Jump to content
Dogomania

Mini zlocik dogomaniaków 15-18.08 w Sulejowie "Tylko dla biedoty"

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mi pasi te 7dni tak jak będzie pasować dogowatej i rumunowatej i komu tam jeszcze.Jestem uniwersalny w każdej sferze życia i dopasowuje się jak gówno do woreczka:loveu:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Mi pasi te 7dni tak jak będzie pasować dogowatej i rumunowatej i komu tam jeszcze.Jestem uniwersalny w każdej sferze życia i dopasowuje się jak gówno do woreczka:loveu:

bosiu skąd ty bierzesz te porównania? :roll::evil_lol:

Posted

Biedota rulz! Będziemy żreć tłuste kiełbachy i nocować w domkach ala PRL. I będzie zajefajnie. Bo jadą zajefajni ludzie :multi:

A nie sztywniaki z kijkami w d... :diabloti:

Posted

Amber napisał(a):
Biedota rulz! Będziemy żreć tłuste kiełbachy i nocować w domkach ala PRL. I będzie zajefajnie. Bo jadą zajefajni ludzie :multi:

myślisz, ze masz monopol na szydere? :evil_lol: MYLISZ SIE ! :diabloti:

kocham dogo :loveu:

Posted

Amber napisał(a):

Kąpać będziemy się w jeziorze i srać po krzakach :loveu:

Posted

Amber napisał(a):
Szkoda, że już nie ma Leader Price'a. Poprosilibyśmy go o patronat nad zlotem :evil_lol:

Zadzwoń do Twojego agenta z PZU i zapytaj się czy byli by zainteresowani :evil_lol:

Ja kiełbaskę lubię ale wędzoną z grilla, za to warzywka, karkóweczka i szaszłyczki to loffciam :loveu:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
a co chcesz być lepsza? :mad:

swoją droga ja tez kiełbasy nie lubię :evil_lol:

No ba, czymś trzeba się wyróżnić :grins: Ja tylko szaszłyczki warzywne, może jakieś pieczarki czy papryczkę nadziewaną :diabloti:

Posted

Nie no cycki, nie takie małe :evil_lol:

A słoiczki, fakt już pakuje... Puste oczywiście, bo piąteczek :loveu: :eviltong:

Posted

Jak lubisz trawę z kamieniami to spoko :eviltong:

U mnie to w sumie bez problemu... Obok las, mchy i porosty na pewno są :evil_lol: