A&L Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Karilka, Ty z kundlem/kundlami? Duże to to czy małe? :D Quote
Aleks89 Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Mi pasi te 7dni tak jak będzie pasować dogowatej i rumunowatej i komu tam jeszcze.Jestem uniwersalny w każdej sferze życia i dopasowuje się jak gówno do woreczka:loveu: Quote
Okamia Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Aleks89 napisał(a):Mi pasi te 7dni tak jak będzie pasować dogowatej i rumunowatej i komu tam jeszcze.Jestem uniwersalny w każdej sferze życia i dopasowuje się jak gówno do woreczka:loveu: bosiu skąd ty bierzesz te porównania? :roll::evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Okamia napisał(a):bosiu skąd ty bierzesz te porównania? :roll::evil_lol: z ulicy! W końcu biedota c'nie? :evil_lol: Quote
Amber Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Biedota rulz! Będziemy żreć tłuste kiełbachy i nocować w domkach ala PRL. I będzie zajefajnie. Bo jadą zajefajni ludzie :multi: A nie sztywniaki z kijkami w d... :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Amber napisał(a):Biedota rulz! Będziemy żreć tłuste kiełbachy i nocować w domkach ala PRL. I będzie zajefajnie. Bo jadą zajefajni ludzie :multi: A nie sztywniaki z kijkami w d... :diabloti: myślisz, ze masz monopol na szydere? :evil_lol: MYLISZ SIE ! :diabloti: kocham dogo :loveu: Quote
Karilka Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Namawiam jeszcze jednego kogoś :evil_lol:. :WTF: Quote
A&L Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Amber napisał(a):Biedota rulz! Będziemy żreć tłuste kiełbachy i nocować w domkach ala PRL. I będzie zajefajnie. Bo jadą zajefajni ludzie :multi: A nie sztywniaki z kijkami w d... :diabloti: Kąpać będziemy się w jeziorze i srać po krzakach :loveu: Quote
A&L Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Karilka napisał(a):Namawiam jeszcze jednego kogoś :evil_lol:. :WTF: Wyżej o coś zapytałam :D Quote
asiak_kasia Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 A&L napisał(a):Kąpać będziemy się w jeziorze i srać po krzakach :loveu: i wpierdzielać kiełbase z biedry :loveu: Quote
Amber Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Szkoda, że już nie ma Leader Price'a. Poprosilibyśmy go o patronat nad zlotem :evil_lol: Quote
Luzia Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Wypraszam sobie, ja kiełbasy jeść nie zamierzam :eviltong: Quote
asiak_kasia Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Luzia napisał(a):Wypraszam sobie, ja kiełbasy jeść nie zamierzam :eviltong: a co chcesz być lepsza? :mad: swoją droga ja tez kiełbasy nie lubię :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Amber napisał(a):Szkoda, że już nie ma Leader Price'a. Poprosilibyśmy go o patronat nad zlotem :evil_lol: Zadzwoń do Twojego agenta z PZU i zapytaj się czy byli by zainteresowani :evil_lol: Ja kiełbaskę lubię ale wędzoną z grilla, za to warzywka, karkóweczka i szaszłyczki to loffciam :loveu: Quote
Luzia Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 asiak_kasia napisał(a):a co chcesz być lepsza? :mad: swoją droga ja tez kiełbasy nie lubię :evil_lol: No ba, czymś trzeba się wyróżnić :grins: Ja tylko szaszłyczki warzywne, może jakieś pieczarki czy papryczkę nadziewaną :diabloti: Quote
A&L Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 asiak_kasia napisał(a):i wpierdzielać kiełbase z biedry :loveu: Wolę kaszanę :loveu: Quote
asiak_kasia Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 A&L napisał(a):Wolę kaszanę :loveu: no to juz jest w ogole dno dna i 3 metry mułu :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 A&L napisał(a):Wolę kaszanę :loveu: Cóż za plebs fuuuu :lol: Quote
Amber Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 A ja lubię i kiełbachę i kaszankę i boczek... Normalnie plebs, słoma z butów i brak zęba na przedzie. Quote
asiak_kasia Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Amber napisał(a):A ja lubię i kiełbachę i kaszankę i boczek... Normalnie plebs, słoma z butów i brak zęba na przedzie. i małe cycki :evil_lol: warszawianka pełną gębą :loveu: Quote
Amber Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Nie no cycki, nie takie małe :evil_lol: A słoiczki, fakt już pakuje... Puste oczywiście, bo piąteczek :loveu: :eviltong: Quote
Amber Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Jak lubisz trawę z kamieniami to spoko :eviltong: U mnie to w sumie bez problemu... Obok las, mchy i porosty na pewno są :evil_lol: Quote
Recommended Posts