Martika&Aischa Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 [quote name='paula_t']W Dzienniku warto. Ostatnio Płoszka była, były aż 4 telefony o nią do tej pory, a wcześniej pomimo wieeeelu ogłoszeń zaledwie jeden. Beznadziejne telefony, bo beznadziejne, ale były ;) Mam nadzieję, że u Mentoska też będzie sporo, ale takich, które doprowadzą do adopcji:) i niech się spełni ;) Quote
Martika&Aischa Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Przed chwilką miałam pierwszy telefon w sprawie Mentoska jednak zbyt dużych nadziei sobie nie robię ;) ucieszył mnie ten telefon bo w końcu doczekaliśmy się pierwszego zapytania o chłopaka :lol: Quote
Gabi79 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Przed chwilką miałam pierwszy telefon w sprawie Mentoska jednak zbyt dużych nadziei sobie nie robię ;) ucieszył mnie ten telefon bo w końcu doczekaliśmy się pierwszego zapytania o chłopaka :lol: Pierwszy telefon na dobry początek!!! Marticzko, a czy brzmiał obiecująco, czy raczej to nie o TO nam chodzi dla Mentoska? Quote
Martika&Aischa Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Gabi79 napisał(a):Pierwszy telefon na dobry początek!!! Marticzko, a czy brzmiał obiecująco, czy raczej to nie o TO nam chodzi dla Mentoska? Gabi kochana to nie to ;) Pan chciał psiaka bo synek oszalał z radości widząc zdjęcie w internecie ;) jak zapytałam o jakiego dokładnie psiaka chodzi Pan stwierdzi że w sumie nie wie ale jak chce oddac to gdzie ma podjechac ;) wytłumaczyłam Panu wszystko na spokojnie i Pan grzecznie poinformował mnie że poczyta dokładnie i jutro zadzwoni ;) Quote
Gabi79 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Gabi kochana to nie to ;) Pan chciał psiaka bo synek oszalał z radości widząc zdjęcie w internecie ;) jak zapytałam o jakiego dokładnie psiaka chodzi Pan stwierdzi że w sumie nie wie ale jak chce oddac to gdzie ma podjechac ;) wytłumaczyłam Panu wszystko na spokojnie i Pan grzecznie poinformował mnie że poczyta dokładnie i jutro zadzwoni ;) Ja też jakiś czas temu miałam podobny tel. Pytam pana, o którą sunię chodzi, bo ogłaszam dwie, a pan mi na to, że on mie wie, bo to syn znalazł ogloszenie i spisał nr. Powiedział jeszcze, że mieli już psa, ale uciekł........ Quote
Martika&Aischa Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Gabi79 napisał(a):Ja też jakiś czas temu miałam podobny tel. Pytam pana, o którą sunię chodzi, bo ogłaszam dwie, a pan mi na to, że on mie wie, bo to syn znalazł ogloszenie i spisał nr. Powiedział jeszcze, że mieli już psa, ale uciekł........ W trakcie rozmowy wyszło że Pan nie wie czy dzwoni w sprawie suni czy psiaka ;) ale woli psa bo to dla syna czyli dla chłopaka więc lepiej aby to nie była sunia ;) Pan bardzo miły i uprzejmy ale nie na taki telefon czekamy :) Quote
Gabi79 Posted October 20, 2013 Posted October 20, 2013 Martika@Aischa napisał(a):W trakcie rozmowy wyszło że Pan nie wie czy dzwoni w sprawie suni czy psiaka ;) ale woli psa bo to dla syna czyli dla chłopaka więc lepiej aby to nie była sunia ;) Pan bardzo miły i uprzejmy ale nie na taki telefon czekamy :) Pierwszy raz spotykam się z takim podejściem, że dla syna musi być piesek, nie sunia:crazyeye: Czekamy na bardziej obiecujące telefony!!!!!!! Quote
halszka Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Martika@Aischa napisał(a):W trakcie rozmowy wyszło że Pan nie wie czy dzwoni w sprawie suni czy psiaka ;) :) pewnie przez tą pomyłeczkę w tekście ;) no nic czekamy na TEN telefon :) :kciuki: Quote
Martika&Aischa Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 [quote name='Marysia O.']Karma zamówiona, w celu uniknięcia kosztów przesyłki kurierskiej zamówiona również malutka niespodzianka:) Koszt to 95,99zł, będę tak jak zawsze prosiła o wstawienie na wątek rachunku kiedy karma dotrze. Mam nadzieję, że tym razem nie przyślą kociej;) Również trzymam z całej siły kciuki za odzew z ogłoszeń. Marysiu karma doszła ale absolutnie bez żadnej niespodzianki :roll: nic nie szkodzi bo Pani Anetka kupuje psiakom gryzaki i inne przysmaki ;) Na rachuneczku cena 95 zł 99 gr. Quote
Martika&Aischa Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 no i znowu cisza :( zero zainteresowania :( telefon milczy jak zaklęty :( nie ma szczęścia ten nasz chłopak :( Quote
Marysia R. Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Marysiu karma doszła ale absolutnie bez żadnej niespodzianki :roll: nic nie szkodzi bo Pani Anetka kupuje psiakom gryzaki i inne przysmaki ;) Na rachuneczku cena 95 zł 99 gr. Ten sklep zaczyna mnie wkurzać:angryy: Zamawiam karmę tam bo jest sporo tańsza niż w innych miejscach ale no przecież nie mogą się mylić za każdym razem. Będę musiała znowu tam zadzwonić:roll: Quote
joanka40 Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Piesek jest śliczny i to pysio. Podobny trochę do mojego psiunia. Quote
joanka40 Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Jak ja mogłam wcześniej nie wejść na ten wątek: Psiak jest cudny. Quote
Martika&Aischa Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Marysia O. napisał(a):Ten sklep zaczyna mnie wkurzać:angryy: Zamawiam karmę tam bo jest sporo tańsza niż w innych miejscach ale no przecież nie mogą się mylić za każdym razem. Będę musiała znowu tam zadzwonić:roll: Marysiu kochana dziś upewniłam się jeszcze raz bo byłam w odwiedzinach u naszego chłopaka :) oczywiście były dorzucone dropsiki do karmy w gratisie ale nasza Anetka ich po prostu nie zauważyła bo były głęboko w paczce. Marysiu następnym razem milion razy sprawdzę zanim napisze ;) rachuneczek mam w komórce poproszę w wolnej chwili aby ktoś wstawił :) Dziękuję w imieniu Anetki Mentoska i swoim oczywiście :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Dziewczynki kochane zaciskamy kciuki z całych sił :) Miałam przesympatyczny telefon z Katowic w sprawie naszego Mentoska :) Mentosek zamieszkał by w Katowicach :) Państwo mieszkają razem z teściami tak więc Mentosek do południa był by z dziadkami a po południu z Państwem :) Jutro wizyta i zapoznanie :) Trzymajcie proszę kciuki z całych sił bo to telefon z serii tych na które tak długo czekamy :lol::lol::lol: Quote
Martika&Aischa Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 i kilka zdjęc z dnia dzisiejszego naszego chłopaka :):):) Dziewczynki wiem wiem nasz Mentos na zdjęciach ma kolczatkę. Anetka założyła mu wczoraj kolczatkę bo na osiedlu jest mnóstwo zająców i Mentos jak tylko któregoś wyczuje dostaje małpiego rozumu. Wyrwał się Anetce i pognał przez siebie a dookoła ruchliwe ulice. Anetka go w końcu przywołała do porządku i wrócił natychmiast jednak co nerwów przeżyła to jej. Stąd dziś kolczatka na jego szyi która go zdecydowanie hamuje. Quote
halszka Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Trzymam najmocniej jak potrafię :kciuki: Sprawuj się dobrze Mentosku:) POWODZENIA!!!! Quote
Martika&Aischa Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 halszka napisał(a):Trzymam najmocniej jak potrafię :kciuki: Sprawuj się dobrze Mentosku:) POWODZENIA!!!! Halszko trzymaj kochana i nie puszczaj :) wierzę że i Soni i Mentoskowi seria ogłoszeń przyniesie szczęście :) byle by do jutra bo ja już nie mogę wysiedziec ;) Jeszcze raz z całego serducha Ci dziękuję :loveu: Quote
Gabi79 Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Martika@Aischa napisał(a):Dziewczynki kochane zaciskamy kciuki z całych sił :) Miałam przesympatyczny telefon z Katowic w sprawie naszego Mentoska :) Mentosek zamieszkał by w Katowicach :) Państwo mieszkają razem z teściami tak więc Mentosek do południa był by z dziadkami a po południu z Państwem :) Jutro wizyta i zapoznanie :) Trzymajcie proszę kciuki z całych sił bo to telefon z serii tych na które tak długo czekamy :lol::lol::lol: Wspaniała wiadomość!!! Zaciskam kciuki z całych sił!!!!! Quote
Nadziejka Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Mentonius trzymamyyyyyyyyyyy:modla::buzi::thumbs: Quote
Martika&Aischa Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='Gabi79']Wspaniała wiadomość!!! Zaciskam kciuki z całych sił!!!!! [quote name='ewa gonzales']Mentonius trzymamyyyyyyyyyyy:modla::buzi::thumbs: Dziewczynki nie puszczamy :) zaciskamy :) Jutro między godzinką 16 a 17 wizyta :) Quote
Martika&Aischa Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Aldrumka napisał(a):oj trzymamy i trzymać będziemy :) ciocia dziękujemy :) oby domek okazał się strzałem w 10 :) Quote
mestudio Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 No nareszcie super wiadomość z nadzieją w tle :-), ja podczytuję sobie milcząc. Quote
Recommended Posts