joanka40 Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 ewa gonzales napisał(a)::loveu::loveu:oby miliokroc takich domkow i wieści :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Martun pamietami pamiętam jak wszystkie trzy sztuki ...chcialysmy niunia nieść na raczkach calunki czas :evil_lol: zdjęcia mam z dworca ....cigle w telefonku i jak ide czasem na noc do pracki to całunki czas przeglądam , ach jaki teraz ksieciunioooooo , jaka cudna pancia :loveu::loveu::loveu: Tak rzeczywiście zdjęcia piękne. No i to spanie w łóżku, ja nie mogę. To się nazywa szczęście. Quote
Martika&Aischa Posted June 29, 2014 Posted June 29, 2014 Chłopcy i dziewczynki zapraszamy również na luksusowy bazarek :smile: naprawdę warto :smile: Link http://www.dogomania.pl/forum/thread...-Nowego-Miasta PERFUMY 100% oryginał zakupione w Sephora NOWE TOREBKI UBRANIA, BUTY, APASZKI Quote
Martika&Aischa Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Wczoraj dostałam zdjęcie Mentoska z wakacji :loveu: przewieszony ( dosłownie) przez nogi siedzącego na fotelu Pana Dziadka :cool3: Poprawił się nasz chłopak i nabrał więcej ciałka :) Quote
joanka40 Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Wczoraj dostałam zdjęcie Mentoska z wakacji :loveu: przewieszony ( dosłownie) przez nogi siedzącego na fotelu Pana Dziadka :cool3: Poprawił się nasz chłopak i nabrał więcej ciałka :) Moja wyobraźnia intensywnie pracuje i nawet widzę to zdjęcie. To piękny widok. Quote
halszka Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Gusiaczek napisał(a):Podziel się zdjęciem ;) a no właśnie ;) Mentosku tak trzymaj :thumbs: Quote
Martika&Aischa Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 dziewczynki zaraz podeślę zdjęcie do naszej yolanovi i poproszę o wstawienie bo ja wciąż biedna i uboga bez kabla do telefonu ;) Quote
yolanovi Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Zdjęcie fajne, zadowolony Mentosek na kolanach u Pana Dziadka, tak pól na pół na kolanach ;), ale szczęsliwy. Fotę wrzucę po pracy, bo w biurze nie mam możliwości. Quote
mestudio Posted July 7, 2014 Author Posted July 7, 2014 Zaglądam kontrolnie i czekam na zdjęcie :-) Quote
yolanovi Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Wstawiam fotkę, ale powiększyć jej nie potrafię Quote
halszka Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 hihi cudnie,ogromnie się cieszę szczęściem Mentoska :multi: Quote
Martika&Aischa Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 Dziadek bardzo bardzo przejmuje się Mentoskiem aby mu włos z głowy nie spadł a Mentosek chodzi krok w krok za dziadkiem aby mu się dziadek nie zgubił :) a za Mentoskiem łapa w łapę maszeruje Pan Kot :lol: i tak sobie wypoczywają 3 muszkieterowie :lol: Quote
Gabi79 Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 [quote name='yolanovi']Wstawiam fotkę, ale powiększyć jej nie potrafię [quote name='Martika@Aischa']Dziadek bardzo bardzo przejmuje się Mentoskiem aby mu włos z głowy nie spadł a Mentosek chodzi krok w krok za dziadkiem aby mu się dziadek nie zgubił :) a za Mentoskiem łapa w łapę maszeruje Pan Kot :lol: i tak sobie wypoczywają 3 muszkieterowie :lol: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Marysia R. Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 Nadrabiam zaległości u Mentosa i bardzo się cieszę, że szaraczek tak się dobrze zaaklimatyzował i pokochał swojego Pana :lol: Quote
Recommended Posts