Martika&Aischa Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='Marysia O.']Rozliczenie zaktualizowane, numer konta wysłany:) Jak tylko kasa dotrze potwierdzę na bazarku:)[/QUOTE] Pieniążki przelane :) Quote
Marysia R. Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Kasa od Martiki wpłynęła wczoraj na konto, dziękuję:lol: Quote
Martika&Aischa Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 a nasz Mentosek znowu drapie się jak opętany i zaczyna się wygryzac :shake::shake::shake: Dzwoniłam do weta kazał się pokazac więc pojedziemy po świętach. Ech :(:(:( Quote
joanka40 Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Odwiedzam Mentoska. Wczoraj ze skarbonki psinki Soni, która znalazła swój Wymarzony Domek przelano kwotę 95,83 zł. Podaję wątek Soni: [h=1]Sonia znalazła swoje miejsce na ziemi !!!:):):):) Powodzenia Sonieczko kochana :*[/h]Mam nadzieję, że nic nie pomieszałam i, że pieniążki szybko trafią do mentoskowej skarbonki. Trzymam kciuki za psiaka i za wspaniały domek dla niego. Quote
Marysia R. Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='joanka40']Odwiedzam Mentoska. Wczoraj ze skarbonki psinki Soni, która znalazła swój Wymarzony Domek przelano kwotę 95,83 zł. Podaję wątek Soni: Sonia znalazła swoje miejsce na ziemi !!!:):):):) Powodzenia Sonieczko kochana :* Mam nadzieję, że nic nie pomieszałam i, że pieniążki szybko trafią do mentoskowej skarbonki. Trzymam kciuki za psiaka i za wspaniały domek dla niego. Pieniądze już są u mnie na koncie, bardzo dziękuję:Rose: Zaraz potwierdzę na wątku Soni:) Quote
Martika&Aischa Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='joanka40']Odwiedzam Mentoska. Wczoraj ze skarbonki psinki Soni, która znalazła swój Wymarzony Domek przelano kwotę 95,83 zł. Podaję wątek Soni: Sonia znalazła swoje miejsce na ziemi !!!:):):):) Powodzenia Sonieczko kochana :* Mam nadzieję, że nic nie pomieszałam i, że pieniążki szybko trafią do mentoskowej skarbonki. Trzymam kciuki za psiaka i za wspaniały domek dla niego. Asieńko dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
Marysia R. Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 27.12 wpłynęło 5zł dla Marcelka od mdk8, dziękuję i przepraszam za opóźnienie w potwierdzeniu:) A co tam słychać u Mentoska w Nowym Roku?:) Quote
Martika&Aischa Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Marysia O. napisał(a):27.12 wpłynęło 5zł dla Marcelka od mdk8, dziękuję i przepraszam za opóźnienie w potwierdzeniu:) A co tam słychać u Mentoska w Nowym Roku?:) Byłam wczoraj u chłopaka odbierając małą yorczkę Megi :):):) Mentosek ma się dobrze i szaleje jak pijany zając ;) choć w noc sylwestrową strasznie się bidulek bał :( sytuacja jednak opanowana bo najgorsze już za nami :):):) Tylko wciąż domu brak :( ech ... Quote
halszka Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 cioteczki czy jest szansa na nowe,fajne zdjęcia chłopaka? zrobiłabym nowe ogłoszenia a zdjęcia są naprawdę ważne Quote
Martika&Aischa Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 halszka napisał(a):cioteczki czy jest szansa na nowe,fajne zdjęcia chłopaka? zrobiłabym nowe ogłoszenia a zdjęcia są naprawdę ważne halszko będę się widziała jutro z Anetką więc poproszę o nowe zdjęcia. Choc te które są myślę że są naprawdę ładne. Dobija mnie brak jakiegokolwiek zainteresowania Mentoskiem :( Quote
halszka Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 myślę,że warto spróbować choć z jednym czy dwoma innymi,nowymi zdjęciami ( te się już pewnie "opatrzyły") jak Anetka coś cyknie ;) zrobię pakiecik :) Quote
Martika&Aischa Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 halszka napisał(a):myślę,że warto spróbować choć z jednym czy dwoma innymi,nowymi zdjęciami ( te się już pewnie "opatrzyły") jak Anetka coś cyknie ;) zrobię pakiecik :) halszko :loveu::loveu::loveu: postaram się aby to było jak najszybciej :):):) Nowy Rok się zaczął więc najwyższa pora aby Mentosek poszedł do domku :) swojego domku i swojego ludzia ;) Quote
halszka Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Martika@Aischa napisał(a):halszko :loveu::loveu::loveu: postaram się aby to było jak najszybciej :):):) Nowy Rok się zaczął więc najwyższa pora aby Mentosek poszedł do domku :) swojego domku i swojego ludzia ;) tak,tak czas na swoje ;) strasznie chłopak się zasiedział ;) Quote
Marysia R. Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 halszka napisał(a):tak,tak czas na swoje ;) strasznie chłopak się zasiedział ;) Najwyższy czas;) Wpłynęło 10zł od Marudy666, dziękuję:lol: Quote
ewu Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Ciągle czytam co U Mentoska. Siedzę cicho ale jestem z Wami. Quote
Martika&Aischa Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Mam dwa nowe zdjęcia Mentoska niestety jak zwykle na telefonie ...wrrrrrrr ...dziewczynki komu mogę przesłac ??? Quote
halszka Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 zaglądam,czekam ;) a będzie też nowy tekst,czy robimy ze starym? Quote
Martika&Aischa Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Tekst do ogłoszeń Mentoska :smile: Mentos – niewielki, młody, wesoły psi ideał czeka na dom. Może właśnie Tobie odda swe serce??? Mentos to niewielki, około 2letni, śliczny piesek. zdrowy, zaszczepiony i wykastrowany. Został wyrzucony na ulicę, jak zbędny przedmiot. Może komuś się znudził, może ktoś wymienił go na małego ślicznego szczeniaczka??? Smutny, głodny i zaniedbany trafił do miejskiego przytuliska. Miał już „bilet” do schroniska, zapewne był to bilet w jedną stronę, bo pośród kilkuset psów miałby niewielkie szanse na adopcję. Na szczęście w ostatniej chwili dzięki ludziom, którym los bezdomnych zwierząt nie jest obojętny Mentosik trafił do domu tymczasowego. Dał się poznać, jako wesoły, grzeczny piesek, wpatrzony w człowieka, jak w przysłowiowy obrazek. Mieszka obecnie w sunią i kotkiem, z którymi się zaprzyjaźnił. Do psich kolegów też jest nastawiony pozytywnie, chce się z nimi bawić. Może zamieszkać zarówno w mieszkaniu w bloku, jak i w domu z ogrodem. Bez problemu zostaje sam podczas nieobecności opiekuna, nie szczeka, niczego nie niszczy. Utrzymuje czystość, grzecznie chodzi na smyczy, nie jest hałaśliwy. Po prostu taki psi ideał. Przed adopcją obowiązuje wizyta przed adopcyjna przeprowadzona przez wolontariusza oraz podpisanie umowy adopcyjnej, wyłącznie w trosce o dobro psiaka. Kontakt w sprawie adopcji: [email protected] tel : 881 777 302 Aneta Halszko kochany myślę że ten tekst jest dobry :) na razie nie zmieniajmy :) Quote
Martika&Aischa Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 zdjęcia przesłałam do naszej Beatki :) poproszę Anetkę aby cyknęła więcej i dobrym aparatem bo te które mam jakieś takie średnio do ogłoszeń się nadające ;) chłop śpiący w kwiatach ;) Quote
halszka Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 ok:) w takim razie czekam na fotki chłopaczka te z tel. i na nowe do ogłoszeń ;) Quote
Martika&Aischa Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 ja się zorientuję ile kosztowało by ogłoszenie weekendowe w Dzienniku Zachodnim :) najwyższa pora aby nasz chłopak poszedł do domku :) Quote
halszka Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Martika@Aischa napisał(a):ja się zorientuję ile kosztowało by ogłoszenie weekendowe w Dzienniku Zachodnim :) najwyższa pora aby nasz chłopak poszedł do domku :) w zeszłym roku był to koszt 40zł z groszem ;) Quote
Nadziejka Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Mentosiu :buzi: :buzi: sciskuniam za domus i za zdrowenko twoje :iloveyou: kochany :x-mas: Quote
Beatkaa Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Wrzucam foteczki naszego Mentoska :loveu: Quote
Recommended Posts