Jump to content
Dogomania

Mini zlocik dogomaniaków 15-18.08 w Sulejowie "Tylko dla biedoty"

Recommended Posts

Posted

Okamia napisał(a):
Okey ;)
Będzie kolejny na obiad/kolacje/śniadanie dla Jareczka :evil_lol:

No nie byłabym taka pewna. Mój to dominant i w kaszę sobie dmuchać nie da ;). I własnie o to się boję, czy z tyloma samcami da radę. Pozatym mało starwny jest ;)

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Taaa, no to Jari będzie jakoś tę kaszę musiał sobie z zębów wydłubać :siara: :diabloti:

Edited by Amber
Posted

Amber napisał(a):
Taaa, no to Jari będzie sobie jakoś tę kaszę musiał sobie z zębów wydłubać :siara: :diabloti:

Ty tak wszystkich Jareczkiem straszysz, a się okaże, że to będzie najgrzeczniejszy pies na zlocie :eviltong:

Posted

W sumie niezły pomysł. Piesek mi się już zestarzał, to muszę go wymienić na nowszy, grzeczniejszy model ;). Jak go coś przez przypadek zeżre, to się kłopotu pozbedę i będę sobie mogła kupić jakiegoś słodkiego szczeniaczka :loveu:. Coraz bardziej przekonuję się do tego zlotu ;).

Posted

asiak_kasia napisał(a):
Ty tak wszystkich Jareczkiem straszysz, a się okaże, że to będzie najgrzeczniejszy pies na zlocie :eviltong:

Yhy :diabloti:

Jari nie jest niegrzeczny, on jest pop... :evil_lol:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
boszzz...bede mogła poobcować z burdelkiem :multi: matko jedyna, boję się, że mi się spodoba :-(

Uwierz mi ,że odechce Ci się:diabloti:Mam nadzieje ,że Bruma wkręci się w wodzie to zobaczysz ciekawe zjawisko jak piesek traci kontakt ze światem ,pływa w kółko ,szczeka ,trzęsie sie i NIE WIDZI ,ani nie słyszy:lol:

Posted

Aleks89 napisał(a):
Uwierz mi ,że odechce Ci się:diabloti:Mam nadzieje ,że Bruma wkręci się w wodzie to zobaczysz ciekawe zjawisko jak piesek traci kontakt ze światem ,pływa w kółko ,szczeka ,trzęsie sie i NIE WIDZI ,ani nie słyszy:lol:

Nieprafda, bo borderki som mondre i posłuszne od urodzenia - na filmikach widziałam!

Posted

Aleks89 napisał(a):

Hie. No. Przebiła durnotą wszystko, jak na razie... no mooooże oprócz Mysi, która walczyła z "niedźwiedziami" na którymś tam zlocie. Ciekawe czy ktoś pobije rekord :loveu:

:diabloti:

Posted

Karilka napisał(a):
Hie. No. Przebiła durnotą wszystko, jak na razie... no mooooże oprócz Mysi, która walczyła z "niedźwiedziami" na którymś tam zlocie. Ciekawe czy ktoś pobije rekord :loveu:

:diabloti:

Polarnymi!W dodatku:diabloti:

Posted

Karilka napisał(a):
No, właśnie. To był duży, fajny spęd :loveu:. Prawie 50 osób jakoś, no nie?

No powiedzmy ,że fajny spęd gdyby nie pewne obsrane bydło:diabloti:

Posted

Aleks89 napisał(a):
No powiedzmy ,że fajny spęd gdyby nie pewne obsrane bydło:diabloti:

Wszyscy byliśmy wtedy młodzi a niektórzy i piękni :loveu::evil_lol:

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Czyli "kiedyś byłem piękny i młody, teraz zostało tylko I" :lol:

nie wiem jak inni ale ja nadal jestem i młoda i piękna :evil_lol: