joanka40 Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Ale wspaniałe wiadomości. Trzymam mocno kciuki. Quote
Martika&Aischa Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 ja od 6 na nogach bo nie mogłam dospac ;) Anetka szykuje właśnie chłopaka aby prezentował się jak najlepiej ;) Quote
Gabi79 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Martika@Aischa napisał(a):ja od 6 na nogach bo nie mogłam dospac ;) Anetka szykuje właśnie chłopaka aby prezentował się jak najlepiej ;) Mentosku kochany, oby ci się poszczęściło!!!!!!!!!! Quote
Martika&Aischa Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Rozmawiałam po godzince 8 z Anetką. Nasz Mentosek chyba coś czuje bo za nic w świecie nie chce wyjśc na spacer. Nie odstępuje Anetki na krok. Chyba chłopak czuje pismo nosem ;) Quote
Gabi79 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Rozmawiałam po godzince 8 z Anetką. Nasz Mentosek chyba coś czuje bo za nic w świecie nie chce wyjśc na spacer. Nie odstępuje Anetki na krok. Chyba chłopak czuje pismo nosem ;) Na pewno biedak coś czuje, tylko nie wie, że wszyscy chcą jego dobra. Mentosku trzymaj się, bądź dzielny!!!!!! Quote
joanka40 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Biedny chłopak. Zakochał się w pani Anetce, wczoraj podsłuchał co się będzie działo i woli nie wychodzić z domu. Miejmy nadzieję, że trafi na Swoich Ludzi i będzie szczęśliwy. Quote
paula_t Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 I ja przyłączam się do zaciskania kciuków z całych sił! :) Quote
Martika&Aischa Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Dziewczynki trzymajcie z całych sił na pewno będą potrzebne :):):) Mentosek dziś bardzo ale to bardzo nie spokojny ale wierzę że pokaże się z jak najlepszej strony bo przecież to fantastyczny psiak :):):) Quote
Gabi79 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Dziewczynki trzymajcie z całych sił na pewno będą potrzebne :):):) Mentosek dziś bardzo ale to bardzo nie spokojny ale wierzę że pokaże się z jak najlepszej strony bo przecież to fantastyczny psiak :):):) Ja dzisiaj się wykończę nerwowo. "Moja" Cindunia w drodze do DS, i oby Mentoskowi też się udało!!! marticzko, jedziecie na wizytę z Mentoskiem i jak wszystko będzie ok. to zostanie u Państwa, tak? Quote
Martika&Aischa Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Gabi79 napisał(a):Ja dzisiaj się wykończę nerwowo. "Moja" Cindunia w drodze do DS, i oby Mentoskowi też się udało!!! marticzko, jedziecie na wizytę z Mentoskiem i jak wszystko będzie ok. to zostanie u Państwa, tak? Gabi kochana na razie umówiłam się z Państwem tak że dziś przyjadą go poznac :) a jak zaiskrzy to zrobimy wizytę i Mentosek zamieszka w Katowicach :):):) na wszelki wypadek gdyby ludzie okazali się fantastyczni mam przy sobie umowy adopcyjne ;) I tak sobie myślę że może wówczas za tydzień zrobimy wizytę po adopcyjną :roll: Powiem szczerze że od wczoraj głośno myślę jak to zrobic aby było dobrze :roll: Quote
Gabi79 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Gabi kochana na razie umówiłam się z Państwem tak że dziś przyjadą go poznac :) a jak zaiskrzy to zrobimy wizytę i Mentosek zamieszka w Katowicach :):):) na wszelki wypadek gdyby ludzie okazali się fantastyczni mam przy sobie umowy adopcyjne ;) I tak sobie myślę że może wówczas za tydzień zrobimy wizytę po adopcyjną :roll: Powiem szczerze że od wczoraj głośno myślę jak to zrobic aby było dobrze :roll: Oby Państwo okazali się fantastyczni i zaiskrzyło od razu!!!!!!!! Quote
Martika&Aischa Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Gabi79 napisał(a):Oby Państwo okazali się fantastyczni i zaiskrzyło od razu!!!!!!!! wszystko okaże się na miejscu ;) jak na razie siedzę jak na szpilkach bo Państwo jeszcze nie potwierdzili swojego przyjazdu :( oby się tylko nie rozmyślili bo telefon naprawdę był obiecujący. Quote
Martika&Aischa Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 No i nadzieja prysła jak bańka mydlana :( ludzie nie przyjechali i nawet nie stac ich było na telefon aby odwołac spotkanie !!!!! A tak fajnie się zapowiadali ...no nic :( nasz Mentosek dalej szuka domku!!! Odpowiedzialnego domku !!! Quote
Marysia R. Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Dopiero dzisiaj weszłam i wszystko przeczytałam. Szkoda, że Państwo się nie odezwali ale to widocznie nie był TEN dom dla Mentosa:shake: Quote
Martika&Aischa Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Marysia O. napisał(a):Dopiero dzisiaj weszłam i wszystko przeczytałam. Szkoda, że Państwo się nie odezwali ale to widocznie nie był TEN dom dla Mentosa:shake: Marysiu ja się już zupełnie nie znam na ludziach :( tak fajnie się zapowiadało :( ech ....nie wiem naprawdę co o tym myślec :( Pan był w 100% zdecydowany i bardzo się ucieszył że już dziś mogą poznac naszego Mentoska a wycięli nam taki numer :( Quote
Gabi79 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Martika@Aischa napisał(a):No i nadzieja prysła jak bańka mydlana :( ludzie nie przyjechali i nawet nie stac ich było na telefon aby odwołac spotkanie !!!!! A tak fajnie się zapowiadali ...no nic :( nasz Mentosek dalej szuka domku!!! Odpowiedzialnego domku !!! Brak słów, przecież nikt nie kazał ludziom przyjeżdżać, ani nie zmuszał do adopcji. Wystarczyło zadzwonić i odwołać spotkanie, czy to takie trudne:angryy: Quote
Nadziejka Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Mentosiu:iloveyou::thumbs::iloveyou:sciskam mocno Quote
paula_t Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Gabi79 napisał(a):Brak słów, przecież nikt nie kazał ludziom przyjeżdżać, ani nie zmuszał do adopcji. Wystarczyło zadzwonić i odwołać spotkanie, czy to takie trudne:angryy: Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że dla wielu ludzi najprostsze rzeczy okazują się najtrudniejsze:angryy: Ludzie są po prostu beznadziejni:( Quote
Martika&Aischa Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Wczoraj miałam okropne nerwy ale dziś stwierdzam że niech żałują bo nie wiedzą co tracą :) Mentosek był by wspaniałym towarzyszem :) on po prostu kocha ludzi nad życie :) Nie poddajemy się i szukamy dalej :):):) Quote
Recommended Posts