Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tino poszedł do lasu po porządny aport:evil_lol:...Aniu, widzę,że staruszek zapewnia Ci mnóstwo "atrakcji" sercowych:lol:;)....Zdjęcia Tina w chabrach i makach....boskie!!!!:loveu:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='inka33']Goopol patykowy jeden, no! :mad:

Fajny pychol. :)

Mąż mówi,że on urodził się z piłką;)

[quote name='kolejna kobietka']Psiak nie do zdarcia :lol: Zdjęcia śliczne! :)

Bo "Model" jest śliczny!:loveu:.

[quote name='zachary']Tino poszedł do lasu po porządny aport:evil_lol:...Aniu, widzę,że staruszek zapewnia Ci mnóstwo "atrakcji" sercowych:lol:;)....Zdjęcia Tina w chabrach i makach....boskie!!!!:loveu:

A ile zabawowych mamy z nim atrakcji :smile:.
Czasami pędząc za piłką nie omija Ajris, tylko ją przeskakuje ,bo tak szybciej :diabloti:.
Pewnego razu mąż chce wyjechać z podwórka na działce więc psiaki pakuję do domu.Nie zdążyłam przejść korytarzem i zamknąć drzwi zewnętrzne,patrzę,a Tinulo jest na podwórku :evil_lol:.Okno było w kuchni otwarte więc on na stół i hop na dół (nisko tam mamy) i śmieje się,że jest przy mnie ;).
Najlepsze, to jak jesteśmy na wsi i czasem przychodzi taka znajoma babcia -80lat,a Tino ją "maltretuje" :evil_lol: ,by mu rzucała piłkę,wciska jej pod nogi,kładzie na kolana i zagląda to w oczy, to na piłkę,to na jej rękę:evil_lol:.
Na wsi sąsiedzi mają ubaw z niego :evil_lol:(my również),bo nie widzieli tak mądrego pieska :loveu:.Śmiesznych sytuacji jest masę.Ogólnie dybie każdego:diabloti:, kto się tylko pojawi i od razu cichutko podsuwa piłkę :diabloti:.Ostatnio Pan z Ubezpieczenia miał zaszczyt aportować:evil_lol:.
Na szczęście przestał gryźć piłki (tfu,tfu ) i zawsze ma którąś pod ręką :evil_lol:.
Mówię Wam, Cudak ten nasz Tinulek :loveu:.

Posted

WiosnaA napisał(a):

Bo "Model" jest śliczny!:loveu:.

A ile zabawowych mamy z nim atrakcji :smile:.
Czasami pędząc za piłką nie omija Ajris, tylko ją przeskakuje ,bo tak szybciej :diabloti:.
Pewnego razu mąż chce wyjechać z podwórka na działce więc psiaki pakuję do domu.Nie zdążyłam przejść korytarzem i zamknąć drzwi zewnętrzne,patrzę,a Tinulo jest na podwórku :evil_lol:.Okno było w kuchni otwarte więc on na stół i hop na dół (nisko tam mamy) i śmieje się,że jest przy mnie ;).
Najlepsze, to jak jesteśmy na wsi i czasem przychodzi taka znajoma babcia -80lat,a Tino ją "maltretuje" :evil_lol: ,by mu rzucała piłkę,wciska jej pod nogi,kładzie na kolana i zagląda to w oczy, to na piłkę,to na jej rękę:evil_lol:.
Na wsi sąsiedzi mają ubaw z niego :evil_lol:(my również),bo nie widzieli tak mądrego pieska :loveu:.Śmiesznych sytuacji jest masę.Ogólnie dybie każdego:diabloti:, kto się tylko pojawi i od razu cichutko podsuwa piłkę :diabloti:.Ostatnio Pan z Ubezpieczenia miał zaszczyt aportować:evil_lol:.
Na szczęście przestał gryźć piłki (tfu,tfu ) i zawsze ma którąś pod ręką :evil_lol:.
Mówię Wam, Cudak ten nasz Tinulek :loveu:.

ahaha sprytny ten Tinulo oj sprytny :evil_lol:

Posted

WiosnaA napisał(a):

Powinien dodać: "...i z patykiem". :)

WiosnaA napisał(a):
(...) Ostatnio Pan z Ubezpieczenia miał zaszczyt aportować:evil_lol:.

A czy był w tym tak samo dobry, jak Tinulek...? :D :D :D

Posted

inka33 napisał(a):
.........

A czy był w tym tak samo dobry, jak Tinulek...? :D :D :D

Coś Ty...Tinulo nie ma sobie równych :diabloti:.

Jesteśmy w domku ,nie na działce:shake:...mąż wymyślił karczowanie drzewek (uszkodzonych przez jakieś paskudstwo :shake:) i mamy rewolucję na podwórku. Psiaki ścisły nadzór nad pracami prowadzą ;). Kwiatki w te miejsca mam zamiar sadzić :razz:.

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie Aniu i Tinusiu:) przydałyby się już nowe fotki na wątku;)Tinulek jeszcze nie roztopił się ?bo cieplutko mamy :)Pozdrawiam gorąco Waszą całą Rodzinkę.

Posted

[quote name='Denisek']Witajcie Aniu i Tinusiu:) przydałyby się już nowe fotki na wątku;)Tinulek jeszcze nie roztopił się ?bo cieplutko mamy :)Pozdrawiam gorąco Waszą całą Rodzinkę.[/QUOTE]

Witaj ciociu Denisek!:multi:
Zdjęcia może za kilka dni .Jesteśmy na działce i mam internet do kitu:shake:.Złapałam wczoraj,zalogowałam się i rozłączyło,a dziś patrzę "aktywna" cały czas:razz:. Musimy się spotkać i lanie mi spuścisz :oops:.

Posted

Aniu, dziś imieniny Anny,nie wiem czy świętujesz ale życzeń nigdy nie za wiele-zdrowia, miłości ,radości, pociechy z dzieci dwunożnych i z tych czworonożnych- jak najwięcej .....................................tyle ile"wydzierżysz".Buziaki gorące jak słońce dla Ciebie i ferajny a Tinulkowi (po znajomości i dlaczego ,to wiesz ;) szczególne ucałowania.(Tęsknię nadal :( a Tinusia kocham platonicznie ,bo taki sam.....................:(

• 2 weeks later...
Posted

24 lipca pożegnaliśmy naszą Kochaną Ajriskę

• :-(
    2 sierpnia zasnął Leżaczek
  • :-(,najinteligentniejszy i najgrzeczniejszy kotek na świecie.

Czy nieszczęścia zawsze muszą chodzić parami ?:-(:-(

.

• Posted

Aniu, z całego serca współczuję :glaszcze:, wiem jak bardzo kochasz swoje futerkowe dzieciaczki. Niech Ajriska i Leżaczek biegają szczęśliwe po zielonych łąkach za Tęczowym Mostem :candle::candle::candle:

Posted

U Tinulka wszystko w porządku.Ma nowego kolegę Pepe,który przyjechał do nas z początkiem lipca na DT.
    Świetnie z nim się dogadał i cudnie się bawią.
    Mam sporo zdjęć i filmików.W weekend nadrobię zaległości.

Posted

Dziękuję sybisiu!

Tinulo z Pepinem.

[video=youtube;HIvyhkAViTY]https://www.youtube.com/watch?v=HIvyhkAViTY[/video]

[video=youtube;jZtPcx-uIwY]https://www.youtube.com/watch?v=jZtPcx-uIwY[/video]

Tylko wkraczamy na działkę i od razu musi być piłka.
    Piłeczki od cioci MikAga,:calus:

[video=youtube;u9CwUDfYtsg]https://www.youtube.com/watch?v=u9CwUDfYtsg[/video]

.

Posted

[video=youtube;pRKhImR-yAs]https://www.youtube.com/watch?v=pRKhImR-yAs&feature=youtu.be[/video]

Wynalazł na działce bez jabłoni;).

[video=youtube;sLdn8bH7ZjU]https://www.youtube.com/watch?v=sLdn8bH7ZjU[/video]