Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maruda666']Te psiaki to Chojraczek u Kikou [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/177091-Stary-dobek-Chojrak-odszedł-za-TM[/URL]

i Zenek, który końcówkę życia spędził u Lilu [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/195482-Staruszek-Zenek-zbiera-grosik-do-grosika-Dołożysz-do-hotelu-Zenio-bezpieczny-u-Lilu[/URL]

Oba życie miały ciężkie, ale odeszły kochane i zadbane.[/QUOTE]
u Zenusia bywałam na wątku, a Chojraczka choć teraz udało mi się poznać, pieski do zobaczenia;

• Replies 907
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asiuniab']u Zenusia bywałam na wątku, a Chojraczka choć teraz udało mi się poznać, pieski do zobaczenia;[/QUOTE]

Zenulo kochany, śpij spokojnie...... :-(

Posted

kochane cioteczki i wujaszkowie, dostałam wiadomość od Murki, że jeśli wszystko jutro się dobrze ułoży, to Yoda od jutra będzie mieszkańcem Jej przystani:) ależ jestem szczęśliwa :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Malgoska']a będzie w domku czy w kojcu?
a co z transportem? daleko to jest?[/QUOTE]
Malgoska, no właśnie Paula pytała o to samo wczoraj i ja dziś rozmawiając z Murką miałam o to zapytać, ale właśnie o transporcie rozmawiałyśmy i zapomniałam:oops: ale oczywiście się dowiem i powiem, a i samą Murkę muszę tu ściągnąć, żeby nam o Yodzinie poopowiadała;

a teraz mam jeszcze jedną wiadomość dobrą, Yodzina dostał z fb od Olga M. 50 zł, w weekend, uzupełnię pierwszy post rozliczeniowy i powysyłam nr konta Yody i to dosłownie Yody, bo specjalnie dla Niego założyłam sobie osobne konto:)

Posted

[quote name='asiuniab']Malgoska, no właśnie Paula pytała o to samo wczoraj i ja dziś rozmawiając z Murką miałam o to zapytać, ale właśnie o transporcie rozmawiałyśmy i zapomniałam:oops: ale oczywiście się dowiem i powiem, a i samą Murkę muszę tu ściągnąć, żeby nam o Yodzinie poopowiadała;

a teraz mam jeszcze jedną wiadomość dobrą, Yodzina dostał z fb od Olga M. 50 zł, w weekend, uzupełnię pierwszy post rozliczeniowy i powysyłam nr konta Yody i to dosłownie Yody, bo specjalnie dla Niego założyłam sobie osobne konto:)[/QUOTE]

Czyli jednak zdecydowałaś się założyć osobne konto na psie sprawy:razz:
Ja też powinnam tak zrobić, tylko jak zwykle nie mogę się zebrać, a przy moich "ogromnych" dochodach muszę każdego grosza pilnować, bo nie wiem czy to moje czy psiaków ;)

Wspaniale, że tak szybciutko udało się to zorganizować i już jutro Yoda będzie bezpieczny:)

Asiu, nie wiem czy to pomoże czy już sobie takie coś zrobiłaś, ale jako, że to Twój pierwszy wątek to może choć troszkę pomogę ;)

DEKLARACJE STAŁE:
paula_t- 10zł
zozola77- 5zł

DEKLARACJE JEDNORAZOWE:
ewu-
ewa gonzales- 10zł
maarit (w sierpniu)-
MALWA-
cancer43 ( w sierpniu) -
Rudzia-Bianca ( w sierpniu) -
Oleg z fb- 50zł

BAZARKI:
Malgoska- [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245605-Yoda-zaprasza-szaliczki-i-torby-do-03-08-13r-godz-22-00[/URL]
Aldrumka-
paula_t-

fb: [URL]https://www.facebook.com/events/222272391255334/?context=create#[/URL]

Posted

ewu prosiła asię o konto ale dostała "opeer":)
Proszę Asiu podaj mi konto na pw bo nie ustąpię i choć skromniutko , jednorazowo na razie dziadzia wesprę.
Paula zapisz ewu 30 zł.

Posted

[quote name='Marysia O.']Trzymam kciuki za Brzydalka:lol:[/QUOTE]
BRZYDALKA ??? :mad::mad::mad:

[quote name='brazowa1']absolutnie zakochałam sie w tym psie,takiego jeszcze nie widziałam.[/QUOTE]
To jest właściwe :lol:podejscie

Posted

Jako matka chrzestna poczuwam sie dołożyć do utrzymania PIĘKNISIA,
Na początku sierpnia zapłacę za tydzień hotelikowania,stałej na razie nie mogę,po żniwach zobaczymy

Posted

kochane wieczorkiem poodpowiadam na pytania i uzupełnię wszystko i zmienię tytuł, bo nasz mister to Yodal, a nie Queck Step;

napiszę tylko, że Murce dziś nie udało się skontaktować z jakimś urzędasem, który musiał zgodzić się na odbiór psiaka (pan się urlopuje i nikt go nie zastępuje) więc Yoda jest uziemiony do poniedziałku;

Posted

Ewu, ja tylko tak do kupy to zebrałam, żeby choć troszkę odciążyć Asiuniab, bo wiem, że ma sporo na głowie, to sobie jak będzie chciała przeklei do pierwszego posta i już wszystko na bieżąco uzupełni:)

[quote name='cancer43']Umówmy się że jest piękny inaczej :lol:[/QUOTE]

Każda potwora znajdzie swego amatora:eviltong:

Posted

[B]Dziewczyny kochane zapraszam też do mojego podopiecznego z Kozienic. Siedział tam gdzie nasz bohater...
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245665-Okruszek-Frodo-uratowany-przed-Radysami-czeka-na-swój-dom[/URL]
[/B]Yoda nie gniewaj się ale to kumpel z przytuliska:)
Frodo....

Posted

Dziewczyny, a nie lepiej było zapytać mnie o bezpośredni nr telefonu komórkowego do pana opiekującego się pieskami? Można też było dziś zabrać psa do mnie na jedną noc i Murka jutro spokojnie by go odebrała. W weekendy zawsze jest problem z odbiorem, w zwykły dzień też trzeba zadzwonić do pana Krzysia i dowiedzieć się czy nie pojechał gdzieś odławiać pieski.

Posted

Jak zwykle noc mnie zastała, jak mogę spokojnie rozgościć się na wątku

[quote name='margoth137']cieszę się:) proszę na pw o nr konta, wyśle Yodzinie chociaż dyszkę, więcej nie mogę:([/QUOTE]
kochana, każda dyszka, każde 5 zł i każda 1 zł tu na dogomanii znaczy bardzo wiele, sama wiesz, więc bardzo, bardzo dziękujemy;
[quote name='Marysia O.']Trzymam kciuki za Brzydalka:lol:[/QUOTE]
Brzydalek Mądralek :)
[quote name='paula_t']Czyli jednak zdecydowałaś się założyć osobne konto na psie sprawy:razz:
Ja też powinnam tak zrobić, tylko jak zwykle nie mogę się zebrać, a przy moich "ogromnych" dochodach muszę każdego grosza pilnować, bo nie wiem czy to moje czy psiaków ;)

Wspaniale, że tak szybciutko udało się to zorganizować i już jutro Yoda będzie bezpieczny:)

Asiu, nie wiem czy to pomoże czy już sobie takie coś zrobiłaś, ale jako, że to Twój pierwszy wątek to może choć troszkę pomogę ;)

DEKLARACJE STAŁE:
paula_t- 10zł
zozola77- 5zł

DEKLARACJE JEDNORAZOWE:
ewu-
ewa gonzales- 10zł
maarit (w sierpniu)-
MALWA-
cancer43 ( w sierpniu) -
Rudzia-Bianca ( w sierpniu) -
Oleg z fb- 50zł

BAZARKI:
Malgoska- [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245605-Yoda-zaprasza-szaliczki-i-torby-do-03-08-13r-godz-22-00[/URL]
Aldrumka-
paula_t-

fb: [URL]https://www.facebook.com/events/222272391255334/?context=create#[/URL][/QUOTE]

Paula_t jesteś nieoceniona, dziękuję:)
a co do konta, to od momentu jak do tego zasiadłam, do aktywacji (już z weryfikacją i aktywnym kontem) minęło 30 min. ja sobie założyłam konto w alior sync, i to wszystko tak sprawnie poszło, mimo, że nie brałam u nich nigdy żadnego kredytu, więc jak będziesz już miała wenę, żeby założyć konto, to możesz wziąć je pod uwagę:)

[quote name='anica']... zaglądam :)[/QUOTE]
bardzo się cieszę z Waszych odwiedzin
[quote name='ewu']ewu prosiła asię o konto ale dostała "opeer":)
Proszę Asiu podaj mi konto na pw bo nie ustąpię i choć skromniutko , jednorazowo na razie dziadzia wesprę.
Paula zapisz ewu 30 zł.[/QUOTE]
ewu, jak jak mam Ci dziękować???
[quote name='brazowa1']absolutnie zakochałam sie w tym psie,takiego jeszcze nie widziałam.[/QUOTE]
to tak, jak ja, głowę dla Niego straciłam:)
[quote name='Aldrumka']hop, hop czekam na zdjecia i opisy [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE]
zaraz napiszę prv do feluska997
[quote name='Gusiaczek']Witam słonecznym przedpołudniem :)
i przy okazji zapytam - Belmondo piękny ? a kochało się w nim tysiące kobitek!
Yodo i tak swym urokiem B. rozkłada :)
No! ;) :)[/QUOTE]
bez dwóch znań:)

[quote name='cancer43']Jako matka chrzestna poczuwam sie dołożyć do utrzymania PIĘKNISIA,
Na początku sierpnia zapłacę za tydzień hotelikowania,stałej na razie nie mogę,po żniwach zobaczymy[/QUOTE]
ojejku, naprawdę, dziękuję, jesteśmy bardzo zobowiązani, Yodzina się nawet nie spodziewa:)
[quote name='ewu']Yoda ma niezwykły urok osobisty a kwestia urody to sprawa dyskusyjna.
Pychol do całowania i już:)[/QUOTE]
ewu, no nic dodać Pychol do całowania:)
[quote name='cancer43']Umówmy się że jest piękny inaczej :lol:[/QUOTE]
chciałabyś przez to powiedzieć, że w kategorii: piękny inaczej, Yoda ma I miejsce;)
[quote name='pikola']A ile kosztuje hotelik?[/QUOTE]
12 zł/dzień (już jest w tę stawkę wkalkulowana karma)
[quote name='paula_t']Ewu, ja tylko tak do kupy to zebrałam, żeby choć troszkę odciążyć Asiuniab, bo wiem, że ma sporo na głowie, to sobie jak będzie chciała przeklei do pierwszego posta i już wszystko na bieżąco uzupełni:)

Każda potwora znajdzie swego amatora:eviltong:[/QUOTE]
amatorów kwaśnych jabłek:)
[quote name='ewu'][B]Dziewczyny kochane zapraszam też do mojego podopiecznego z Kozienic. Siedział tam gdzie nasz bohater...
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245665-Okruszek-Frodo-uratowany-przed-Radysami-czeka-na-swój-dom[/URL]
[/B]Yoda nie gniewaj się ale to kumpel z przytuliska:)
Frodo....[/QUOTE]
ewu jak Yoda mógłby się na Froda gniewać??
a czy Frodo to przypadkiem też nie z gwiezdnych wojen??

Posted

[quote name='mestudio']Dziewczyny, a nie lepiej było zapytać mnie o bezpośredni nr telefonu komórkowego do pana opiekującego się pieskami? Można też było dziś zabrać psa do mnie na jedną noc i Murka jutro spokojnie by go odebrała. W weekendy zawsze jest problem z odbiorem, w zwykły dzień też trzeba zadzwonić do pana Krzysia i dowiedzieć się czy nie pojechał gdzieś odławiać pieski.[/QUOTE]
a widzisz, tego nie wiedziałyśmy, wiem że Murka próbowała w kilka miejsc się dobić, ale bała się jechać i ewentualnie pocałować klamkę, więc chciała mieć pewność, bo to jednak jakby się nie udało na darmo w obie strony 300 km by zrobiła:( ale w poniedziałek Yoda powinien być już u Niej na miejscu;