Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marysia O. napisał(a):
Na konto wpłynęło dzisiaj 20zł od Aldrumki, dziękuję:lol:
Zrobiłam też przelew za DT od 10.11 do 10.12 i niestety sytuacja Marcelka wygląda nieciekawie:roll: Na koncie zostało 37,70zł a prawdopodobnie niedługo skończy się karma.

Niestety :( sytuacja Marcelka rzeczywiście nieciekawa :( niebawem będziemy musiały zamówić karmę ale nie mamy za co :( dziewczynki bardzo proszę o POMOC :( czy ktoś mógłby zrobić choć malutki bazarek ? bardzo proszę :(

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest yolaantaa
Posted

Martika@Aischa napisał(a):
oj tak :) Mentosek to naprawdę super psiak więc musi trafić swój na swojego ;)
...Kolejny uratowany psiaczek,ale zastanawia mnie zawsze dlaczego akurat o tego walczyłyście,przecież każdy inny będący w schronisku piesek zasługuje na dom i każdego tak samo żal...

Posted

yolaantaa napisał(a):
...Kolejny uratowany psiaczek,ale zastanawia mnie zawsze dlaczego akurat o tego walczyłyście,przecież każdy inny będący w schronisku piesek zasługuje na dom i każdego tak samo żal...

żartujesz ??? walczymy o każdego jednego o którym się dowiemy. W tym czasie na transport do Radys czekał Marcelek i jeszcze jeden psiak. Kiedy w grę wchodzi wywózka działa się błyskawicznie i tym sposobem Marcelek przyjechał na śląsk. To chyba normalne. A walczymy o każdego jednego któremu możemy pomóc i zmienic jego los. To chyba normalne :) I nigdy nie zastanawiamy się czy ładny ? czy brzydki ? czy ma 4 łapy czy 3. Jak trzeba pomóc to się pomaga bo po to tu Wszyscy jesteśmy. Smutne i okropne jest tylko to że nie potrafimy pomóc wszystkim ...za dużo na tym świecie ludzkiej głupoty i psiego nieszczęścia.

Posted

yolaantaa napisał(a):

My walczymy o tego, inna grupa o innego, jeszcze inna o kolejnego. I tak się to kręci, znajdzie się domek dla tego, to dziewczyny wypatrzą kolejnego, nie ważne skąd, z którego przytuliska, schroniska. Znowu stworzą sensowną grupę i pomogą.

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
żartujesz ??? walczymy o każdego jednego o którym się dowiemy. W tym czasie na transport do Radys czekał Marcelek i jeszcze jeden psiak. Kiedy w grę wchodzi wywózka działa się błyskawicznie i tym sposobem Marcelek przyjechał na śląsk. To chyba normalne. A walczymy o każdego jednego któremu możemy pomóc i zmienic jego los. To chyba normalne :) I nigdy nie zastanawiamy się czy ładny ? czy brzydki ? czy ma 4 łapy czy 3. Jak trzeba pomóc to się pomaga bo po to tu Wszyscy jesteśmy. Smutne i okropne jest tylko to że nie potrafimy pomóc wszystkim ...za dużo na tym świecie ludzkiej głupoty i psiego nieszczęścia.

Marticzko, pięknie to napisałaś!!!
Nic dodać nic ująć.
Niestety wszystkim psiakom nie da się pomóc, to oczywiste

Lecę na bazarek

Guest yolaantaa
Posted

To piękne naprawdę,ale szkoda,że nie można pomóc wszystkim,bo wszystkie są kochane i zasługują na wszystko co najlepsze...

Posted

halszka napisał(a):
Wyróżniłam chłopaka na tydzień na tablicy,może ktoś wypatrzy...pozwoliłam sobie również zmienić jedno zdjęcie:)Trzymam kciuki i idę się pakować,jutro wyjazd na weselicho :cunao:

Halszko dziękujemy:loveu:
Życzę dobrej zabawy:lol:

Posted

[quote name='halszka']Wyróżniłam chłopaka na tydzień na tablicy,może ktoś wypatrzy...pozwoliłam sobie również zmienić jedno zdjęcie:)Trzymam kciuki i idę się pakować,jutro wyjazd na weselicho :cunao:

Halszko dziękujemy :loveu: cudownej zabawy:bigcool:

Posted

Dziś Anetka pojechała na imprezę rodzinną do Jastrzębia :)Psiaki zostały pod opieką Emilka :) jak wróciła Mentosek pokazał co myśli o jej wypadach :eviltong: Albo jedziemy bawic się razem albo nie jedzie nikt :evil_lol: Anetce nie pozostało nic innego jak zakasac rękawy i posprzątac śmierdzącą niespodziankę ;)