Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paula_t']W Dzienniku warto. Ostatnio Płoszka była, były aż 4 telefony o nią do tej pory, a wcześniej pomimo wieeeelu ogłoszeń zaledwie jeden. Beznadziejne telefony, bo beznadziejne, ale były ;) Mam nadzieję, że u Mentoska też będzie sporo, ale takich, które doprowadzą do adopcji:)
i niech się spełni ;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Przed chwilką miałam pierwszy telefon w sprawie Mentoska jednak zbyt dużych nadziei sobie nie robię ;) ucieszył mnie ten telefon bo w końcu doczekaliśmy się pierwszego zapytania o chłopaka :lol:

Pierwszy telefon na dobry początek!!!

Marticzko, a czy brzmiał obiecująco, czy raczej to nie o TO nam chodzi dla Mentoska?

Posted

Gabi79 napisał(a):
Pierwszy telefon na dobry początek!!!

Marticzko, a czy brzmiał obiecująco, czy raczej to nie o TO nam chodzi dla Mentoska?

Gabi kochana to nie to ;) Pan chciał psiaka bo synek oszalał z radości widząc zdjęcie w internecie ;) jak zapytałam o jakiego dokładnie psiaka chodzi Pan stwierdzi że w sumie nie wie ale jak chce oddac to gdzie ma podjechac ;) wytłumaczyłam Panu wszystko na spokojnie i Pan grzecznie poinformował mnie że poczyta dokładnie i jutro zadzwoni ;)

Posted

Gabi kochana to nie to ;) Pan chciał psiaka bo synek oszalał z radości widząc zdjęcie w internecie ;) jak zapytałam o jakiego dokładnie psiaka chodzi Pan stwierdzi że w sumie nie wie ale jak chce oddac to gdzie ma podjechac ;) wytłumaczyłam Panu wszystko na spokojnie i Pan grzecznie poinformował mnie że poczyta dokładnie i jutro zadzwoni ;)

Ja też jakiś czas temu miałam podobny tel.

Pytam pana, o którą sunię chodzi, bo ogłaszam dwie, a pan mi na to, że on mie wie, bo to syn znalazł ogloszenie i spisał nr.

Powiedział jeszcze, że mieli już psa, ale uciekł........

Posted

Gabi79 napisał(a):
Ja też jakiś czas temu miałam podobny tel.

Pytam pana, o którą sunię chodzi, bo ogłaszam dwie, a pan mi na to, że on mie wie, bo to syn znalazł ogloszenie i spisał nr.

Powiedział jeszcze, że mieli już psa, ale uciekł........

W trakcie rozmowy wyszło że Pan nie wie czy dzwoni w sprawie suni czy psiaka ;) ale woli psa bo to dla syna czyli dla chłopaka więc lepiej aby to nie była sunia ;) Pan bardzo miły i uprzejmy ale nie na taki telefon czekamy :)

Posted

W trakcie rozmowy wyszło że Pan nie wie czy dzwoni w sprawie suni czy psiaka ;) ale woli psa bo to dla syna czyli dla chłopaka więc lepiej aby to nie była sunia ;) Pan bardzo miły i uprzejmy ale nie na taki telefon czekamy :)

Pierwszy raz spotykam się z takim podejściem, że dla syna musi być piesek, nie sunia:crazyeye:

Czekamy na bardziej obiecujące telefony!!!!!!!

Posted

W trakcie rozmowy wyszło że Pan nie wie czy dzwoni w sprawie suni czy psiaka ;)

:) pewnie przez tą pomyłeczkę w tekście ;) no nic czekamy na TEN telefon :) :kciuki:

Posted

[quote name='Marysia O.']Karma zamówiona, w celu uniknięcia kosztów przesyłki kurierskiej zamówiona również malutka niespodzianka:)
Koszt to 95,99zł, będę tak jak zawsze prosiła o wstawienie na wątek rachunku kiedy karma dotrze. Mam nadzieję, że tym razem nie przyślą kociej;)
Również trzymam z całej siły kciuki za odzew z ogłoszeń.

Marysiu karma doszła ale absolutnie bez żadnej niespodzianki :roll: nic nie szkodzi bo Pani Anetka kupuje psiakom gryzaki i inne przysmaki ;) Na rachuneczku cena 95 zł 99 gr.

Posted

Marysiu karma doszła ale absolutnie bez żadnej niespodzianki :roll: nic nie szkodzi bo Pani Anetka kupuje psiakom gryzaki i inne przysmaki ;) Na rachuneczku cena 95 zł 99 gr.

Ten sklep zaczyna mnie wkurzać:angryy:
Zamawiam karmę tam bo jest sporo tańsza niż w innych miejscach ale no przecież nie mogą się mylić za każdym razem.
Będę musiała znowu tam zadzwonić:roll:

Posted

Marysia O. napisał(a):
Ten sklep zaczyna mnie wkurzać:angryy:
Zamawiam karmę tam bo jest sporo tańsza niż w innych miejscach ale no przecież nie mogą się mylić za każdym razem.
Będę musiała znowu tam zadzwonić:roll:

Marysiu kochana dziś upewniłam się jeszcze raz bo byłam w odwiedzinach u naszego chłopaka :) oczywiście były dorzucone dropsiki do karmy w gratisie ale nasza Anetka ich po prostu nie zauważyła bo były głęboko w paczce. Marysiu następnym razem milion razy sprawdzę zanim napisze ;) rachuneczek mam w komórce poproszę w wolnej chwili aby ktoś wstawił :) Dziękuję w imieniu Anetki Mentoska i swoim oczywiście :loveu:

Posted

Dziewczynki kochane zaciskamy kciuki z całych sił :) Miałam przesympatyczny telefon z Katowic w sprawie naszego Mentoska :) Mentosek zamieszkał by w Katowicach :) Państwo mieszkają razem z teściami tak więc Mentosek do południa był by z dziadkami a po południu z Państwem :) Jutro wizyta i zapoznanie :) Trzymajcie proszę kciuki z całych sił bo to telefon z serii tych na które tak długo czekamy :lol::lol::lol:

Posted

i kilka zdjęc z dnia dzisiejszego naszego chłopaka :):):)
Dziewczynki wiem wiem nasz Mentos na zdjęciach ma kolczatkę. Anetka założyła mu wczoraj kolczatkę bo na osiedlu jest mnóstwo zająców i Mentos jak tylko któregoś wyczuje dostaje małpiego rozumu. Wyrwał się Anetce i pognał przez siebie a dookoła ruchliwe ulice. Anetka go w końcu przywołała do porządku i wrócił natychmiast jednak co nerwów przeżyła to jej. Stąd dziś kolczatka na jego szyi która go zdecydowanie hamuje.

Posted

halszka napisał(a):
Trzymam najmocniej jak potrafię :kciuki: Sprawuj się dobrze Mentosku:) POWODZENIA!!!!

Halszko trzymaj kochana i nie puszczaj :) wierzę że i Soni i Mentoskowi seria ogłoszeń przyniesie szczęście :) byle by do jutra bo ja już nie mogę wysiedziec ;) Jeszcze raz z całego serducha Ci dziękuję :loveu:

Posted

Dziewczynki kochane zaciskamy kciuki z całych sił :) Miałam przesympatyczny telefon z Katowic w sprawie naszego Mentoska :) Mentosek zamieszkał by w Katowicach :) Państwo mieszkają razem z teściami tak więc Mentosek do południa był by z dziadkami a po południu z Państwem :) Jutro wizyta i zapoznanie :) Trzymajcie proszę kciuki z całych sił bo to telefon z serii tych na które tak długo czekamy :lol::lol::lol:

Wspaniała wiadomość!!!

Zaciskam kciuki z całych sił!!!!!

Posted

[quote name='Gabi79']Wspaniała wiadomość!!!

Zaciskam kciuki z całych sił!!!!!

[quote name='ewa gonzales']Mentonius trzymamyyyyyyyyyyy:modla::buzi::thumbs:

Dziewczynki nie puszczamy :) zaciskamy :) Jutro między godzinką 16 a 17 wizyta :)