zachary Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Tino poszedł do lasu po porządny aport:evil_lol:...Aniu, widzę,że staruszek zapewnia Ci mnóstwo "atrakcji" sercowych:lol:;)....Zdjęcia Tina w chabrach i makach....boskie!!!!:loveu: Quote
kolejna kobietka Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Psiak nie do zdarcia :lol: Zdjęcia śliczne! :) Quote
WiosnaA Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 [quote name='inka33']Goopol patykowy jeden, no! :mad: Fajny pychol. :) Mąż mówi,że on urodził się z piłką;) [quote name='kolejna kobietka']Psiak nie do zdarcia :lol: Zdjęcia śliczne! :) Bo "Model" jest śliczny!:loveu:. [quote name='zachary']Tino poszedł do lasu po porządny aport:evil_lol:...Aniu, widzę,że staruszek zapewnia Ci mnóstwo "atrakcji" sercowych:lol:;)....Zdjęcia Tina w chabrach i makach....boskie!!!!:loveu: A ile zabawowych mamy z nim atrakcji :smile:. Czasami pędząc za piłką nie omija Ajris, tylko ją przeskakuje ,bo tak szybciej :diabloti:. Pewnego razu mąż chce wyjechać z podwórka na działce więc psiaki pakuję do domu.Nie zdążyłam przejść korytarzem i zamknąć drzwi zewnętrzne,patrzę,a Tinulo jest na podwórku :evil_lol:.Okno było w kuchni otwarte więc on na stół i hop na dół (nisko tam mamy) i śmieje się,że jest przy mnie ;). Najlepsze, to jak jesteśmy na wsi i czasem przychodzi taka znajoma babcia -80lat,a Tino ją "maltretuje" :evil_lol: ,by mu rzucała piłkę,wciska jej pod nogi,kładzie na kolana i zagląda to w oczy, to na piłkę,to na jej rękę:evil_lol:. Na wsi sąsiedzi mają ubaw z niego :evil_lol:(my również),bo nie widzieli tak mądrego pieska :loveu:.Śmiesznych sytuacji jest masę.Ogólnie dybie każdego:diabloti:, kto się tylko pojawi i od razu cichutko podsuwa piłkę :diabloti:.Ostatnio Pan z Ubezpieczenia miał zaszczyt aportować:evil_lol:. Na szczęście przestał gryźć piłki (tfu,tfu ) i zawsze ma którąś pod ręką :evil_lol:. Mówię Wam, Cudak ten nasz Tinulek :loveu:. Quote
toyota Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 Rety, jakie piękne znów zdjęcia i psiaki jakie szczęśliwe ! Szczególnie Tinulek, mordka uśmiechnięta od ucha do ucha :). Quote
kolejna kobietka Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 WiosnaA napisał(a):Mąż mówi,że on urodził się z piłką;) Bo "Model" jest śliczny!:loveu:. A ile zabawowych mamy z nim atrakcji :smile:. Czasami pędząc za piłką nie omija Ajris, tylko ją przeskakuje ,bo tak szybciej :diabloti:. Pewnego razu mąż chce wyjechać z podwórka na działce więc psiaki pakuję do domu.Nie zdążyłam przejść korytarzem i zamknąć drzwi zewnętrzne,patrzę,a Tinulo jest na podwórku :evil_lol:.Okno było w kuchni otwarte więc on na stół i hop na dół (nisko tam mamy) i śmieje się,że jest przy mnie ;). Najlepsze, to jak jesteśmy na wsi i czasem przychodzi taka znajoma babcia -80lat,a Tino ją "maltretuje" :evil_lol: ,by mu rzucała piłkę,wciska jej pod nogi,kładzie na kolana i zagląda to w oczy, to na piłkę,to na jej rękę:evil_lol:. Na wsi sąsiedzi mają ubaw z niego :evil_lol:(my również),bo nie widzieli tak mądrego pieska :loveu:.Śmiesznych sytuacji jest masę.Ogólnie dybie każdego:diabloti:, kto się tylko pojawi i od razu cichutko podsuwa piłkę :diabloti:.Ostatnio Pan z Ubezpieczenia miał zaszczyt aportować:evil_lol:. Na szczęście przestał gryźć piłki (tfu,tfu ) i zawsze ma którąś pod ręką :evil_lol:. Mówię Wam, Cudak ten nasz Tinulek :loveu:. ahaha sprytny ten Tinulo oj sprytny :evil_lol: Quote
inka33 Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 WiosnaA napisał(a):Mąż mówi,że on urodził się z piłką;) Powinien dodać: "...i z patykiem". :) WiosnaA napisał(a):(...) Ostatnio Pan z Ubezpieczenia miał zaszczyt aportować:evil_lol:. A czy był w tym tak samo dobry, jak Tinulek...? :D :D :D Quote
kolejna kobietka Posted July 2, 2014 Posted July 2, 2014 inka33 napisał(a): A czy był w tym tak samo dobry, jak Tinulek...? :D :D :D ahaha sie usmialam cioteczko :lol: :happy1: Quote
WiosnaA Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 inka33 napisał(a):......... A czy był w tym tak samo dobry, jak Tinulek...? :D :D :D Coś Ty...Tinulo nie ma sobie równych :diabloti:. Jesteśmy w domku ,nie na działce:shake:...mąż wymyślił karczowanie drzewek (uszkodzonych przez jakieś paskudstwo :shake:) i mamy rewolucję na podwórku. Psiaki ścisły nadzór nad pracami prowadzą ;). Kwiatki w te miejsca mam zamiar sadzić :razz:. Quote
kolejna kobietka Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 No to pracowicie się zapowiada :cool3: Quote
inka33 Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 kolejna kobietka napisał(a):No to pracowicie się zapowiada :cool3: Zwłaszcza dla Tinulka... :siara: Quote
kolejna kobietka Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 inka33 napisał(a):Zwłaszcza dla Tinulka... :siara: hehe nooo :evil_lol: Quote
Denisek Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Witajcie Aniu i Tinusiu:) przydałyby się już nowe fotki na wątku;)Tinulek jeszcze nie roztopił się ?bo cieplutko mamy :)Pozdrawiam gorąco Waszą całą Rodzinkę. Quote
WiosnaA Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 [quote name='Denisek']Witajcie Aniu i Tinusiu:) przydałyby się już nowe fotki na wątku;)Tinulek jeszcze nie roztopił się ?bo cieplutko mamy :)Pozdrawiam gorąco Waszą całą Rodzinkę.[/QUOTE] Witaj ciociu Denisek!:multi: Zdjęcia może za kilka dni .Jesteśmy na działce i mam internet do kitu:shake:.Złapałam wczoraj,zalogowałam się i rozłączyło,a dziś patrzę "aktywna" cały czas:razz:. Musimy się spotkać i lanie mi spuścisz :oops:. Quote
MikAga Posted July 18, 2014 Posted July 18, 2014 Tinuśku, odwiedzamy,kochany troszkę się oszczędzaj w te upalne dni,proszę! Aneczko,pamiętam:lol: Pozdrawiamy,papa Quote
kolejna kobietka Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 I ja zaglądam i pozdrawiam całą Tinulkową rodzinkę :) Quote
wiosenka Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Na paluchu jest w podobnym typie chyba suczka post 3835 http://www.dogomania.pl/forum/threads/190811-W-wa-KOSZYCZEK-NIECHCIANYCH-STARUSZKÓW-spis-str-1-i-2/page154 Quote
Denisek Posted July 27, 2014 Posted July 27, 2014 Aniu, dziś imieniny Anny,nie wiem czy świętujesz ale życzeń nigdy nie za wiele-zdrowia, miłości ,radości, pociechy z dzieci dwunożnych i z tych czworonożnych- jak najwięcej .....................................tyle ile"wydzierżysz".Buziaki gorące jak słońce dla Ciebie i ferajny a Tinulkowi (po znajomości i dlaczego ,to wiesz ;) szczególne ucałowania.(Tęsknię nadal :( a Tinusia kocham platonicznie ,bo taki sam.....................:( Quote
WiosnaA Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 24 lipca pożegnaliśmy naszą Kochaną Ajriskę :-( 2 sierpnia zasnął Leżaczek :-(,najinteligentniejszy i najgrzeczniejszy kotek na świecie. Czy nieszczęścia zawsze muszą chodzić parami ?:-(:-( . Quote
sybil Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Aniu, z całego serca współczuję :glaszcze:, wiem jak bardzo kochasz swoje futerkowe dzieciaczki. Niech Ajriska i Leżaczek biegają szczęśliwe po zielonych łąkach za Tęczowym Mostem :candle::candle::candle: Quote
WiosnaA Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 U Tinulka wszystko w porządku.Ma nowego kolegę Pepe,który przyjechał do nas z początkiem lipca na DT. Świetnie z nim się dogadał i cudnie się bawią. Mam sporo zdjęć i filmików.W weekend nadrobię zaległości. Quote
WiosnaA Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Dziękuję sybisiu! Tinulo z Pepinem. [video=youtube;HIvyhkAViTY]https://www.youtube.com/watch?v=HIvyhkAViTY[/video] [video=youtube;jZtPcx-uIwY]https://www.youtube.com/watch?v=jZtPcx-uIwY[/video] Tylko wkraczamy na działkę i od razu musi być piłka. Piłeczki od cioci MikAga,:calus: [video=youtube;u9CwUDfYtsg]https://www.youtube.com/watch?v=u9CwUDfYtsg[/video] . Quote
WiosnaA Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 [video=youtube;pRKhImR-yAs]https://www.youtube.com/watch?v=pRKhImR-yAs&feature=youtu.be[/video] Wynalazł na działce bez jabłoni;). [video=youtube;sLdn8bH7ZjU]https://www.youtube.com/watch?v=sLdn8bH7ZjU[/video] Quote
Denisek Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Aniu,nie mam jak do Ciebie zadzwonić,przez nieuwagę pokasowałam prawie wszystkie numery w komórce.Napisz kilka słów . Quote
zachary Posted August 8, 2014 Posted August 8, 2014 Pepino jest cudny!:eviltong: Ciociu Aniu, masz codziennie niezłą gimnastykę:razz:...nazginasz kręgosłup przy tych piłkarzach:lol:... Quote
Recommended Posts