Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynki no i mamy kolejną znajdę. Pod naszą opieką jest chłopczyk :) york :) cudny chłopak :) wykastrowany ...zadbany ..mega sympatyczny i uroczy. Znaleziony zamknięty w kotłowni w Sosnowcu - Zagórzu na osiedlu niedaleko Macro i Castorramy!!!!!! Dziewczynki mam nadzieję że ktoś go szuka!!! Przejrzałam na szybko internet ale nic nie znalazłam :( proszę pomóżcie !!!!!!

Posted

Śliczny "jorek";) Miejmy nadzieję, że komuś uciekł i uda się odnaleźć właściciela...
Na konto wpłynęło 5zł od mdk8, dziękuję:)
Mój bazarek dla Mentosa zakończył się ale niestety nie udało się nic sprzedać:shake:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Marysiu nic się nie martw z mojego bazarku dla Mentoska będzie grubo ponad 400 zł jakoś damy radę ;) w kupie siła ;)
A york wierzę że wróci do domu.[/QUOTE]

Super:loveu:
Ja niestety nie mam ręki do bazarków:roll:

Posted

[quote name='halszka']Wczoraj przeglądałam ogłoszenia,ale nie widziałam żeby ktoś szukał,może trzeba puścić info na FB?[/QUOTE]

Halszko były już dwa domy w sprawie Yoreczka. Niestety to nie ich psiak. Jedni Państwo z Juliusza ale ich Oskarek był zdecydowanie większy. Drugi domek szuka swojej suni nie psa. Także szukamy dalej. W poniedziałek rozwieszę plakaty w lecznicach. Bardzo bym chciała aby maluch wrócił do domku bo jest taki słodki i pocieszny.

Posted

[quote name='Marysia O.']Super:loveu:
Ja niestety nie mam ręki do bazarków:roll:[/QUOTE]

Marysiu jakoś damy radę :) z bazarkami bywa różnie niestety. Ale się nie poddajemy. Nasz Mentosek - Marcelek dostanie jeszcze pieniążki w spadku po naszej Soni która znalazła swoje miejsce na ziemi :)

Posted

[quote name='Marysia O.']Super:loveu:
Ja niestety nie mam ręki do bazarków:roll:[/QUOTE]

Też nie miałam (tak mi się tylko wydawało, jak się okazało),
teraz bazarkami staram się wspomagać Ogonki, bo inaczej nie mogę.
Fakt, bazarowanie jest praco/czasochłonne, ale warto! :)

Posted

[quote name='Gusiaczek']Też nie miałam (tak mi się tylko wydawało, jak się okazało),
teraz bazarkami staram się wspomagać Ogonki, bo inaczej nie mogę.
Fakt, bazarowanie jest praco/czasochłonne, ale warto! :)[/QUOTE]

oj warto !!!! :lol:

Posted

[quote name='Marysia O.']Zaglądam do Marcelka:)
Jak wygląda sytuacja z karmą?

A jak tam "jorek"? Wrócił do domu?

Marysiu karmę musimy zamówić na Cito ...jestem w trakcie rozliczenia bazarku ...brakuje jeszcze kilku wpłat. Myślę o Karmie Brit z kurczakiem.
może tutaj ? dość dobre ceny i sprawdzony sprzedawca.
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=13094194&id=90061
chyba że gdzieś znajdziemy taniej.
A yorczek niestety nadal czeka na swoich ludzi. Jeśli nikt się nie zgłosi do Nowego Roku będziemy szukały domu na stałe. No chyba że obecny DT podejmie decyzję o jego adopcji :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Marysiu karmę musimy zamówić na Cito ...jestem w trakcie rozliczenia bazarku ...brakuje jeszcze kilku wpłat. Myślę o Karmie Brit z kurczakiem.
może tutaj ? dość dobre ceny i sprawdzony sprzedawca.
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=13094194&id=90061
chyba że gdzieś znajdziemy taniej.
A yorczek niestety nadal czeka na swoich ludzi. Jeśli nikt się nie zgłosi do Nowego Roku będziemy szukały domu na stałe. No chyba że obecny DT podejmie decyzję o jego adopcji :)

Ja niestety nie mam konta na allegro więc nie mam jak zamówić tam karmy ale możemy się umówić, że Ty byś zamówiła z pieniędzy bazarkowych a ja tylko uzupełnię co trzeba w rozliczeniu:)
Jeśli nie to poszukam tej karmy gdzie indziej może uda mi się znaleźć w miarę tanio.

Posted

[quote name='Marysia O.']Ja niestety nie mam konta na allegro więc nie mam jak zamówić tam karmy ale możemy się umówić, że Ty byś zamówiła z pieniędzy bazarkowych a ja tylko uzupełnię co trzeba w rozliczeniu:)
Jeśli nie to poszukam tej karmy gdzie indziej może uda mi się znaleźć w miarę tanio.[/QUOTE]

Marysiu nie ma sprawy :) zamówię karmę dla Mentoska i podjadę w weekend opłacić DT :) To wszystko poleci z pieniążków bazarkowych :) reszta co zostanie poleci na Twoje konto a Ty uzupełnisz rozliczenie :) rzeczywiście tak będzie szybciej :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Marysiu nie ma sprawy :) zamówię karmę dla Mentoska i podjadę w weekend opłacić DT :) To wszystko poleci z pieniążków bazarkowych :) reszta co zostanie poleci na Twoje konto a Ty uzupełnisz rozliczenie :) rzeczywiście tak będzie szybciej :)[/QUOTE]

Super, w takim razie czekam na informacje o kosztach:)

Posted

Rozliczenie bazarkowe :) z bazarku dla Mentoska uzbieraliśmy kwotę 452 zł 80 gr :)
Opłata DT - 220 zł
zatem ;)
452 zł 80 gr - 220 zł - 90 zł 90 gr = 141 zł 90 gr
Marysiu podeślij mi numerek konta do wpłat i w wolnej chwili proszę o uzupełnienie rozliczenia :)

A jak pieniążki dolecą potwierdzenie na bazarku :)
http://www.dogomania.pl/forum/threads/248757-ROZLICZAMY-)-Magiczny-bazarek-świąteczny-)-Mnóstwo-różności-)-26-11-20-00
Dziękuję :)