Martika&Aischa Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='Marysia O.']Ja normalnie zamawiam w zooart bo tam jest sporo taniej ale tym razem nie mieli tej karmy więc zamówiłam w Krakvecie. Nie wiedziałam, że z nimi są takie problemy, nigdy wcześniej tam nie kupowałam i raczej więcej tego nie zrobię:roll: A w zooplusie nie zamawiam bo jest drożej. No nic, nie pozostaje nam nic innego jak czekać i więcej nie tam nie kupować. Przepraszam za całą sytuację ale nie przyszło mi do głowy, że będzie taki problem z tym sklepem:oops:[/QUOTE] Marysiu nic się nie dzieje :) krzyczałam do Anetki aby nie kupowała bo u mnie stoi worek 15 kg mojej Aishy która przede wszystkim jest na gotowanym. Chrupki do gryzienia tylko nocą jak się przebudzi lub nudzi ;) Ale Anetka to Anetka zamiast dac znac że nie ma to pobiegła do sklepu. Quote
AlfaLS Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Ja miałam kilka niesympatycznych sytuacji z Krakvetem - dlatego już przestałam tam cokolwiek zamawiać. Nigdy nie zamawiałam w zooart / muszę wejść na ich stronkę ;)/. Na razie zaopatruję głównie swojego wybrednego psa w zooplusie bo nie wiem dlaczego ale tą karmęz Niemiec zajada chętnie a taką samą kupioną w naszych sklepach czy nawet u weta za skarby świata nie chce :hmmmm:. Dobrze, że koty mam jedzące wszystko co dostaną... A jak są promocje to ceny są naprawdę fajne. Quote
AnnaA Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Polecam telekarmę. Kupuję u nich już od lat i nie było zgrzytów. Na swędzenie skóry u mentoska polecam dodawanie do karmy odrobinę oliwy z oliwek /ok.niep.łyżeczki od herbaty/. Pies może mieć wysuszoną skórę i stąd świąd. Moim bezdomniakom już kilka razy pomogło. Quote
Martika&Aischa Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Przekażę Anetce wszelkie uwagi :) spróbujemy z tą oliwą z oliwek :) oby pomogło :) Quote
Marysia R. Posted January 29, 2014 Posted January 29, 2014 Dostałam maila z informacją, ze karma została wysłana:) Quote
Martika&Aischa Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='Marysia O.']Dostałam maila z informacją, ze karma została wysłana:)[/QUOTE] super :):):) zatem czekamy :) jak tylko doleci zaraz dam znać :) Quote
Martika&Aischa Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='Marysia O.']Dostałam maila z informacją, ze karma została wysłana:)[/QUOTE] Karma dla Mentoska już na miejscu :multi: Quote
Martika&Aischa Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Zimowy Mentosek pozdrawia wszystkie kibicujące mu ciocie ;) z jamnikiem Dolarkiem sztama ;) Quote
Marysia R. Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Karma dla Mentoska już na miejscu :multi:[/QUOTE] Uff, cieszę się. Dla psiaka wpłynęło 5zł od mdk8, dziękuję:lol: A jaki uroczy zimowy szaraczek z tego naszego Mentoska!:lol: Zdjęcie z Panem Żółwiem wymiata:p Quote
halszka Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 (edited) ..ale cudny kawaler :loveu: Edit Cioteczki zerknijcie proszę,może rozpoznacie jakąś zgubę...sytuacja patowa w Wodzisławiu.Śl (link w sygnaturce) Edited January 31, 2014 by halszka Quote
Martika&Aischa Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 [quote name='halszka']..ale cudny kawaler :loveu: Edit Cioteczki zerknijcie proszę,może rozpoznacie jakąś zgubę...sytuacja patowa w Wodzisławiu.Śl (link w sygnaturce)[/QUOTE] :(:(:( aż się serce kraja :(:(:( oby te biedaki wróciły do swoich domów albo szybko znalazły swoje nowe miejsce na ziemi. Quote
Martika&Aischa Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 Mentosek zaprasza na nowy bazarek pełen różności :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/250740-Mega-bazarek-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-%29-markowe-ubrania-dodatki-%29-totalny-misz-masz-%29-08-02-20-00 Quote
Malgoska Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 odwiedzam Marcelka widzę, że ma się świetnie Quote
Martika&Aischa Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 [quote name='Malgoska']odwiedzam Marcelka widzę, że ma się świetnie[/QUOTE] ciocia chłopak z pewnością nie narzeka :):):) jednak najwyższa pora aby znalazł swój dom. Quote
Martika&Aischa Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 sprawdzam co chwile @ niestety z ogłoszeń ani pół zapytania :(:(:( Quote
Gusiaczek Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Marcelku, do domku:) Odwiedzam Chłopaka ... Quote
Marysia R. Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Ech Mentos, gdzie ten twój domek:roll: Quote
Martika&Aischa Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Marysieńko czekam jeszcze na jedną wpłatę z bazarku a że w poniedziałek jest termin opłaty za DT podjadę po pracy i opłacę z pieniążków bazarkowych. To co zostanie przeleję na Twoje konto. Już niebawem będziemy rozliczały kolejny bazarek który dobiega końca więc znowu wpadnie pare złotych do skarpetki Mentoska. Mam nadzieję że chłopak pójdzie w końcu do domu !!! Zdrowy ...ładny ...młody psiak a nikt go nie chce :( Quote
Martika&Aischa Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Marysiu mozesz zaznaczyc w rozliczeniu ze kolejny miesiac DT zaplacony :) Quote
Marysia R. Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [quote name='Martika@Aischa']Marysiu mozesz zaznaczyc w rozliczeniu ze kolejny miesiac DT zaplacony :)[/QUOTE] Dziękuję, już wpisuję:) Dzisiaj wpłynęło dla psiaka 10zł od Maruda666, dziękuję:) Quote
Recommended Posts