Obama Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 A poza tym,to może jakiś serwis mailowy albo smsowy? Codziennie nowe wieści dotyczące Waszych poczynań? Np zdjęcie + krótki opis.. :loveu: Quote
asiak_kasia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Obama napisał(a):A poza tym,to może jakiś serwis mailowy albo smsowy? Codziennie nowe wieści dotyczące Waszych poczynań? Np zdjęcie + krótki opis.. :loveu: Może lepiej jednak nie? :eviltong: Obawiam się, że to mogą być zbyt kompromitujące materiały :diabloti: Quote
Aleks89 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 :lol:Potem będzie fotorelacja :loveu::lol:Pozagryzane pieski itd.:lol: Quote
asiak_kasia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Aleks89 napisał(a)::lol:Potem będzie fotorelacja :loveu::lol:Pozagryzane pieski itd.:lol: poukrywane trupy w bagażniku, pozorowane wypadki samochodowe.:evil_lol: A to wszystko bedzie wina Amberowej :shake: Quote
FredziaFredzia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Taaa, a później się wyda że siedzieliśmy wszyscy w swoich domkach bez słowa przy komórce grając w angry birds :lol: Quote
asiak_kasia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Taaa, a później się wyda że siedzieliśmy wszyscy w swoich domkach bez słowa przy komórce grając w angry birds :lol: ja nie mam takiej fajnej komórki :placz: sobie moge co najwyzej w pasjansa pograć :eviltong: Quote
asiak_kasia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 FredziaFredzia napisał(a):A nie w snake? :lol: nie, to już nowsza generacji nokii-jest pasjans :cool3: Quote
jonQuilla Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 FredziaFredzia napisał(a): PS. Żadna alkoholiczka! Do pięt nie dorównuję żonkili :diabloti: Uwielbiam swój status alkoholiczki :D hahahaha.... Dzięki Oluś ;) Quote
A&L Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Okamia napisał(a):nie... ja po prostu wódki pić nie mogę - przynajmniej tej z PL sklepów :evil_lol: A browarów nie lubiem :eviltong: Ja wódkę to tylko w drinach i to najlepiej jakąś smakową. Ostatnio mega wchodzi mi soplica pigwowa z kolką :loveu: A na dobry sen soplica orzech laskowy z mleczkiem - smakuje jak monte :D Browary lubię, szczególnie desperadosiki ;) Quote
Okamia Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 A&L napisał(a):Ja wódkę to tylko w drinach i to najlepiej jakąś smakową. Ostatnio mega wchodzi mi soplica pigwowa z kolką :loveu: A na dobry sen soplica orzech laskowy z mleczkiem - smakuje jak monte :D Browary lubię, szczególnie desperadosiki ;) Ja wolę wino, szkocką, brandy, whiskey i inne oprócz tych dwóch xD Quote
A&L Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Okamia napisał(a):Ja wolę wino, szkocką, brandy, whiskey i inne oprócz tych dwóch xD Wino tez lubię, a z perfumowanych to Metaxę :loveu: Quote
jonQuilla Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Ze smakowych to polecam stocka citron...mocno schlodzony z kieliszka wchodzi jak woda :) Quote
A&L Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Desperadosiki to nie browary :lol: W zasadzie tak, ale w którym dziale w takim razie byś je umieściła? :D jonQuilla napisał(a):Ze smakowych to polecam stocka citron...mocno schlodzony z kieliszka wchodzi jak woda :) Ja z kieliszka to w sumie jedynie Lubelską cytrynówę i grejpfrutówkę. Chociaż jest jeszcze wiele specyfików których nie smakowałam :D Quote
asiak_kasia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 wóda to zło. Piwo tylko ze spritem albo mojito ( dzięki Olus :loveu:) a tak to łiskacz dobry na wszystko, c'nie Karolinko? :cool3: Quote
A&L Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 asiak_kasia napisał(a):wóda to zło. Piwo tylko ze spritem albo mojito ( dzięki Olus :loveu:) a tak to łiskacz dobry na wszystko, c'nie Karolinko? :cool3: O kurde, brzmi dobrze :cool3: Quote
jonQuilla Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Mojito jest pycha ale smakuje najlepiej na koniec imprezy jak juz kac zaczyna doskwierac :D Quote
FredziaFredzia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 A&L napisał(a):W zasadzie tak, ale w którym dziale w takim razie byś je umieściła? :D W dziale NA KACA Quote
asiak_kasia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 jonQuilla napisał(a):Mojito jest pycha ale smakuje najlepiej na koniec imprezy jak juz kac zaczyna doskwierac :D ale ja nie mowie o drinie, tylko o tym jakimś soku :eviltong: Oluś mi kazał do piwa wlac i jest niebo w gębie :loveu: Quote
Okamia Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 asiak_kasia napisał(a): a tak to łiskacz dobry na wszystko, c'nie Karolinko? :cool3: No ba!:loveu: Quote
Amber Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Bosze... Co wy wiecie o imprezowaniu, dzieciaczki... Wy i ten wasz nudny alkoholik... :loveu: :diabloti: Quote
A&L Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Amber napisał(a):Bosze... Co wy wiecie o imprezowaniu, dzieciaczki... Wy i ten wasz nudny alkoholik... :loveu: :diabloti: Nie pozostaje nic innego, jak nauczyć się imprezowanie w stylu warszafskim :D Quote
Recommended Posts