Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Potwierdzam wpływ na konto Anetki pieniążków :) prześlicznie dziękuję :) Karma dotrze dopiero za 8 dni bo nie jest dostępna w magazynie :( no nic ...czekamy :)

Choroba, szkoda że nie wiedziałam to zamówiłabym gdzie indziej. Ale przy zamawianiu nie było żadnej informacji, że nie ma w magazynie:shake: A czy Mentosowi starczy karmy do tego czasu?
Dziękuję za potwierdzenie, ze kasa dotarła:)

Posted

Marysia O. napisał(a):
Choroba, szkoda że nie wiedziałam to zamówiłabym gdzie indziej. Ale przy zamawianiu nie było żadnej informacji, że nie ma w magazynie:shake: A czy Mentosowi starczy karmy do tego czasu?
Dziękuję za potwierdzenie, ze kasa dotarła:)

Marysiu dzwoniła Pani aby przeprosić i zapytać czy będziemy czekały czy anulować zamówienie. Zdecydowałyśmy że poczekamy :) Jeśli nie starczy podrzucę Anetce karmy od mojej Aishy ;)

Posted

[quote name='Xibalba']Opublikowali ogłoszenie? Ja już trzy razy pisałam w sprawie Leosia i cisza, ale nie odpuszczam i jeszcze raz spróbuję.

Akurat Mentosa opublikowali bardzo szybko ale mnie również zdarzyło się, że pomimo kilkakrotnego wysłania ogłoszenie nie zostało zamieszczone. Upewnij się jeszcze czy ogłoszenie jest zgodne ze wszystkimi wytycznymi na stronie bo oni bardzo tego pilnuję (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=674493405912292&set=a.406651442696491.106739.165681383460166&type=1&theater)

Posted

A my nadal czekamy cierpliwie na karmę ;) wczoraj widziałam się z naszym chłopakiem :) Mentosek łobuz na brak domu nie narzeka ;) u Anetki bardzo mu się podoba :) jednak nie może tam zostac bo Anetka ma sama swoje 2 psiaki i 2 koty :(

Posted

[quote name='Marysia O.']Dla Mentosa wpłynęło 10zł od AnnaA, dziękuję:lol:
Martiko, czy karma dotarła?[/QUOTE]

Marysiu niestety :( Anetka dokupiła kolejną 2 kg paczuszkę. Dziś znowu dzwoniła Pani z Krakvetu że karmy nie ma ale może będzie na początku lutego. Oddzwoniłam zaraz jak mi Anetka dała znac i Pani poinformowała mnie że do piątku dotrze na pewno. Choc przyznam szczerze że nie brzmiała zbyt przekonywująco :roll: no nic czekamy do piątku.

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Marysiu niestety :( Anetka dokupiła kolejną 2 kg paczuszkę. Dziś znowu dzwoniła Pani z Krakvetu że karmy nie ma ale może będzie na początku lutego. Oddzwoniłam zaraz jak mi Anetka dała znac i Pani poinformowała mnie że do piątku dotrze na pewno. Choc przyznam szczerze że nie brzmiała zbyt przekonywująco :roll: no nic czekamy do piątku.[/QUOTE]

Szlag by to trafił:angryy:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']tłumaczą się złymi warunkami na drogach ;) że czekają na transport i karmy brak;)[/QUOTE]
Dziewczyny zamawiajcie np. w zooplusie. Tam zawsze jest na czas, solidnie zapakowana i co ważne - jak nie mają w magazynie to na stronie jest informacja że nie ma... Bo coś czuję, ze tak karma to chyba w Krakvecie była zamówiona...

Posted

[quote name='AlfaLS']Dziewczyny zamawiajcie np. w zooplusie. Tam zawsze jest na czas, solidnie zapakowana i co ważne - jak nie mają w magazynie to na stronie jest informacja że nie ma... Bo coś czuję, ze tak karma to chyba w Krakvecie była zamówiona...[/QUOTE]

Ja normalnie zamawiam w zooart bo tam jest sporo taniej ale tym razem nie mieli tej karmy więc zamówiłam w Krakvecie. Nie wiedziałam, że z nimi są takie problemy, nigdy wcześniej tam nie kupowałam i raczej więcej tego nie zrobię:roll: A w zooplusie nie zamawiam bo jest drożej.
No nic, nie pozostaje nam nic innego jak czekać i więcej nie tam nie kupować. Przepraszam za całą sytuację ale nie przyszło mi do głowy, że będzie taki problem z tym sklepem:oops: