Martika&Aischa Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Dziewczynki no i mamy kolejną znajdę. Pod naszą opieką jest chłopczyk :) york :) cudny chłopak :) wykastrowany ...zadbany ..mega sympatyczny i uroczy. Znaleziony zamknięty w kotłowni w Sosnowcu - Zagórzu na osiedlu niedaleko Macro i Castorramy!!!!!! Dziewczynki mam nadzieję że ktoś go szuka!!! Przejrzałam na szybko internet ale nic nie znalazłam :( proszę pomóżcie !!!!!! Quote
Marysia R. Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Śliczny "jorek";) Miejmy nadzieję, że komuś uciekł i uda się odnaleźć właściciela... Na konto wpłynęło 5zł od mdk8, dziękuję:) Mój bazarek dla Mentosa zakończył się ale niestety nie udało się nic sprzedać:shake: Quote
Martika&Aischa Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Marysiu nic się nie martw z mojego bazarku dla Mentoska będzie grubo ponad 400 zł jakoś damy radę ;) w kupie siła ;) A york wierzę że wróci do domu. Quote
halszka Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Wczoraj przeglądałam ogłoszenia,ale nie widziałam żeby ktoś szukał,może trzeba puścić info na FB? Quote
Marysia R. Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Marysiu nic się nie martw z mojego bazarku dla Mentoska będzie grubo ponad 400 zł jakoś damy radę ;) w kupie siła ;) A york wierzę że wróci do domu.[/QUOTE] Super:loveu: Ja niestety nie mam ręki do bazarków:roll: Quote
Martika&Aischa Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='halszka']Wczoraj przeglądałam ogłoszenia,ale nie widziałam żeby ktoś szukał,może trzeba puścić info na FB?[/QUOTE] Halszko były już dwa domy w sprawie Yoreczka. Niestety to nie ich psiak. Jedni Państwo z Juliusza ale ich Oskarek był zdecydowanie większy. Drugi domek szuka swojej suni nie psa. Także szukamy dalej. W poniedziałek rozwieszę plakaty w lecznicach. Bardzo bym chciała aby maluch wrócił do domku bo jest taki słodki i pocieszny. Quote
Martika&Aischa Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Marysia O.']Super:loveu: Ja niestety nie mam ręki do bazarków:roll:[/QUOTE] Marysiu jakoś damy radę :) z bazarkami bywa różnie niestety. Ale się nie poddajemy. Nasz Mentosek - Marcelek dostanie jeszcze pieniążki w spadku po naszej Soni która znalazła swoje miejsce na ziemi :) Quote
Gusiaczek Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Marysia O.']Super:loveu: Ja niestety nie mam ręki do bazarków:roll:[/QUOTE] Też nie miałam (tak mi się tylko wydawało, jak się okazało), teraz bazarkami staram się wspomagać Ogonki, bo inaczej nie mogę. Fakt, bazarowanie jest praco/czasochłonne, ale warto! :) Quote
Martika&Aischa Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Gusiaczek']Też nie miałam (tak mi się tylko wydawało, jak się okazało), teraz bazarkami staram się wspomagać Ogonki, bo inaczej nie mogę. Fakt, bazarowanie jest praco/czasochłonne, ale warto! :)[/QUOTE] oj warto !!!! :lol: Quote
Marysia R. Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Zaglądam do Marcelka:) Jak wygląda sytuacja z karmą? A jak tam "jorek"? Wrócił do domu? Quote
Marysia R. Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Hop, hop! Jest tu kto?:roll: Dla Marcelka wpłynęło 10zł od Maruda666, dziękuję:) Quote
Martika&Aischa Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 [quote name='Marysia O.']Zaglądam do Marcelka:) Jak wygląda sytuacja z karmą? A jak tam "jorek"? Wrócił do domu? Marysiu karmę musimy zamówić na Cito ...jestem w trakcie rozliczenia bazarku ...brakuje jeszcze kilku wpłat. Myślę o Karmie Brit z kurczakiem. może tutaj ? dość dobre ceny i sprawdzony sprzedawca. http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=13094194&id=90061 chyba że gdzieś znajdziemy taniej. A yorczek niestety nadal czeka na swoich ludzi. Jeśli nikt się nie zgłosi do Nowego Roku będziemy szukały domu na stałe. No chyba że obecny DT podejmie decyzję o jego adopcji :) Quote
Gusiaczek Posted December 9, 2013 Posted December 9, 2013 Zajrzyj tu: http://www.e-pies.eu/3-sucha-karma Ovka je od ponad roku Sabę, teraz widzę, że i Brit mają. To dobry, solidny sklep, a i ceny niewygórowane Quote
Marysia R. Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Marysiu karmę musimy zamówić na Cito ...jestem w trakcie rozliczenia bazarku ...brakuje jeszcze kilku wpłat. Myślę o Karmie Brit z kurczakiem. może tutaj ? dość dobre ceny i sprawdzony sprzedawca. http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=13094194&id=90061 chyba że gdzieś znajdziemy taniej. A yorczek niestety nadal czeka na swoich ludzi. Jeśli nikt się nie zgłosi do Nowego Roku będziemy szukały domu na stałe. No chyba że obecny DT podejmie decyzję o jego adopcji :) Ja niestety nie mam konta na allegro więc nie mam jak zamówić tam karmy ale możemy się umówić, że Ty byś zamówiła z pieniędzy bazarkowych a ja tylko uzupełnię co trzeba w rozliczeniu:) Jeśli nie to poszukam tej karmy gdzie indziej może uda mi się znaleźć w miarę tanio. Quote
Marysia R. Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Aha, zapomniałam napisać, że wpłynęło 20zł od Aldrumki, dziękuję bardzo:lol: Quote
Martika&Aischa Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 [quote name='Marysia O.']Ja niestety nie mam konta na allegro więc nie mam jak zamówić tam karmy ale możemy się umówić, że Ty byś zamówiła z pieniędzy bazarkowych a ja tylko uzupełnię co trzeba w rozliczeniu:) Jeśli nie to poszukam tej karmy gdzie indziej może uda mi się znaleźć w miarę tanio.[/QUOTE] Marysiu nie ma sprawy :) zamówię karmę dla Mentoska i podjadę w weekend opłacić DT :) To wszystko poleci z pieniążków bazarkowych :) reszta co zostanie poleci na Twoje konto a Ty uzupełnisz rozliczenie :) rzeczywiście tak będzie szybciej :) Quote
Marysia R. Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Marysiu nie ma sprawy :) zamówię karmę dla Mentoska i podjadę w weekend opłacić DT :) To wszystko poleci z pieniążków bazarkowych :) reszta co zostanie poleci na Twoje konto a Ty uzupełnisz rozliczenie :) rzeczywiście tak będzie szybciej :)[/QUOTE] Super, w takim razie czekam na informacje o kosztach:) Quote
Martika&Aischa Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Karma już u Mentoska :lol: koszt 90 zł 99 gr :) Quote
Marysia R. Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Smacznego Mentos;) Martiko a czy za DT też udało Ci się zapłacić?:) Quote
Martika&Aischa Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='Marysia O.']Smacznego Mentos;) Martiko a czy za DT też udało Ci się zapłacić?:)[/QUOTE] Marysiu umówiłam się z Anetką na niedzielę :) Quote
Martika&Aischa Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Rozliczenie bazarkowe :) z bazarku dla Mentoska uzbieraliśmy kwotę 452 zł 80 gr :) Opłata DT - 220 zł karma : 90 zł 90 gr zatem ;) 452 zł 80 gr - 220 zł - 90 zł 90 gr = 141 zł 90 gr Marysiu podeślij mi numerek konta do wpłat i w wolnej chwili proszę o uzupełnienie rozliczenia :) A jak pieniążki dolecą potwierdzenie na bazarku :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/248757-ROZLICZAMY-)-Magiczny-bazarek-świąteczny-)-Mnóstwo-różności-)-26-11-20-00 Dziękuję :) Quote
Marysia R. Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 Rozliczenie zaktualizowane, numer konta wysłany:) Jak tylko kasa dotrze potwierdzę na bazarku:) Quote
Recommended Posts