zootechniczka Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Okamia napisał(a):Okey ;) Będzie kolejny na obiad/kolacje/śniadanie dla Jareczka :evil_lol: No nie byłabym taka pewna. Mój to dominant i w kaszę sobie dmuchać nie da ;). I własnie o to się boję, czy z tyloma samcami da radę. Pozatym mało starwny jest ;) Quote
Amber Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 (edited) Taaa, no to Jari będzie jakoś tę kaszę musiał sobie z zębów wydłubać :siara: :diabloti: Edited July 15, 2013 by Amber Quote
asiak_kasia Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Amber napisał(a):Taaa, no to Jari będzie sobie jakoś tę kaszę musiał sobie z zębów wydłubać :siara: :diabloti: Ty tak wszystkich Jareczkiem straszysz, a się okaże, że to będzie najgrzeczniejszy pies na zlocie :eviltong: Quote
zootechniczka Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 W sumie niezły pomysł. Piesek mi się już zestarzał, to muszę go wymienić na nowszy, grzeczniejszy model ;). Jak go coś przez przypadek zeżre, to się kłopotu pozbedę i będę sobie mogła kupić jakiegoś słodkiego szczeniaczka :loveu:. Coraz bardziej przekonuję się do tego zlotu ;). Quote
Amber Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 asiak_kasia napisał(a):Ty tak wszystkich Jareczkiem straszysz, a się okaże, że to będzie najgrzeczniejszy pies na zlocie :eviltong: Yhy :diabloti: Jari nie jest niegrzeczny, on jest pop... :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 asiak_kasia napisał(a):boszzz...bede mogła poobcować z burdelkiem :multi: matko jedyna, boję się, że mi się spodoba :-( Uwierz mi ,że odechce Ci się:diabloti:Mam nadzieje ,że Bruma wkręci się w wodzie to zobaczysz ciekawe zjawisko jak piesek traci kontakt ze światem ,pływa w kółko ,szczeka ,trzęsie sie i NIE WIDZI ,ani nie słyszy:lol: Quote
omry Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 To brzmi.. ciekawie :diabloti: Chyba bym uciekła. Quote
dog193 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Aleks89 napisał(a):Uwierz mi ,że odechce Ci się:diabloti:Mam nadzieje ,że Bruma wkręci się w wodzie to zobaczysz ciekawe zjawisko jak piesek traci kontakt ze światem ,pływa w kółko ,szczeka ,trzęsie sie i NIE WIDZI ,ani nie słyszy:lol: Nieprafda, bo borderki som mondre i posłuszne od urodzenia - na filmikach widziałam! Quote
Okamia Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 Zmieniając temat - przypominam aby zabezpieczyć swoje psy przed kleszczami ;) Quote
Aleks89 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Pieski pieski kogo obchodzą psy.Wódkę trzeba zabrać:lol: Quote
Karilka Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Aleks89 napisał(a):Uwierz mi ,że odechce Ci się:diabloti:Mam nadzieje ,że Bruma wkręci się w wodzie to zobaczysz ciekawe zjawisko jak piesek traci kontakt ze światem ,pływa w kółko ,szczeka ,trzęsie sie i NIE WIDZI ,ani nie słyszy:lol: Hie. No. Przebiła durnotą wszystko, jak na razie... no mooooże oprócz Mysi, która walczyła z "niedźwiedziami" na którymś tam zlocie. Ciekawe czy ktoś pobije rekord :loveu: :diabloti: Quote
Aleks89 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Karilka napisał(a):Hie. No. Przebiła durnotą wszystko, jak na razie... no mooooże oprócz Mysi, która walczyła z "niedźwiedziami" na którymś tam zlocie. Ciekawe czy ktoś pobije rekord :loveu: :diabloti: Polarnymi!W dodatku:diabloti: Quote
Okamia Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 Aleks89 napisał(a):Polarnymi!W dodatku:diabloti: To było w sierakowie :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Nooo jak się wyrżnęła nawalona na żwir chyba?Czy w krzaki?:lol:Zarzygała nam domek xD "Paulina to krew?!" "Nie nie to pizza ,jadłyśmy pizze" hahahha Quote
Karilka Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 No, właśnie. To był duży, fajny spęd :loveu:. Prawie 50 osób jakoś, no nie? Quote
Aleks89 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Karilka napisał(a):No, właśnie. To był duży, fajny spęd :loveu:. Prawie 50 osób jakoś, no nie? No powiedzmy ,że fajny spęd gdyby nie pewne obsrane bydło:diabloti: Quote
Okamia Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 Aleks89 napisał(a):No powiedzmy ,że fajny spęd gdyby nie pewne obsrane bydło:diabloti: Wszyscy byliśmy wtedy młodzi a niektórzy i piękni :loveu::evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Okamia napisał(a):Wszyscy byliśmy wtedy młodzi a niektórzy i piękni :loveu::evil_lol: Czyli "kiedyś byłem piękny i młody, teraz zostało tylko I" :lol: Quote
Okamia Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Czyli "kiedyś byłem piękny i młody, teraz zostało tylko I" :lol: nie wiem jak inni ale ja nadal jestem i młoda i piękna :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 Amber napisał(a):Ty to szczyl jesteś :eviltong: E tam zaraz szczyl :evil_lol: Jak byś ty babcia stara była :eviltong: Quote
Amber Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Jestem starsza i masz się mnie słuchać! :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 Amber napisał(a):Jestem starsza i masz się mnie słuchać! :evil_lol: Dziecko drogie organizatorowi nie podskakuj :mad: Quote
Amber Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 A mama ci pozwoliła bawić się w organizatora? :evil_lol: Quote
Recommended Posts