest tylko to że nie potrafimy pomóc wszystkim ...za dużo na tym świecie ludzkiej głupoty i psiego nieszczęścia. Quote
Marysia R. Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Mentosek zaprasza na bazarek :) u nas już świątecznie :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/248757-Świąt-Czar-)-Luksusowy-bazarek-świąteczny-)-26-11-20-00?p=21545493#post21545493 Martiko dziękuję:loveu: Lecę się zameldować! Quote
mestudio Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 yolaantaa napisał(a):...Kolejny uratowany psiaczek,ale zastanawia mnie zawsze dlaczego akurat o tego walczyłyście,przecież każdy inny będący w schronisku piesek zasługuje na dom i każdego tak samo żal... My walczymy o tego, inna grupa o innego, jeszcze inna o kolejnego. I tak się to kręci, znajdzie się domek dla tego, to dziewczyny wypatrzą kolejnego, nie ważne skąd, z którego przytuliska, schroniska. Znowu stworzą sensowną grupę i pomogą. Quote
Gabi79 Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Martika@Aischa napisał(a):żartujesz ??? walczymy o każdego jednego o którym się dowiemy. W tym czasie na transport do Radys czekał Marcelek i jeszcze jeden psiak. Kiedy w grę wchodzi wywózka działa się błyskawicznie i tym sposobem Marcelek przyjechał na śląsk. To chyba normalne. A walczymy o każdego jednego któremu możemy pomóc i zmienic jego los. To chyba normalne :) I nigdy nie zastanawiamy się czy ładny ? czy brzydki ? czy ma 4 łapy czy 3. Jak trzeba pomóc to się pomaga bo po to tu Wszyscy jesteśmy. Smutne i okropne jest tylko to że nie potrafimy pomóc wszystkim ...za dużo na tym świecie ludzkiej głupoty i psiego nieszczęścia. Marticzko, pięknie to napisałaś!!! Nic dodać nic ująć. Niestety wszystkim psiakom nie da się pomóc, to oczywiste Lecę na bazarek Quote
Guest yolaantaa Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 To piękne naprawdę,ale szkoda,że nie można pomóc wszystkim,bo wszystkie są kochane i zasługują na wszystko co najlepsze... Quote
Marysia R. Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Przypomniałam sobie o dziecięcych łyżwach, które zalegają mi w kotłowni więc również zapraszam na bazarek:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/248794-Łyżwy-dziecięce!!-Dla-chłopca-i-dziewczynki-Do-24-11-ZAPRASZAM-) Quote
Martika&Aischa Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='Marysia O.']Przypomniałam sobie o dziecięcych łyżwach, które zalegają mi w kotłowni więc również zapraszam na bazarek:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/248794-Łyżwy-dziecięce!!-Dla-chłopca-i-dziewczynki-Do-24-11-ZAPRASZAM-) zapraszamy na śliczny zimowy bazarek :):):) Quote
Martika&Aischa Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 A nasz Mentosek wciąż czeka na swój domek ...wierzę że się w końcu doczeka :) Anetka przesłała mi zdjęcie naszego chłopaka w kwiatowej pościeli ;) ależ temu urwisowi dobrze :lol: Quote
Gusiaczek Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 Przyszłam przywitać się z Mentoskiem :) Quote
halszka Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 (edited) Wyróżniłam chłopaka na tydzień na tablicy,może ktoś wypatrzy...pozwoliłam sobie również zmienić jedno zdjęcie:)Trzymam kciuki i idę się pakować,jutro wyjazd na weselicho :cunao: Edit.zapomniałam dodać link do ogłoszenia http://tablica.pl/oferta/mentos-niewielki-mlody-wesoly-psi-ideal-czeka-na-dom-ID3V7xT.html Edited November 22, 2013 by halszka Quote
Marysia R. Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 halszka napisał(a):Wyróżniłam chłopaka na tydzień na tablicy,może ktoś wypatrzy...pozwoliłam sobie również zmienić jedno zdjęcie:)Trzymam kciuki i idę się pakować,jutro wyjazd na weselicho :cunao: Halszko dziękujemy:loveu: Życzę dobrej zabawy:lol: Quote
Martika&Aischa Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 [quote name='halszka']Wyróżniłam chłopaka na tydzień na tablicy,może ktoś wypatrzy...pozwoliłam sobie również zmienić jedno zdjęcie:)Trzymam kciuki i idę się pakować,jutro wyjazd na weselicho :cunao: Halszko dziękujemy :loveu: cudownej zabawy:bigcool: Quote
Martika&Aischa Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 zima idzie ;) Mentosek na zimę przygotowany :lol: mróz mi nie straszny ;) Quote
Martika&Aischa Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Dziewczynki zapraszamy po cegiełki życia dla Lusi :( sunia nie ma lekarstw bez których nie może życ :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/248921-Bez-lekarstw-Lusia-odchodzi-bazarek-cegie%C5%82kowy-do-15-grudnia-do-20-00-Zapraszam!?p=21576318#post21576318 Quote
Martika&Aischa Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Dziś Anetka pojechała na imprezę rodzinną do Jastrzębia :)Psiaki zostały pod opieką Emilka :) jak wróciła Mentosek pokazał co myśli o jej wypadach :eviltong: Albo jedziemy bawic się razem albo nie jedzie nikt :evil_lol: Anetce nie pozostało nic innego jak zakasac rękawy i posprzątac śmierdzącą niespodziankę ;) Quote
Marysia R. Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Oj Mentos, nieładnie:nono: Zdjęcia są the best:D Quote
Recommended Posts