Martika&Aischa Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='Gabi79']Czyli ideał:loveu:[/QUOTE] Oj tak :):):) Mentosek też coraz grzeczniejszy :) kochany z niego psiak ale domku wciąż brak :( ani pół zapytania :( i tak chłopak czeka i czeka :( ech... Quote
Nadziejka Posted October 5, 2013 Posted October 5, 2013 Mentosienku:buzi::buzi:trzymam za ciebie kochaniutku Quote
Beatkaa Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Mam nadzieję,że coś się uda z Sonią...biedna sunieczka a termin goni :( Quote
Martika&Aischa Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Mentosek niestety znów się drapie jak opętany i zaczyna od nowa wygryzac sobie ogonek :( wizyta u weta nieunikniona :( ech .... Quote
Marysia R. Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Niedobrze:shake: Wpłynęło 10zł dla Marcelka od Maruda666, dziękuję:) Quote
Martika&Aischa Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='Aldrumka']a dlaczego wygryza ogonek ?[/QUOTE] byłyśmy pewne że to wina zapchanych gruczołów ...ostatnio więc miał je wyczyszczone jednak na krótko pomogło jak widac :( znowu wygryza ogonek i interesuje się dupinką. Quote
Nadziejka Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Mareczello kochany:iloveyou::glaszcze: jaka przyczyna ? Quote
Martika&Aischa Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='ewa gonzales']Mareczello kochany:iloveyou::glaszcze: jaka przyczyna ?[/QUOTE] tego mam nadzieję się dowiedziec w lecznicy. Wizyta dopiero po niedzieli niestety ale Anetka pilnuje chłopaka aby sobie krzywdy nie zrobił. Nie jest aż tak źle jak ostatnio. Quote
Nadziejka Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Sciskuniam za Mentosia:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Martika&Aischa Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='ewa gonzales']Sciskuniam za Mentosia:iloveyou::iloveyou::iloveyou:[/QUOTE] Ewunia żeby jeszcze domek się znalazł :( to taki fajny psiak :) wierny ...oddany ...uwielbia towarzystwo człowieka :) Quote
Nadziejka Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Wiem ach wiem .... i boleje :-( ze nie posiadmy domeczku swojego magicznego:iloveyou::kociak::dog::dog::Dog_run:gdzie z mamunka , czyli z mła:loveu:mieszkaly by serdunka cudne i wielkie i maluczkie , dzieląc kazdenki kawaluniek szczęścia , kazdenki kacik razem , kazdenkie lato i zime .... ech .....gdzie kazdenkie serdunko miałoby swoj kacik :iloveyou:, serce ...... marze marze i może kiedyś sen się spelni ... z nadzieja pozdrawiam:loveu: Quote
iwonamaj Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Zaglądam do Marcelka, chyba trzeba zacząć znowu ogłaszać chłopaka... Quote
Martika&Aischa Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 [quote name='iwonamaj']Zaglądam do Marcelka, chyba trzeba zacząć znowu ogłaszać chłopaka...[/QUOTE] Iwonko bierzemy się zatem ostro za Mentosa! Wyróżnione ogłoszenia i gazeta!!! Na początek potrzebujemy dobrego tekstu do ogłoszeń.... Trzeba się za chłopaka zabrać. Quote
Marysia R. Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 (edited) Wpłynęła dla Marcelka 20zł od arim, dziękuję:) Edited October 11, 2013 by Marysia O. Quote
Gabi79 Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 (edited) [quote name='Martika@Aischa']Iwonko bierzemy się zatem ostro za Mentosa! Wyróżnione ogłoszenia i gazeta!!! Na początek potrzebujemy dobrego tekstu do ogłoszeń.... Trzeba się za chłopaka zabrać. Marticzko, oto obiecany tekst: Mentos – niewielki, młody, wesoły psi ideał czeka na dom. Może właśnie Tobie odda swe serce??? Mentos to niewielki, około 2letni, śliczny piesek. Jest zdrowy, zaszczepiony i wykastrowany. Został wyrzucony na ulicę, jak zbędny przedmiot. Może komuś się znudził, może ktoś wymienił go na małego ślicznego szczeniaczka??? Smutny, głodny i zaniedbany trafił do miejskiego przytuliska. Miał już „bilet” do schroniska, zapewne był to bilet w jedną stronę, bo pośród kilkuset psów miałby niewielkie szanse na adopcję. Na szczęście w ostatniej chwili dzięki ludziom, którym los bezdomnych zwierząt nie jest obojętny Mentosik trafił do domu tymczasowego. Dał się poznać, jako wesoły, grzeczny piesek, wpatrzony w człowieka, jak w przysłowiowy obrazek. Mieszka obecnie w sunią i kotkiem, z którymi się zaprzyjaźnił. Do psich kolegów też jest nastawiony pozytywnie, chce się z nimi bawić. Może zamieszkać zarówno w mieszkaniu w bloku, jak i w domu z ogrodem. Bez problemu zostaje sam podczas nieobecności opiekuna, nie szczeka, niczego nie niszczy. Utrzymuje czystość, grzecznie chodzi na smyczy, nie jest hałaśliwy. Po prostu taki psi ideał. Trzeba jeszcze dopisać info o wizycie p/a i podpisaniu umowy. Mam nadzieję, że niebawem Mentosik znajdzie wspaniały dom!!!!!! Edited October 11, 2013 by Gabi79 Quote
Martika&Aischa Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Gabi kochana :loveu::loveu::loveu: dziękuję :loveu: Quote
Gabi79 Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Gabi kochana :loveu::loveu::loveu: dziękuję :loveu:[/QUOTE] Jak już wspomniałam cała przyjemność po mojej stronie i polecam się na przyszłość!!! Oby tylko Mentoskowi się poszczęściło:loveu: Quote
Beatkaa Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Piękny tekst,oby do Mentoska uśmiechnęło się szczęście!! :) Quote
Marysia R. Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 Co tam słychać u Mentosa?:) Przelałam właśnie 220zł do Pani Anety (DT od 10.10 do 10.11). Przepraszam, za opóźnienie ale zupełnie wyleciało mi to z głowy:oops: Jak pieniądze dotrą poproszę o potwierdzenie na wątku. Quote
Martika&Aischa Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='Marysia O.']Co tam słychać u Mentosa?:) Przelałam właśnie 220zł do Pani Anety (DT od 10.10 do 10.11). Przepraszam, za opóźnienie ale zupełnie wyleciało mi to z głowy:oops: Jak pieniądze dotrą poproszę o potwierdzenie na wątku.[/QUOTE] Mentosek łobuz ma się bardzo bardzo dobrze :) tylko z ogłoszeń cisza :( musimy ruszyc pełną parą. Damy ogłoszenie również w Dzienniku Zachodnim bo nam się łobuziak zasiedział. Jak pieniążki dolecą dam znac :) Dziękuję :) Quote
Marysia R. Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Mentosek łobuz ma się bardzo bardzo dobrze :) tylko z ogłoszeń cisza :( musimy ruszyc pełną parą. Damy ogłoszenie również w Dzienniku Zachodnim bo nam się łobuziak zasiedział. Jak pieniążki dolecą dam znac :) Dziękuję :)[/QUOTE] Martiko może wykupić pakiet na jakimś bazarku ogłoszeniowym? Można też spróbować wyróżnić ogłoszenie np. na Tablica.pl ale ja nie wiem jak nigdy nie wyróżniałam i nie do końca wiem jak to się robi. A i mam jedną małą uwagę w kwestii nowego tekstu, żeby zmienić przymiotnik niewielki np. na średniej wielkości czy coś podobnego bo niewielki jest w przypadku Mentosa trochę mylące;) Quote
Martika&Aischa Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 [quote name='Marysia O.']Martiko może wykupić pakiet na jakimś bazarku ogłoszeniowym? Można też spróbować wyróżnić ogłoszenie np. na Tablica.pl ale ja nie wiem jak nigdy nie wyróżniałam i nie do końca wiem jak to się robi. A i mam jedną małą uwagę w kwestii nowego tekstu, żeby zmienić przymiotnik niewielki np. na średniej wielkości czy coś podobnego bo niewielki jest w przypadku Mentosa trochę mylące;)[/QUOTE] No fakt :) chłopak nam aktualnie waży całe 14 kg ;) kawał z niego chłopa :) Trzeba koniecznie działać z ogłoszeniami. Oczywiście muszą być wyróżnione :) Quote
Recommended Posts